Marvel-fans zijn enthousiast nu 'Loki' de releasedatum aankondigt

Inhoudsopgave:

Marvel-fans zijn enthousiast nu 'Loki' de releasedatum aankondigt
Marvel-fans zijn enthousiast nu 'Loki' de releasedatum aankondigt
Anonim

2021 is een geweldige tijd om een nerd te zijn!

De laatste keer dat we de God of Mischief in actie zagen, was tijdens Avengers: Endgame in 2019, wat voor Marvel-fans al een miljoen jaar geleden aanvoelt.

De superschurk die een antiheld is geworden, is onvoorspelbaar en leuk, een verrassende combinatie van magie en boosaardigheid die heeft geleid tot een werkelijk onvergetelijk personage. Tom Hiddlestons uitvoering van het gebroken superwezen heeft onze liefde voor Loki alleen maar aangemoedigd, en gelukkig voor ons heeft hij nu zijn eigen show!

Marvel kondigt releasedatum aan voor Loki

Na WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier komt Loki op 11 juni uit! De zesdelige serie speelt zich af in de MCU en zal continuïteit delen met de films in de franchise, en een tweede seizoen is al in ontwikkeling.

Loki volgt de Prins van Asgard in de nasleep van zijn tijd bij het veranderen van acties in Avengers: Endgame, wanneer hij verdwijnt na het stelen van het tesseract. Als je het nog niet wist, resulteerde Loki's spontane zet in de creatie van een nieuwe, alternatieve tijdlijn.

De trailer onthulde dat Loki door de tijd reisde en naar de "Time Variance Authority" werd gebracht, een mysterieuze organisatie. We zullen hem zien navigeren door een nieuwe realiteit terwijl hij worstelt met het gevangen zitten in zijn eigen 'misdaadthriller'.

Marvel-fans zijn er behoorlijk enthousiast over en gingen naar Twitter om hun opwinding te delen.

"HIJ IS TERUG OP 11 JUNI", schreef @marvelsfalcon op Twitter en andere fans waren het erover eens dat het veel te lang geleden was dat ze Loki in actie zagen!

@aggressivehag bracht hun meme-game naar Twitter, met een still van Loki uit Thor: Ragnarok, toen de superschurk zichzelf aankondigde als een redder.

Een andere fan bezocht elk Marvel-project dat in 2021 uitkwam opnieuw, en de lijst is eindeloos.

WandaVision van Elizabeth Olsen en Paul Bettany is al in première gegaan, met de voorlaatste aflevering die deze vrijdag uitkomt. Sebastian Stan en Anthony Mackie hernemen hun rollen als Bucky Barnes en Sam Wilson in The Falcon and the Winter Soldier, die op 19 maart uitkomt.

Black Widow komt op 29 april uit, gevolgd door Loki in juni en verschillende andere back-to-back releases. MCU Phase 4 voor 2021 eindigt met de nieuw aangekondigde Spider-Man: No Way Home op 17 december!

Een van de meest verwachte films van het jaar is Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (8 juli), de 25e film van de studio en de eerste met een Aziatische hoofdrol.

Aanbevolen: