Zijn de Olsen Twins nog steeds bevriend met een van de 'Full House'-cast?

Inhoudsopgave:

Zijn de Olsen Twins nog steeds bevriend met een van de 'Full House'-cast?
Zijn de Olsen Twins nog steeds bevriend met een van de 'Full House'-cast?
Anonim

Mary-Kate en Ashley Olsen werden beroemd dankzij het vertolken van Michelle Tanner in de sitcom Full House - een rol die ze speelden van 1987 tot 1995. In de jaren '90 en het begin van de jaren 2000 waren de Olsen-tweeling een van de meest bekende tienersterren in de industrie en daarom waren velen verrast toen ze stopten met acteren en besloten hun leven zo privé mogelijk te houden.

Vandaag bekijken we of Mary-Kate en Ashley Olsen bevriend zijn met een van hun voormalige Full House-collega's. Blijf scrollen om erachter te komen!

De Olsen Twins kwamen niet voor in het 'Full House'-vervolg

Een reden waarom velen zouden denken dat Mary-Kate en Ashley Olsen niet vriendelijk zijn met de Full House-cast, is het feit dat de tweeling niet verscheen in de vervolgshow Fuller House, die tussen 2016 en 2020 liep. De tweeling was de enige hoofdrolspeler uit de originele show die niet in het vervolg verscheen.

De uitvoerende producenten van het vervolg onthulden dat ze contact hebben opgenomen met Mary-Kate en Ashley Olsen over hun optreden in de show, maar dat de tweeling zich niet op haar gemak voelde om zich bij de cast aan te sluiten. Mary-Kate leek echter enthousiaster over het maken van een cameo, en tot seizoen drie hebben Fuller House-producenten contact gezocht met de tweeling die probeert Michelle Tanner in de show te laten verschijnen. Helaas voor de fans zijn Mary-Kate en Ashley Olsen nooit verschenen in het vervolg, dat in 2020 voor het laatst voor het vijfde seizoen werd uitgezonden.

Zijn de Olsen Twins vrienden met iemand uit 'Full House'?

Hoewel velen aannamen dat de reden waarom Mary-Kate en Ashley Olsen niet bij Fuller House kwamen, de cast was, dat kon niet verder van de waarheid zijn. Er is geen kwaad bloed tussen de cast en de tweeling, en het lijkt alsof de enige reden waarom Mary-Kate en Ashley Olsen besloten niet aan boord van de projecten te springen, het feit is dat ze zijn gestopt met acteren.

Acteur John Stamos, die Jesse Katsopolis speelt in de sitcom, onthulde hoe trots hij is op de tweeling in zijn true-crime podcast, The Grand Scheme: Snatching Sinatra. "Ik herinner me dat ik ze op Fuller House probeerde te krijgen en ze wilden niet binnenkomen of er was miscommunicatie, of wat het ook was - het was buiten proportie", zei Stamos. Hij onthulde ook dat zijn co-ster Lori Loughlin (die zijn vrouw Becky speelt) hem vertelde dat de Olsen-tweeling verschillende prijzen van de Council of Fashion Designers of America had gewonnen. "Dat is net als het winnen van een Oscar. Het is als 'Oh oké, dat is logisch.' Het is echt inspirerend. Het is gewoon vreemd om aan hen te denken als die kleine kinderen. Nu zijn het zulke slimme, krachtige, belangrijke vrouwen. En ze waren ook slimme, krachtige, belangrijke kinderen, maar het is gewoon geweldig om te zien."

Toen hun co-ster hun Full House co-ster, Bob Saget, eerder dit jaar stierf, brachten de Olsen-tweeling een emotionele gezamenlijke verklaring uit ter ere van hem."Bob was de meest liefdevolle, medelevende en genereuze man. We zijn diep bedroefd dat hij niet langer bij ons is, maar weten dat hij aan onze zijde zal blijven staan om ons zo gracieus te leiden als hij altijd heeft gedaan. We denken aan zijn dochters, echtgenote en familie en bieden onze condoleances aan", schreven ze.

In een interview van februari 2021 onthulde Bob Saget dat hij nog steeds contact had met Mary-Kate en Ashley Olsen. "Ashley en Mary-Kate, ik hou zoveel van. Als ik in New York ben of als ze hier zijn, als we kunnen, zien we elkaar."

Candace Cameron Bure die D. J. Tanner in de sitcom onthulde dat ze niet al te vaak contact heeft met de tweeling. Ze gaf echter wel toe dat ze contact heeft met de jongere zus van de Olsens, de actrice Elizabeth Olsen. Op de vraag of ze met haar praat, zei Bure: "Af en toe wel. Ze is een lieverd."

Candace Cameron Bure heeft wel onthuld dat nadat ze haar kledinglijn exclusief via QVC had gelanceerd, ze een attent sms-bericht ontving van Ashley Olsen."De kledinglijn debuteerde in april en ik had zo'n lief berichtje van Ashley; het was heel lief", zei de actrice. "Ze feliciteerde me en vond de kleding geweldig en het was een heel lieve boodschap, en zo bemoedigend omdat ze mode-iconen zijn en geweldige dingen hebben gedaan in de mode-industrie, dus het was een heel compliment."

Afgaande op wat hun Full House-medesterren over de tweeling hebben gezegd, lijkt het alsof Ashley en Mary-Kate Olsen af en toe contact hebben met hun oude medesterren, maar dat lijkt niet zo te zijn dicht bij hen.

Aanbevolen: