Deze 'Modern Family'-acteur deed auditie voor 'Dawson's Creek

Inhoudsopgave:

Deze 'Modern Family'-acteur deed auditie voor 'Dawson's Creek
Deze 'Modern Family'-acteur deed auditie voor 'Dawson's Creek
Anonim

Van de liefdesdriehoek tussen Pacey, Joey en Dawson tot de zeer trieste seriefinale, Dawson's Creek heeft een enorme impact gemaakt in de wereld van tienerdrama's. Fans praten nog steeds over de personages en de manier waarop dingen zijn ingepakt, en het is altijd nostalgisch om terug te gaan en de zes seizoenen van de show opnieuw te bekijken.

Het is fascinerend om te horen over het auditieproces in Hollywood, vooral voor een rol die zo beroemd is als Dawson Leery. Een Modern Family-acteur deed ooit auditie voor Dawson's Creek. Blijf lezen om erachter te komen wie het was.

Dawson Leery's rol

Selma Blair had Joey kunnen spelen, en de cast had ook een acteur kunnen bevatten die iedereen kent en liefheeft uit Modern Family.

Jesse Tyler Ferguson deed auditie voor Dawson's Creek: volgens Entertainment Weekly vertelde hij dat hij naar een auditie was gegaan voor Dawson.

Ferguson plaatste een foto op zijn Instagram-account met James Van Der Beek en schreef: "Trivia & Fun Facts: Een van deze jongens deed auditie voor de rol van 'Dawson' in Dawson's Creek en kreeg de rol NIET."

Dit is erg leuk om over te horen, en volgens Cosmopolitan deed Adrian Grenier ook auditie voor Dawson. De publicatie vermeldt ook dat Joshua Jackson las voor de rol van Dawson. Jackson legde uit: "[Het netwerk] zei: 'We houden van deze man - hij is niet Dawson'. En ik liep de deur uit, en ik herinner me dat ik op de parkeerplaats zat, en ik zei: 'Nou, hij kan Pacey zijn dan. Hij moet Pacey zijn.'"

Jesse Tyler Ferguson's carrière

Eric Stonestreet als Cam en Jesse Tyler Ferguson als Mitch gekleed in pakken op Modern Family
Eric Stonestreet als Cam en Jesse Tyler Ferguson als Mitch gekleed in pakken op Modern Family

Naast de rol van Mitchell Pritchett op Modern Family, speelde Ferguson Richie in het tv-programma The Class, dat werd uitgezonden van 2006 tot 2007. Hij speelde Larry in een paar afleveringen van de show Do Not Disturb in 2008 en hij zat in een paar afleveringen van Web Therapy.

Volgens House Beautiful groeide Ferguson op in New Mexico en was hij betrokken bij het Albuquerque Children's Theatre. Hij ging toen naar de American Musical and Dramatic Academy in NYC en verscheen in de heropleving van 1998 van het toneelstuk On The Town.

De publicatie vermeldt dat Ferguson, naast de acteercarrière van Ferguson, net een kookboek heeft uitgebracht genaamd Food Between Friends with Julie Tanous, en hij host ook Extreme Makeover: Home Edition. Tanous en Ferguson hebben samen een foodblog genaamd Julie en Jesse Cook.

Ferguson deelde dat hij van theater houdt: in een interview met Vanity Fair merkte hij op dat bij het vergelijken van tv en theater, "het salaris" van een hoofdrol in een tv-programma opv alt. Hij legde uit dat hij met theater begon en zei: "Al mijn roots liggen op Broadway. Ik heb mijn Equity Card gekregen voor een Broadway-show en mijn eerste liefde is theater." Ferguson zei ook: "Ik ben dol op de onmiddellijke reactie die je moet geven met tv. Als je het eenmaal doet, en als het eenmaal op film is, is dat moment voorbij en moet je doorgaan naar het volgende. Het houdt je meer in leven."

Mitch en 'Extreme Makeover' spelen

Jesse Tyler Ferguson is geliefd vanwege het portretteren van Mitch in Modern Family, de slimme advocaat die zich veel zorgen maakt en een gezin bouwt met zijn geweldige echtgenoot Cam. Het zou geweldig zijn als een populaire sitcom voor altijd in de lucht zou blijven, maar het moet natuurlijk eindigen, en fans hebben in ieder geval 11 hilarische seizoenen.

Ferguson deelde met Hollywood Life dat het treurig was om afscheid te nemen van Modern Family. Hij legde uit hoe hecht de cast was geworden: "Deze cast werkt al meer dan tien jaar samen, dus het zal niet gemakkelijk zijn om afscheid te nemen van de show.“We zijn echt een familie. Niet alleen de cast, maar ook de crew, waarvan velen al vanaf het begin bij ons zijn." Hij zei dat het even wennen zou zijn om niet iedereen altijd te zien.

Nadat hij zijn tijd in deze geliefde sitcom had beëindigd, presenteerde Ferguson Extreme Makeover: Home Edition. Hij deelde met Goldderby.com dat hij, aangezien hij een acteur is, zichzelf niet in een reality-tv-show had voorgesteld, maar hij noemde de show 'feel good TV' en het klinkt alsof hij wist dat het heel positief zou zijn. Het is altijd leuk om een geliefde acteur of zanger een realityshow te zien hosten, dus zijn fans waren zeker enthousiast om erop af te stemmen.

Ferguson noemde deze baan 'een van de meest diepgaande ervaringen van mijn carrière' en vergeleek het met het geven van '10 kerstochtenden aan mensen'.

Het zou geweldig zijn geweest om Jesse Tyler Ferguson Dawson Leery te zien spelen in Dawson's Creek, maar hij was natuurlijk geweldig in Modern Family, dus het lijkt alsof alles is gelukt.

Aanbevolen: