Hoeveel verdienden de Olsen Twins toen ze in 'Full House' speelden?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdienden de Olsen Twins toen ze in 'Full House' speelden?
Hoeveel verdienden de Olsen Twins toen ze in 'Full House' speelden?
Anonim

Elke generatie ziet kindersterren in het bedrijf komen en een hoop succes vinden terwijl ze succesvolle carrières lanceren. Natuurlijk vervagen de meeste van deze sterren, maar velen hebben het script omgedraaid op wat de sterren voor hen deden en zijn in staat om het idee en het stigma dat op jonge leeftijd met roem gepaard gaat, opnieuw te definiëren.

Mary-Kate en Ashley Olsen zijn misschien wel de grootste kindsterren aller tijden, en ze werden in de jaren 90 bekend in de serie Full House en bouwden uiteindelijk een bloeiend imperium op dat hen waanzinnig rijk heeft gemaakt. Ja, hun jongere zus, Elizabeth, houdt het in de MCU als Scarlet Witch, maar de prestaties en het aanhoudende succes van de tweeling zijn een echte triomf.

Laten we terugkijken waar het allemaal begon en zien hoeveel ze werden betaald voor Full House.

Ze begonnen bij $2,400 per aflevering

Olsen Twins Full House
Olsen Twins Full House

Terug voordat Elizabeth Olsen het gesprek van de dag was dankzij WandaVision, waren haar oudere zussen, Mary-Kate en Ashley, bezig enorme sterren te worden terwijl ze te zien waren in de hitserie Full House. Deze kleine kinderen begonnen misschien met een relatief bescheiden salaris, maar naarmate de show vorderde, konden ze een flink salaris afdwingen en tegelijkertijd hun enorme media-imperium opbouwen.

Volgens Cosmopolitan verdienden de jonge tweeling ongeveer $2.400 per aflevering van Full House. Voor degenen die velen niet kennen, de eerdere seizoenen van de show waren de artiesten letterlijk als baby's te zien, dus hoewel $ 2.400 misschien niet veel lijkt, was dit een fatsoenlijk klein nestje voor de jonge artiesten.

In de loop van de tijd zou Full House echter uitgroeien tot een van de meest populaire sitcoms van de jaren negentig. Het was een hoofdbestanddeel van het kleine scherm waarop de familie Tanner opgroeide met de families die elke week afstemden. Dankzij de piek in populariteit zouden de Olsens uiteindelijk aanzienlijke verhogingen krijgen en een substantiële boost in populariteit die hen hielp zich te vestigen als koninginnen van het decennium.

Hun loon steeg tot $ 25.000

Olsen Twins Full House
Olsen Twins Full House

$2, 400 was een mooi startpunt voor de Olsens, maar dit salaris zou uiteindelijk in het niet vallen bij het salaris van $ 25.000 dat ze zouden gaan verdienen. De tweeling was ouder en veel populairder dan voorheen, en hun salaris was een directe weerspiegeling van hun bijdrage aan de populariteit van de show.

De tweeling vertakt ook op zichzelf en speelde in direct-to-video-functies die hen ook een aanzienlijk bedrag opleverden. Bovendien waren de meisjes te zien in hun eigen boekenreeks en zowat elk stuk merchandise waar ze hun gezicht op konden krijgen. Het was een totale overname en hun fans waren meer dan blij om een paar dollar te geven voor hun nieuwste spullen.

Gedurende de jaren 90 waren de tweelingen gewoon overal, en die $ 25.000 zou later naar een ander niveau worden gebracht. Grote salariswijzigingen zijn meestal geleidelijk van aard, en hoewel exacte verhogingen op dit moment niet bekend zijn, is één ding wel bekend dat de meisjes een loonsverhoging zouden krijgen die meer dan het drievoudige zou zijn van wat ze verdienden.

Het bereikte een hoogtepunt van $ 80, 000

Olsen Twins Full House
Olsen Twins Full House

Naarmate de tijd verstreek en Full House zijn dominantie op het kleine scherm voortzette, zouden de meisjes zich opnieuw in een positie bevinden om hun salaris te verhogen. Volgens Cosmopolitan bracht deze salarisverhoging hun loon naar $ 80.000 per aflevering, wat een duizelingwekkend bedrag is voor een kindartiest om te verdienen. Het laat maar weer eens zien hoe waanzinnig populair ze waren in die tijd.

Hun direct-to-video-films bleven maar komen, net als hun boeken en merchandise. Uiteindelijk zouden ze naar het grote scherm gaan met belangrijke functies die hen ook veel geld opleverden terwijl ze hun merk opbouwden. Nog steeds niet onder de indruk? De tweeling stapte ook in het mode- en accessoirespel en verzilverde daar ook. Ja, ze waren een geldmachine die gewoon niet gestopt kon worden.

Zelfs toen ze stopten met acteren, bleven ze geld verdienen dankzij de basis die ze al die jaren daarvoor hadden gelegd. Volgens Celebrity Net Worth is de tweeling momenteel $500 miljoen waard, wat een onwerkelijk aantal is dat maar weinigen in de branche ooit zullen evenaren. Het is verbazingwekkend om te zien hoe hun werk als kinderen hen heeft klaargemaakt voor wat ze nu hebben.

Hoewel ze in jaren niet hebben geacteerd en zelfs hebben overgeslagen om Fuller House te maken met de rest van de cast, kunnen Mary-Kate en Ashley nog steeds terugkijken op het geld dat ze verdienden met Full House en tevreden zijn.

Aanbevolen: