‘Bling Empire’: fans steunen Kelly Mi Li na haar scheiding van oude vriend Andrew

Inhoudsopgave:

‘Bling Empire’: fans steunen Kelly Mi Li na haar scheiding van oude vriend Andrew
‘Bling Empire’: fans steunen Kelly Mi Li na haar scheiding van oude vriend Andrew
Anonim

Het is voorbij tussen Kelly Mi Li en Andrew!

De cast van Bling Empire zijn de nieuwste beroemdheden in de buurt. Ongeacht of ze een tweede seizoen krijgen, de in Los Angeles gevestigde rijke Aziatisch-Amerikanen hebben de sociale media overgenomen om met hun eigen rijk te pronken.

Als er iets is waar fans van Bling Empire consequent over zijn geweest, dan zijn het hun gevoelens voor Kelly Mi Li en de relatie van haar Power Ranger-vriendje Andrew. Sinds hij tegen haar schreeuwde omdat ze hem in de steek had gelaten en sieraden ging kopen in Parijs, hoopten fans van de reality-tv-serie dat Kelly op een dag zou beseffen dat haar relatie met Andrew giftig was.

Ze heeft er eindelijk een einde aan gemaakt!

Het knipperlichtpaar gaat er weer vandoor

In een oprecht bericht aan Instagram beëindigde Kelly haar vijf jaar durende relatie met Andrew. Het nieuws kwam als een verrassing voor fans van Bling Empire, aangezien het paar onlangs aankondigde dat ze "sterker en gelukkiger" waren dan ooit tevoren.

"In de afgelopen 5 en een half jaar hebben Andrew en ik ongelooflijke tijden samen beleefd. Ik heb enorm veel respect en liefde voor hem en zal de herinneringen die we hebben gemaakt altijd koesteren", schreef Mi Li naast een foto van het paar in gelukkiger tijden.

De reality-tv-ster sprak voor hen beiden, toen ze uitdrukte dat ze "dankbaar was dat we een relatie hebben gehad die ons in staat heeft gesteld om te groeien en zoveel te leren."

Ze onthulde ook dat Andrew en zijzelf van plan waren om individueel de beste versie van zichzelf te worden. Kelly verzocht fans om hun privacy te respecteren tijdens het uiteenvallen, en ondersteunende berichten van fans en medecastleden stroomden meteen binnen.

"Je bent zo'n sterke vrouw, die jullie allebei veel liefde stuurt", deelde Kim Lee.

Guy Tang schreef: "We zijn er voor je als je iets nodig hebt @kellymili je bent sterk."

Kevin Kreider was zichzelf toen hij zijn steun deelde. "Nogmaals? Ik geloof je nu niet!" schreef het model, verwijzend naar het uiteenvallen van het paar in de reality-tv-show. Fans van Bling Empire waren teleurgesteld over zijn opmerking en drongen er bij hem op aan "gevoeliger te zijn".

Fans waren opgelucht dat Kelly eindelijk een einde had gemaakt aan de giftige relatie. "Kelly, je verdient het allerbeste dat het leven te bieden heeft. Accepteer alsjeblieft niets minder."

Een andere fan voegde toe: "Blij om dit te horen… Ik ken je niet persoonlijk, maar nadat ik je vriend in de show heb gezien, lijkt hij beledigend en manipulerend."

Hopelijk is de breuk deze keer een stuk permanenter!

Aanbevolen: