Kanye West 'bevestigt' dat hij weer samen is met Kim Kardashian terwijl ze trouwjurk draagt tijdens 'DONDA'-concert

Kanye West 'bevestigt' dat hij weer samen is met Kim Kardashian terwijl ze trouwjurk draagt tijdens 'DONDA'-concert
Kanye West 'bevestigt' dat hij weer samen is met Kim Kardashian terwijl ze trouwjurk draagt tijdens 'DONDA'-concert
Anonim

Kim Kardashian en Kanye West zijn ons nu eigenlijk aan het trollen.

De realityster droeg een trouwjurk en sluier toen ze donderdagavond dramatisch samen met haar vervreemde echtgenoot Kanye West op het podium stond tijdens het luisterfeest voor zijn nieuwe album, Donda.

Kim, 40, droeg een Balenciaga Couture-jurk terwijl ze het podium opliep in Soldier Field in Chicago voor het laatste nummer van de show, No Child Left Behind.

De realityster stal de show in een dramatische verschijning toen ze naast West verscheen - ondanks dat de oprichter van SKIMS in februari een scheiding aanvroeg.

Op een gegeven moment werd Kanye zien stralen naar zijn vrouw van zeven jaar, terwijl hij een bijbel in zijn hand hield.

Net als bij de laatste twee Donda-luisterevenementen in het Mercedes-Benz Stadion in Atlanta, nam Kim alle vier de kinderen van het stel mee voor het evenement.

Het paar deelt dochters North, acht, en Chicago, drie, en zonen Saint, vijf, en Psalm, twee.

Kim en Kanye trouwen in 2014 in het Forte di Belvedere in Florence.

Kim trok een prachtige jurk met zeemeerminsilhouet aan, met fijn wit kant en op maat gemaakt door Givenchy Haute Couture.

Nadat Kim tijdens het DONDA-concert in een trouwjurk viraal ging op sociale media, waren haar zussen Khloé Kardashian en Kylie Jenner er snel bij om mee te doen aan de hysterie.

"Waanzinnig mooi!!!" de oprichter van Good American tweette met twee emoji's van de kroon, terwijl Kylie close-upfoto's deelde met haar Instagram-verhaal.

Ondanks de cameo is het paar naar verluidt niet weer bij elkaar en het was puur een blijk van steun.

"Kim en Kanye hebben elkaars inspanningen altijd gesteund en zullen dat in de toekomst blijven doen, of het nu een gezamenlijke inspanning is of niet", vertelde een insider aan TMZ.

Ondertussen heeft de advocaat van Kanye West een petitie ingediend om de naam van Kanye te veranderen van zijn geboortenaam Kanye Omari West in Ye, volgens The Blast.

West noemde "persoonlijke" redenen achter zijn beslissing om zijn naam in juridische documenten te veranderen. De "Gold Digger"-artiest die de bijnaam al jaren gebruikt, noemde zijn achtste studioalbum "Ye" en noemt de afgekorte titel op Twitter.

Kim Kardashian en Kanye West met kinderen
Kim Kardashian en Kanye West met kinderen

Maar volgens TMZ vindt de Kim "het belangrijk voor haar om dezelfde achternaam te houden als haar vier kinderen, en er zijn ook geen plannen om de achternaam van North, Psalm, Chicago en Saint te veranderen."

Aanbevolen: