Welk supermodel uit de jaren 90 heeft het hoogste vermogen?

Inhoudsopgave:

Welk supermodel uit de jaren 90 heeft het hoogste vermogen?
Welk supermodel uit de jaren 90 heeft het hoogste vermogen?
Anonim

Als het gaat om de mode-industrie, hadden de jaren 90 het allemaal - ongelooflijke kleding, verbluffende modeshows, legendarische ontwerpers en absoluut adembenemende modellen. Van Naomi Campbell tot Kate Moss, enkele van de beroemdste namen uit de industrie werden in dat decennium beroemd.

Vandaag bekijken we hoe rijk de meest verbluffende vrouwen van de jaren '90 vandaag de dag zijn. Blijf scrollen om te zien welk supermodel uit de jaren 90 naar schatting een nettowaarde van $ 400 miljoen zal hebben in 2022!

10 Helena Christensen heeft een nettowaarde van $25 miljoen

De aftrap is het Deense model Helena Christensen. In de jaren '90 werd het model beroemd dankzij de hoofdrol in de videoclip van Chris Isaak voor het nummer "Wicked Game". Door de jaren heen heeft Christensen met tal van bekende merken gewerkt, waaronder Victoria's Secret, Revlon, Chanel, Versace en Prada. Volgens Celebrity Net Worth wordt Helena Christensen momenteel geschat op een nettowaarde van $ 25 miljoen. Op het moment van schrijven is het model 53 jaar oud.

9 Linda Evangelista heeft een nettowaarde van $40 miljoen

Volgende op de lijst is het Canadese model Linda Evangelista. Terwijl ze haar modellencarrière begon in de jaren '80, waren het de jaren '90 die haar internationale bekendheid bezorgden. Evangelista stond ook bekend om haar korte haar, een kapsel genaamd "The Linda". Volgens Celebrity Net Worth wordt Linda Evangelista momenteel geschat op een nettowaarde van $ 40 miljoen. Op het moment van schrijven is het model 57 jaar oud.

8 Christy Turlington heeft een nettowaarde van $40 miljoen

Laten we verder gaan met het Amerikaanse model Christy Turlington. Gedurende haar carrière heeft Turlington met tal van merken gewerkt, maar haar meest memorabele campagnes zijn voor Calvin Klein en Maybelline.

Volgens Celebrity Net Worth wordt Christy Turlington momenteel ook geschat op een nettowaarde van $ 40 miljoen - wat betekent dat ze haar plek deelt met Linda Evangelista. Op het moment van schrijven is het model 53 jaar oud.

7 Kate Moss heeft een nettowaarde van $70 miljoen

Brits model Kate Moss is de volgende op de lijst. Moss werd beroemd in de jaren '90 dankzij haar samenwerkingen met Calvin Klein. Maar ook toen stond het model veelvuldig in de schijnwerpers vanwege haar strijd tegen drugsverslaving. Volgens Celebrity Net Worth wordt Kate Moss momenteel geschat op een nettowaarde van $ 70 miljoen. Op het moment van schrijven is het model 48 jaar oud.

6 Claudia Schiffer heeft een netto waarde van $70 miljoen

Volgende op de lijst is het Duitse model Claudia Schiffer, die vaak wordt vergeleken met Hollywood-icoon Brigitte Bardot. Schiffer is vooral bekend van haar werk met merken als Guess? en Chanel. Volgens Celebrity Net Worth wordt Claudia Schiffer momenteel ook geschat op een nettowaarde van $ 70 miljoen - wat betekent dat ze haar plek deelt met Kate Moss. Op het moment van schrijven is het model 51 jaar oud.

5 Naomi Campbell heeft een nettowaarde van $80 miljoen

Laten we verder gaan met het Britse model Naomi Campbell, die haar carrière begon op 15-jarige leeftijd. In de loop der jaren heeft Campbell samengewerkt met enkele legendarische modeontwerpers zoals Gianni Versace en Azzedine Alaïa. Volgens Celebrity Net Worth wordt momenteel geschat dat het model een nettowaarde van $ 80 miljoen heeft. Op het moment van schrijven is Naomi Campbell 52 jaar oud.

4 Tyra Banks heeft een nettowaarde van $90 miljoen

Amerikaans model Tyra Banks is de volgende op de lijst van vandaag. Tegenwoordig is Banks niet alleen beroemd als model, maar ook als televisiepersoonlijkheid, voornamelijk door de reality-televisiewedstrijd America's Next Top Model, die zij presenteerde en uitvoerend produceerde.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Tyra Banks momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 90 miljoen. Op het moment van schrijven is het model 48 jaar oud.

3 Elle MacPherson heeft een nettowaarde van $95 miljoen

De volgende op de lijst is het Australische model Elle MacPherson, die wereldberoemd is vanwege haar recordaantal van vijf coveroptredens voor de Sports Illustrated Swimsuit Issue. Volgens Celebrity Net Worth heeft het model momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 95 miljoen. Op het moment van schrijven is Elle MacPherson 58 jaar oud.

2 Heidi Klum heeft een nettowaarde van $160 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is het Duitse model Heidi Klum. Net als veel dames op deze lijst, staat Klum ook bekend om haar werk met Victoria's Secret en om op de cover van de Sports Illustrated Swimsuit Issue te verschijnen. Volgens Celebrity Net Worth wordt Heidi Klum momenteel geschat op een nettowaarde van $ 160 miljoen. Op het moment van schrijven is het model 49 jaar oud.

1 Cindy Crawford heeft een nettowaarde van $400 miljoen

En tot slot, het Amerikaanse model Cindy Crawford, dat een van de bekendste supermodellen van de jaren '80 en '90 was, staat op nummer één op de lijst. Naast het doen van de gebruikelijke modellenoptredens, stond Crawford ook bekend om zijn hoofdrol in muziekvideo's. Volgens Celebrity Net Worth heeft het model momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 400 miljoen. Op het moment van schrijven is Cindy Crawford 53 jaar oud.

Aanbevolen: