Hebben de carrièrekeuzes van Melissa Joan Hart een negatieve invloed gehad op haar nettowaarde?

Inhoudsopgave:

Hebben de carrièrekeuzes van Melissa Joan Hart een negatieve invloed gehad op haar nettowaarde?
Hebben de carrièrekeuzes van Melissa Joan Hart een negatieve invloed gehad op haar nettowaarde?
Anonim

Tussen een tienermeisje dat van kleurrijke outfits houdt en een 16-jarige heks, heeft Melissa Joan Hart zeker een aantal lieve rollen gespeeld. Het is geweldig om terug te kijken op de carrière die de nu 45-jarige heeft gehad en alle beroemdheden die ze heeft ontmoet, van de hoofdrol in een Sabrina-film met Ryan Reynolds tot het bevriend raken met Joey Lawrence. Na een aantal jaren niet in een tv-show te hebben gespeeld, nam Melissa de luchtige show Melissa en Joey op zich, en fans waren blij om de ster weer op hun tv-schermen te zien.

Maar hoewel Melissa Joan Hart verschillende populaire tv-personages heeft gespeeld en al tientallen jaren werkt, zijn er enkele beslissingen die ze anders had kunnen nemen? Terwijl iedereen zich Sabrina The Teenage Witch met veel plezier herinnert, heeft Melissa een aantal minder bekende rollen op zich genomen. Blijf lezen om erachter te komen of de carrièrekeuzes van Melissa Joan Hart een negatieve invloed hadden op haar vermogen.

Melissa Joan Hart's carrière na 'Sabrina The Teenage Witch'

Sinds de sitcom uit de jaren 90 zo populair was, vragen fans zich af wat Melissa Joan Hart vindt van de Sabrina-reboot op Netflix, The Chilling Adventures of Sabrina. De originele show was een enorm succes en Melissa had lange tijd vast werk, aangezien ze van 1996 tot 2003 in de show speelde als de hoofdpersoon.

Terwijl Melissa Joan Hart een nettowaarde van $ 13 miljoen heeft, leek haar carrière volgens Celebrity Net Worth een beetje vast te lopen nadat Sabrina The Teenage Witch uit de lucht was gegaan.

In 2003 speelde Melissa in de tv-film Rent Control als Holly, een vrouw die samen met haar vriend Calvin in een huurappartement woonde. Ze konden daar wonen omdat haar tante het bezat, en ze kozen ervoor om daar te blijven wonen toen haar tante stierf.

Melissa heeft niet veel opvallende rollen in de jaren tussen Sabrina en haar tv-sitcom Melissa en Joey, die werd uitgezonden van 2010 tot 2015. Ze verscheen in verschillende andere tv-films, waaronder Dirtbags uit 2006 en My Fake Fiance uit 2009. Ze verscheen ook in veel kerstfilms en speelde in de film Mistletoe in Montana uit 2021.

Als Melissa Joan Hart terugkijkt op haar carrière, lijkt het alsof ze denkt dat ze in meer films had kunnen spelen als ze andere beslissingen had genomen.

In een interview met Vice legde Melissa Joan Hart uit: "Toen ik Sabrina deed, in mijn vrije zomers, zou ik Sabrina-films maken. Ze dwongen me altijd om ze te doen door verhaallijnen te doen die ik misschien zou willen doen Ze wisten dat Roman Holiday met Audrey Hepburn mijn favoriete film was, dus schreven ze een gelijkaardig script genaamd Sabrina Goes to Rome, en ze brachten me naar Italië."

Melissa zei dat ze in een paar enge films had kunnen spelen en ze zei nee: "Ik kreeg veel horrorfilms aangeboden. Ik hield niet echt van het genre of wilde er deel van uitmaken. Dus ik denk dat op dat moment, ik me uit een filmcarrière sprak. Dat is iets wat ik terug zou gaan en aanpassen."

Melissa Joan Hart's tv-show 'No Good Nick' is geannuleerd

Terwijl Melissa Joan Hart haar succesvolle sitcom Melissa en Joey had, werden haar Netflix-shows No Good Nick geannuleerd.

Variety meldde dat de show maar één seizoen kreeg.

Dit had zeker invloed op het vermogen van Melissa Joan Hart, omdat ze nog een paar seizoenen salaris misliep.

Sweet Harts gesloten

Melissa Joan Hart begon ook haar eigen bedrijf toen ze besloot een winkel te openen die snoep verkocht. Maar helaas moest ze het afsluiten. Het lijkt erop dat de kosten van het openen en sluiten van de winkel haar vermogen hebben beïnvloed.

Melissa Joan Hart opende Sweet Harts in 2009 en vertelde People dat ze zelf niet zo'n grote zoetekauw is: "Eigenlijk hou ik niet van snoep tenzij ik zwanger ben. Het is een heel gelukkig ding! De het enige dat ik [in de winkel] zal eten, is de magere yoghurtijs. Melissa zei dat ze altijd al een snoepwinkel had willen openen en zij en haar moeder besloten dat het een goed idee zou zijn. De winkel had kauwgom en perzikbevroren yoghurt, samen met klassieke, populaire snoepjes.

Volgens E! News, Shana Kharineh, die de manager was van de Sherman Oaks Store, klaagde Melissa Joan Hart aan wegens "onrechtmatige beëindiging, discriminatie op basis van ras, vergelding tegen werknemers die klaagden over discriminatie, niet-betaling van verschuldigde lonen, niet-betaling van overuren, niet-naleving van voorzien in ma altijdperioden, het niet voorzien in rusttijden, het niet betalen van minimumloon en onwettige zakelijke praktijken."

Shana Kharineh zei dat ze geen pauzes of overuren kreeg als ze meer dan 60 uur per week in de winkel moest zijn, en dat ze slechts $ 450 per week werd betaald. Shana zei dat iemand van het bedrijf had gehoord dat "zwart op zwart er niet gepast uitzag" en dat ze geen zwart mocht dragen naar haar werk.

De mensen die Melissa Joan Hart vertegenwoordigen, zeiden dat dit niet waar was: "Melissa functioneert momenteel niet in een dagelijkse operationele capaciteit en heeft Shana Kharineh nooit ontmoet. Sweet Harts Sweets is een gelijke kans werkgever, net als Melissa Joan Hart."

Aanbevolen: