Welk 'Daredevil'-castlid heeft het hoogste vermogen?

Inhoudsopgave:

Welk 'Daredevil'-castlid heeft het hoogste vermogen?
Welk 'Daredevil'-castlid heeft het hoogste vermogen?
Anonim

De MCU is al jaren een kracht op het grote scherm, maar sommigen zien misschien over het hoofd wat Marvel door de jaren heen op het kleine scherm heeft gedaan. Natuurlijk zijn sommige projecten, zoals Inhumans, misschien geflopt, maar projecten zoals Agents of S. H. I. E. L. D. werden successen op het kleine scherm waar fans echt van hielden.

Daredevil was de show die de bal aan het rollen bracht voor Marvel op Netflix, en de serie was een enorme hit die verweven was met andere Netflix-hits zoals Jessica Jones en Luke Cage. De cast bestond uit succesvolle artiesten die door de jaren heen een fortuin hebben verdiend.

Laten we eens kijken welke Daredevil-artiest het hoogste vermogen heeft.

Vincent D'Onofrio staat bovenaan met $ 14 miljoen

Kingpin Daredevil
Kingpin Daredevil

Een van de beste aspecten van Daredevil is dat de cast bestaat uit individuen op verschillende punten in hun Hollywood-reizen. Sommige zijn gevestigde sterren, terwijl anderen de show als hun grote doorbraak gebruikten. Als we naar het vermogen kijken, is Vincent D'Onofrio, de acteur die Kingpin speelt, degene die bovenaan staat met $ 14 miljoen.

Lang voordat hij als Kingpin in de show werd gecast, had D'Onofrio zich gevestigd als een kwaliteitsvolle en succesvolle artiest in Hollywood. Natuurlijk, hij was geen ster op de A-lijst die constant in de krantenkoppen stond, maar het v alt niet te ontkennen wat D'Onofrio had gedaan in de aanloop naar zijn casting in Daredevil.

Op het grote scherm verscheen de artiest in grote projecten zoals Full Metal Jacket, JFK, Men in Black en The Cell. Afgezien van deze enorme hits, was de acteur ook te zien in een aantal andere projecten op het grote scherm, waaruit bleek dat studio's meer dan bereid waren om met hem samen te werken dankzij zijn immense talent.

Op het kleine scherm had D'Onofrio een aantal rollen in de aanloop naar 2001, toen hij een hoofdrol kreeg in Law & Order: Criminal Intent. Hij zou in die serie 141 afleveringen schitteren, wat ongetwijfeld zijn vermogen heeft vergroot. Kingpin spelen in Daredevil was de kers op de taart voor zijn televisiecarrière.

Dankzij het succes dat hij door de jaren heen heeft gevonden, kon D'Onofrio zijn indrukwekkende vermogen samenstellen. Hoewel hij hier een indrukwekkende voorsprong heeft, hebben andere leden van de Daredevil-cast ook aanzienlijke vermogens.

Rosario Dawson is de volgende met $8 miljoen

Claire Temple Daredevil
Claire Temple Daredevil

In tegenstelling tot Vincent D'Onofrio, had Rosario Dawson heel veel goed werk in de industrie gedaan voordat ze haar rol op Daredevil lanceerde. Dankzij het werk dat ze jarenlang had geleverd, kon Dawson een nettowaarde van $ 8 miljoen veiligstellen, wat goed genoeg is voor de nummer twee in het algemeen.

Dawson zorgde ervoor dat ze in de jaren 90 begon te acteren op het grote scherm, en ze zou door de jaren heen consistent werk vinden. Ze heeft laten zien dat ze in elk genre kan gedijen en onmiddellijk elk project waaraan ze deelneemt kan versterken. Voorafgaand aan Daredevil waren enkele van haar meest opmerkelijke films He Got Game, Men in Black II, Sin City, Clerks II, Rent, en meer. Dat is een gevarieerd aanbod van succesvolle films voor de artiest.

Op het kleine scherm had Rosario Dawson het lang niet zo druk, ze koos ervoor haar inspanningen op het grote scherm te concentreren. Voorafgaand aan Daredevil sprak de actrice karakters uit in Robot Chicken en SpongeBob SquarePants, en presenteerde ze zelfs een aflevering van Saturday Night Live. Daredevil was een enorm televisieonderbreking voor Dawson in 2015.

In de afgelopen jaren floreert Dawson in grote franchises. Ze heeft Wonder Woman ingesproken in de animatiefilms van DC en ze werd gecast als Ahsoka Tano in The Mandalorian. Bovendien krijgt ze ook haar eigen serie als Ahsoka, wat betekent dat haar $ 8 miljoen gegarandeerd zal stijgen.

Charlie Cox rondt dingen af op $ 5 miljoen

Daredevil seizoen 2
Daredevil seizoen 2

Vincent D'Onofrio en Rosario Dawson staan misschien aan de top voor de Daredevil-cast, maar Charlie Cox loopt niet ver achter. Toevallig heeft de man die de titulaire held speelt een nettowaarde van $ 5 miljoen.

Cox was misschien geen grote naam toen hij werd gecast als Daredevil, maar een snelle blik op zijn oeuvre zal onthullen dat hij veel succesvoller was dan sommigen hadden verwacht. Op het grote scherm was Cox verschenen in projecten als Stardust en The Theory of Everything, samen met enkele andere kleinere projecten.

Op het kleine scherm had Cox echter veel groter werk gedaan. Enkele van zijn meest opvallende kredieten zijn Downton Abbey en Boardwalk Empire, wat behoorlijk indrukwekkend is. Daredevil was een enorm succes voor de acteur, en sommige fans hopen nog steeds dat hij naast de grootste personages van de MCU op het grote scherm zal verschijnen.

De cast van Daredevil heeft het financieel goed gedaan, en als deze acteurs op de een of andere manier hun Marvel-rollen kunnen voortzetten, wordt het vanaf hier alleen maar beter.

Aanbevolen: