De waarheid over de haarkleur van Howard Stern en of hij wel of niet een pruik draagt

Inhoudsopgave:

De waarheid over de haarkleur van Howard Stern en of hij wel of niet een pruik draagt
De waarheid over de haarkleur van Howard Stern en of hij wel of niet een pruik draagt
Anonim

Of het iconische zwarte krullende haar van Howard Stern nep is of niet, is al tientallen jaren een onderwerp van discussie onder fans. Dit komt vooral omdat Howard's fanbase een van de gemeenste is die er is. Hoewel hij miljoenen die-hard fans heeft die alles prijzen wat hij doet (ahum… ahem… Marianne From Brooklyn), haten anderen hem graag terwijl ze naar zijn legendarische SiriusXM-radioshow luisteren. Als ze Howard niet bekritiseren voor het kalmeren van zijn shock-jock manieren, gaan ze achter zijn uiterlijk aan. En dat betekent meestal dat ze gefocust zijn op het al dan niet dragen van een pruik of het verven van zijn haar.

Geruchten dat Howard in het geheim kaal is, doen al jaren de ronde. Zogenaamde "experts" zijn door sommige publicaties geïnterviewd en ze zijn aan weerszijden van het debat gekomen. Maar Howard is al jaren open over de authenticiteit van zijn direct herkenbare haar. Toch zijn fans onzeker… Dit is de waarheid…

Draagt Howard Stern een pruik?

Fans op Reddit en Youtube houden ervan om het "bewijs" te verzamelen dat Howard al jaren kaal is en zijn pruik in het openbaar afdoet om niet herkend te worden. Er is een foto van Howard met een balpet terwijl hij een selfie maakt met twee politieagenten in Central Park in Manhattan. Zijn haar zit duidelijk in de balkap (waardoor het van zijn haar wordt geforceerd), maar degenen die denken dat hij zijn kaalheid al jaren verbergt, wijzen op deze foto als een soort bevestiging van hun overtuigingen. Dit bewijst echter dat ze eigenlijk niet veel weten over de man waarvan ze beweren dat hij een leugenaar is.

Als ze die-hard Howard-fans waren, zouden ze weten dat hij buitengewoon kieskeurig is als het gaat om het maken van zijn foto's. Hij wil er op zijn best uitzien vanwege zijn intense onzekerheden. Als Howard kaal was en het voor zijn publiek verborg, zou hij gewoon niet actief voor een foto met fans poseren, wetende dat het ergens zou worden gepost. Bovendien maken Howards zeer specifieke gezicht en immense lengte hem bijna altijd herkenbaar. Daarom zou hij waarschijnlijk fans en paparazzi niet vermijden als hij "een pruik" afdoet terwijl hij in het openbaar is.

Howard heeft deze geruchten en nieuwsberichten bij verschillende gelegenheden aan de orde gesteld, zowel in zijn eigen show als in andere. Terwijl hij gewoonlijk lacht om de belachelijkheid van de beschuldigingen, komt hij er soms direct uit en probeert hij te bewijzen hoe fout deze critici zijn.

Hoe graag complottheoretici anders beweren, Howards haar is inderdaad echt. Hij heeft goede haargenen van zijn moeders kant van de familie en hij is vrijwel zeker gefotografeerd terwijl hij slechte haardagen had die onthullen dat er geen verborgen pruik in het spel is. Maar als je hem niet op zijn woord wilt geloven, luister dan naar de experts… namelijk degenen die met hem hebben samengewerkt.

Begin dit jaar verliet de favoriet van een Stern Show, producer Shuli Egar, de show om naar Alabama te verhuizen. Sindsdien onthult hij details achter de schermen die niet in de show zijn onthuld. Dus natuurlijk werd hem gevraagd of Shuli in mei al dan niet een interview deed waarin hem werd gevraagd of Howard een pruik draagt of niet.

"Nee. Hij [draagt een pruik]", legde Shuli uit aan de interviewer en het publiek. "Ik ben in vergaderingen geweest waar hij met zijn haar aan het knoeien was en zijn haar jeukte en er is nooit iets losgekomen. Er zijn geen tags gesprongen. Dus dat is helaas niet waar."

Verven Howard Stern zijn haar?

Het korte antwoord hier lijkt ook te zijn… nee. Terwijl we Howards woord geloven, heeft hij uitgelegd dat hij zijn haar niet heeft geverfd. Bovendien zegt hij dat hij zich zorgen maakt om dit te doen. Het onderwerp is een paar keer ter sprake gekomen, ook recentelijk, omdat Howard altijd benadrukt dat hij oud moet worden.

Vanmorgen werd ik wakker en ik zag veel grijs in mijn haar, aan de voorkant. Dus ik denk dat ik op het punt ben dat ik misschien overweeg om grijs te worden of misschien mijn haar te kleuren. En dat is lastig. Dat is lastig. Je ziet deze kerels rondlopen met gitzwart haar en ze zijn 70 jaar oud', zei Howard in zijn aflevering van 27 september 2021 van The Howard Stern Show.

Terwijl hij zijn grijzende haar besprak, herinnerde Howard's oude co-presentator, Robin Quivers, de zelfverklaarde koning van alle media eraan dat zelfs als hij zijn haar verft, hij voorzichtig moet zijn wanneer hij het doet. Dit komt omdat haar niet allemaal één kleur heeft. Er zijn variaties. Daarom ziet het er nep uit als hij voor de gitzwarte look gaat. Dit is misschien wel het beste punt om te overwegen wanneer we bespreken of Howard zijn haar al jaren verft of niet… Als je goed naar zijn haar kijkt in eerdere afbeeldingen, is het niet allemaal één tint zwart.

"Als je je haar gaat kleuren, betekent dat uren in de stoel en ze wikkelen je haar in aluminiumfolie. Ik heb het gezien en ik weet niet of ik dat wil doormaken," Howard voortgezet."We hebben een tv-show in de [SiriusXM]-app. Je kunt onze show op tv bekijken. Ik doe niet eens make-up op. Ik scheer me niet eens. Ik laat zelfs niemand mijn haar uitblazen de ochtend omdat het zo vervelend is."

Aanvankelijk, toen Howards show op tv werd uitgezonden, zei hij dat hij zijn make-up zou laten doen en zijn haar zou laten strijken en extra krullend laten lijken. Maar uiteindelijk begon dit alles hem gek te maken. Hij wilde niet zoveel tijd besteden aan de voorbereiding. Het is dus hoogst onwaarschijnlijk dat hij toen al zijn haar zou hebben laten verven, en nu zeker niet.

Sorry, Strenge haters, je hebt het gewoon bij het verkeerde eind.

Aanbevolen: