Twitter gaat los met 'Mamma Mia'-memes terwijl ABBA hun comeback aankondigt

Twitter gaat los met 'Mamma Mia'-memes terwijl ABBA hun comeback aankondigt
Twitter gaat los met 'Mamma Mia'-memes terwijl ABBA hun comeback aankondigt
Anonim

Mamma Mia, daar gaan we weer..! Fans worden wild van ABBA's laatste aankondiging dat ze een nieuw album zullen uitbrengen genaamd Voyage.

De beruchte Zweedse popband had hun laatste openbare optreden in 1982. Het getalenteerde viertal, bestaande uit Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson en Anni-Frid Lyngstad, zong "Thank You For The Music" vanaf hun vijfde album Het Album.

Sprekend over de pauze van de band in februari 2017, zei Andersson: "Er gebeurde ook in het echte leven dingen, niet alleen in [ons] werkende leven." De band bestond uit twee koppels, Fältskog en Ulvaeus, en Lyngstad en Andersson. Ze begonnen uit elkaar te groeien en gingen uiteindelijk scheiden, waardoor de bandleden hun eigen weg gingen. Andersson zei verder: "In het begin werkten we echter nog steeds samen omdat we wisten wat we hadden." De artiest ging vervolgens aan de slag als componist en producer en werkte uiteindelijk aan de Mamma Mia! film - een jukebox-musical met werken van ABBA.

Fans stonden echter voor een grote verrassing nadat de band aankondigde dat ze zullen herenigen voor een nieuw album genaamd Voyage dat op 5 november zal worden uitgebracht. Het album zal ook vergezeld gaan van een tourervaring die een live tour met de bandleden als holografische artiesten.

Op de ABBA-website schreven ze: "Ga met ons mee voor een concert dat 40 jaar in de maak is. Een concert dat oud en nieuw combineert, jong en minder jong. Een concert dat alle vier van ons weer samen." Ze bleven het exclusieve evenement beschrijven door te schrijven: "ABBA Voyage is het langverwachte concert van een van de grootste popacts aller tijden. Zie ABBA's avatars begeleid door een 10-koppige live band, in een speciaal gebouwde arena bij Queen Elizabeth Olympisch Park, Londen."

Deelde het nieuws op hun sociale media en plaatste een diavoorstelling met citaten van de vier bandleden die hun reünie beschrijven. De band ondertitelde de post: "In onze eigen woorden. Agnetha, Björn, Benny, Anni-Frid."

Hoewel dit nieuws iedereen enthousiast maakte, gezien het feit dat ABBA al eeuwenlang een icoon van de popcultuur is, is de Mamma Mia! gemeenschap werd bijzonder geraakt. Twitter werd meteen overspoeld met memes en vermeldingen van de iconische film en musical.

Een fan schreef: "Als de nieuwe ABBA-muziek een sci-fi-thema heeft, kan de 3e Mamma Mia-film in SPACE worden geplaatst."

Een ander zei: "Ik vraag me af hoe de mensen uit het mamma mia-filmuniversum denken over nieuwe ABBA-muziek."

Een derde stemde in met: "Nieuwe ABBA betekent nog minstens tien Mamma Mia-films en ik denk niet dat daar iets mis mee is. Een 120-jarige Christine Baranski die zingt met Colin Firth die op de achtergrond danst met een looprek."

Het is zeker dat ABBA weer met open armen werd verwelkomd in de internetwereld, vooral door hun golven van Mamma Mia! fans.

Aanbevolen: