Dit is de favoriete rol van Melissa Joan Hart

Inhoudsopgave:

Dit is de favoriete rol van Melissa Joan Hart
Dit is de favoriete rol van Melissa Joan Hart
Anonim

Met een nettowaarde van $ 13 miljoen is Melissa Joan Hart sinds de jaren '90 een ongelooflijk succesvolle actrice en geliefd vanwege het spelen van Sabrina Spellman in Sabrina the Teenage Witch. Omdat ze zo nauw verbonden is met het verhaal van deze tienerheks, vroegen mensen zich af wat ze van de Netflix-serie Chilling Adventures of Sabrina vond, en ze zei dat ze niet de juiste leeftijd had voor de reboot.

Met een lange acteergeschiedenis, wat is de beroemdste rol van Melissa Joan Hart? Laten we eens kijken.

'Melissa en Joey'

De cast en crew van Sabrina herenigd in februari 2020, wat leuk was om te zien, en fans zouden kunnen denken dat Sabrina Spellman de favoriete rol van Melissa Joan Hart ooit was.

Hart deelde in haar memoires Melissa Explains It All dat ze van Melissa en Joey houdt en dat dit haar favoriete onderdeel was, volgens Cheat Sheet.

In een interview met TV Insider deelde Hart dat Sabrina van Sabrina The Teenage Witch zich als een "muurbloem" voelde, dus ze kon geen relatie met haar hebben, en Clarissa op Clarissa Explains It All was "wild en gek", dus dat was genieten. Maar wat haar favoriete onderdeel ooit betreft, dat zou Melissa zijn. De actrice legde uit: "Mel was mijn favoriete personage dat ik mocht spelen. Ze was gewoon leuk en aardig en gebrekkig. Niemand gelooft me als ik dat zeg. Ze dachten altijd dat ik alleen maar probeerde mijn show te promoten, maar ik zweer het. Mel was het leukste voor mij omdat ze gewoon zo dom was."

Joey Lawrence en Melissa Joan Hart in tv-show Melissa en Joey
Joey Lawrence en Melissa Joan Hart in tv-show Melissa en Joey

Melissa Joan Hart en Joey Lawrence speelden samen in de film My Fake Fiance, en Hart vertelde Entertainment Weekly dat ze het geweldig zouden vinden als ze een ander project konden vinden om in te schitteren. Het bleek dat ABC Family hen wilde hebben om samen te werken, dus het was perfect.

Lawrence legde uit: "Ze vroegen of we geïnteresseerd waren in het voortzetten van de dynamiek van de personages die we in de film kunnen aanboren. We stonden ervoor open en toen groeide de discussie uit tot grotere gesprekken en meer gesprekken en we hebben met de schrijvers gepraat en nu zijn we hier."

De sitcom werd vier seizoenen uitgezonden van 2010 tot 2o15. Joe wordt de 'manny' van de politicus Mel en ze hebben een schattige en charmante relatie waar kijkers graag op afstemmen.

Het blijkt dat de acteurs misschien zelfs in de jaren '90 hebben samengewerkt: Hart deelde met Entertainment Weekly dat ze auditie deed voor Blossom, de sitcom die Joey Lawrence beroemd maakte. Ze deed tegelijkertijd auditie voor Clarissa Explains It All en koos die show.

Een liefde voor regisseren

Terwijl fans Melissa Joan Hart associëren met haar acteerrollen, met name Sabrina The Teenage Witch en Clarissa Explains It All, heeft ze ook veel geregisseerd.

In een interview met Glamour werd Hart gevraagd of ze het erg vond als mensen niet op de hoogte zijn van alle regie die ze heeft gedaan, en ze zei: "Ik heb het op mijn sociale media gezet, maar tenzij je het volgt ik, je hebt echt geen idee. Ik ben er trots op te kunnen zeggen dat ik het afgelopen jaar meer regisseerde dan acteerde. Natuurlijk zeggen nee-zeggers: "'Je bent verdwenen! Je werkt niet meer!' Ik heb zoiets van: 'Nou, eigenlijk doe ik precies wat ik wil doen, en waar ik op oudere leeftijd in deze branche altijd van heb gedroomd.'"

Het is geweldig om te horen dat Hart het regisseren zo leuk vindt. Naast het regisseren van zes afleveringen van Melissa en Joey, regisseerde ze drie afleveringen van de familieserie The Goldbergs uit de jaren 80, de film The Santa Con uit 2014 en de tv-film The Watcher in the Woods uit 2017.

Een kindactrice zijn

Als je denkt aan de geweldige acteercarrière van Melissa Joan Hart, is het onmogelijk om niet aan haar te denken als een kindsterretje, aangezien ze zo jong was toen ze begon.

In een interview met Entertainment Weekly zei Hart dat het een "andere" tijd was toen ze opgroeide en acteerde. Omdat er geen sociale media waren, was beroemd zijn heel wat anders, en mensen hadden niet zo'n druk.

Hart legde uit: "En de industrie draaide toen allemaal om de arbeidsethos. Joey heeft een heel goede manier om het te zeggen: toen, als je je regels niet kende … brachten ze een ander kind binnen. Daar er stonden constant 20 mensen achter je voor je baan. Dat zorgde ervoor dat we allemaal een carrière en een lang leven wilden hebben. We wilden het allemaal doen. Het ging niet om beroemd worden of geld verdienen. Het ging om een kind zijn en gaan werken."

Het is logisch dat veel fans zouden denken dat de meest favoriete rol van Melissa Joan Hart Sabrina Spellman is in Sabrina The Teenage Witch, maar het blijkt dat ze echt dol was op haar rol in Melissa en Joey.

Aanbevolen: