De duurste tv-show in de geschiedenis is nog niet uitgebracht

Inhoudsopgave:

De duurste tv-show in de geschiedenis is nog niet uitgebracht
De duurste tv-show in de geschiedenis is nog niet uitgebracht
Anonim

De wereld van een televisie verandert snel en het nieuwe tijdperk dat we zijn ingegaan is anders dan alles wat we eerder hebben gezien. Netflix luidde een enorme verandering in, en sinds het veranderen van het spel met originele aanbiedingen, willen Disney, Hulu en netwerktelevisie allemaal de lat hoger leggen.

Grote tv-shows vragen nu grote budgetten en de kosten van sommige shows zijn astronomisch. Dit is een riskante zet, maar als een show zijn vruchten afwerpt, kan het ondenkbare bedragen opleveren. Toevallig moet de duurste show aller tijden nog worden ontketend.

Laten we eens kijken naar de kosten van het maken van een televisieshow terwijl we een glimp opvangen van wat de duurste show in de geschiedenis zal worden.

TV kan een dure plek zijn

De fijnere details van het maken van een televisieprogramma worden meestal achter gesloten deuren gehouden, omdat de meeste mensen zich gewoon willen concentreren op de magie van dit alles en niet op de waanzinnige hoeveelheid werk die de cast en crew elke enkele dag. Mensen zijn echter nieuwsgierig geworden naar de kosten van een show.

Zoals we door de jaren heen hebben gezien, zijn televisieprogramma's er in alle soorten en maten, en het duurt niet lang om te zien welke programma's een hoger budget hebben dan andere. Kosteneffectiviteit is zeker een ding, en hoewel een netwerk moet investeren in een show om het van de grond te krijgen, is het doel om zoveel mogelijk geld te verdienen en zo min mogelijk te investeren.

Er zijn veel monden te voeden op de set en er worden nog meer mensen achter de schermen betaald. Gelukkig, als een show van de grond komt en een hit wordt, zullen veel mensen in korte tijd een hoop geld verdienen.

Meestal zullen fans zich concentreren op het salaris van een acteur als ze meer te weten komen over de financiële aspecten van een populaire show, maar de waarheid is dat veel shows elke week een hoop geld kosten om tot leven te brengen.

Marvel heeft een fortuin uitgegeven

Op het kleine scherm is er een enorme toestroom van dure shows gemaakt. Streaming heeft de game voor altijd veranderd en met meer shows die altijd beschikbaar zijn, wordt het steeds moeilijker om op te vallen. Dus sommige netwerken en streamingdiensten hebben besloten het grote geld uit te geven voor hun grootste shows.

Disney en Marvel haalden het nieuws toen de kosten van hun shows de krantenkoppen haalden. Volgens ScreenRant: "Er werd gemeld dat elke Marvel Studios-show op Disney+ waarschijnlijk ongeveer $ 25 miljoen per aflevering zou kosten. Dat klinkt als veel, en dat is het, zelfs meer dan shows als Game of Thrones."

De site merkte zelfs op dat alleen WandaVision "een gigantische $ 225 miljoen" zou kunnen kosten.

Het is ongelooflijk om te bedenken dat deze shows zoveel geld kosten, maar het was duidelijk elke cent waard. Disney en Marvel hebben het geld verdiend voor hun grootste shows, maar zelfs deze kolossale shows kunnen niet tippen aan wat de duurste show ooit wordt.

Amazon's 'Lord of the Rings' wordt de duurste serie ooit

Lord of the Rings-fans kunnen zich eindelijk verheugen, want de franchise maakt op een onverwachte manier een enorme terugkeer! In plaats van een nieuwe reeks films te zijn die zich richten op een al verteld verhaal, brengt Amazon een Lord of the Rings-serie tot leven, en het is klaar om de duurste show ooit gemaakt te worden.

Volgens The Hollywood Reporter, "The Hollywood Reporter heeft bevestigd dat Amazon ongeveer NZ$650 miljoen - $465 miljoen in Amerikaanse dollars - zal uitgeven voor alleen het eerste seizoen van de show. Dat is ver boven eerdere gerapporteerde schattingen die de fantasiedrama dat al een recordbedrag van $ 500 miljoen heeft gekost voor meerdere seizoenen van de show."

Het is moeilijk te bevatten dat een show zoveel geld zal kosten, maar Amazon gelooft duidelijk dat mensen zullen afstemmen en dat deze show binnen de kortste keren winstgevend zal worden. Dit is tenslotte een van de meest geliefde franchises in de geschiedenis, en zelfs de bekritiseerde Hobbit-films verdienden een fortuin.

"Wat ik je kan vertellen is dat Amazon alleen al in seizoen één ongeveer $ 650 miljoen gaat uitgeven. Dit is fantastisch, het is echt… dit wordt de grootste televisieserie ooit gemaakt," zei Stuart Nash, Nieuw-Zeeland minister van economische ontwikkeling en toerisme.

Amazon's Lord of the Rings-serie zou volgend jaar zijn debuut moeten maken, en fans kunnen niet wachten om te zien of al dat geld het uiteindelijk waard wordt.

Aanbevolen: