Kylie Jenner-fans denken dat ze stiekem oude vriend Jordyn Woods mist

Kylie Jenner-fans denken dat ze stiekem oude vriend Jordyn Woods mist
Kylie Jenner-fans denken dat ze stiekem oude vriend Jordyn Woods mist
Anonim

In 2019 bleek de beste vriendin van Kylie Jenner te hebben gezoend met de babyvader van haar grote zus Khloé Kardashian, Tristan Thompson.

Jordyn Woods ging naar Red Table Talk en stond erop dat Thompson haar kuste - niet andersom. Maar haar eens zo hechte vriendschap met Kylie en de rest van de KarJenner's brokkelde af.

De reality-familie kwam zondag voor de laatste keer bijeen tijdens de tweede en laatste reünie-aflevering van hun tijdbepalende serie Keeping Up With The Kardashians. Khloé Kardashian, 36, opende voor Andy Cohen over de ontrouw van haar partner Tristan Thompson.

Hoewel de oprichter van Good American beweerde dat ze Jordyn volledig had vergeven voor het vrijen met de NBA-ster, zei haar jongere zus Kylie Jenner, 23, dat ze zich "persoonlijk" gekwetst voelde door het vreemdgaanschandaal.

"Ik heb geen wrok meer Jordyn," onthulde Khloé eraan toevoegend dat ze zelf een "gevangene" zou zijn als ze de wrok niet zou opgeven.

"Ik denk dat mensen fouten maken", zei ze. "Ze leven en ze leren en ik vergeef beide partijen. Hoe kan ik Tristan vergeven en Jordan niet?"

In antwoord op een andere vraag van kijkers, bevestigde Kylie dat ze de kans had om met Jordyn om de tafel te zitten over het valsspelen. Over hun beroemde ruzie, vertelde ze: "Toen we vrienden waren, hadden we nooit gedacht dat we geen vrienden zouden zijn. Het was van de ene op de andere dag."

Jordyn Woods Kylie Jenner
Jordyn Woods Kylie Jenner

"Ze heeft mijn familie iets aangedaan - het voelde alsof ze iets, je weet wel, mij aandeed."

Khloé voegde eraan toe dat Jordyn zich niet persoonlijk bij haar had verontschuldigd en ook geen beloofde brief had gestuurd waarin werd uitgelegd wat er was gebeurd. "Persoonlijk praat ik niet met haar", zei Khloé. "Ik denk dat ze het heel goed doet in haar persoonlijke leven."

Ze voegde eraan toe dat ze niet zou willen dat Kylie het gevoel zou krijgen dat ze haar vriendschap met Jordyn niet kon hervatten.

Jordyn Woods Kylie Jenner
Jordyn Woods Kylie Jenner

Mijn zussen zijn veel belangrijker voor mij dan welke wrok of kwestie dan ook die ik zou hebben met een ander individu, en als ik Tristan weer in mijn leven kan toelaten, dan moet ik dezelfde vergeving en acceptatie van andere mensen toestaan, ' zei ze.

"Als Kylie wil dat Jordan haar vriend is, dan is dat aan Kylie."

Maar sommige fans voelden door Kylie's lichaamstaal dat ze opnieuw contact wilde maken met Jordyn.

"Je kunt zien dat Kylie haar vriend mist…", schreef iemand online.

"Het is er zeker en daarom heeft ze overgegeven dat ze veel gesprekken hebben gehad…", voegde een tweede eraan toe.

Kylie Jenner Jordyn Woods
Kylie Jenner Jordyn Woods

"Die twee waren de hele tijd echt samen. Ik weet dat Kylie bang is voor wat Khloe en Kim zouden zeggen," merkte een derde op.

"Kylie en Jordan waren al vrienden voordat ze zelfs tieners waren, ze woonden samen, jordyn woonde zelfs veel familiebijeenkomsten bij en ze gingen overal samen heen, dus het moet heel moeilijk zijn om elkaar abrupt te verliezen, " een vierde persoon toegevoegd.

Aanbevolen: