Fans maken zich zorgen om Melissa Joan Hart terwijl ze instort door de COVID-diagnose

Fans maken zich zorgen om Melissa Joan Hart terwijl ze instort door de COVID-diagnose
Fans maken zich zorgen om Melissa Joan Hart terwijl ze instort door de COVID-diagnose
Anonim

Acteur Melissa Joan Hart stortte onlangs in op Instagram en onthulde aan haar fans dat ze "echt gek" is na haar recente COVID-19-diagnose.

De Sabrina the Teenage Witch-acteur deelde een IGTV-video op haar Instagram-feed en filmde een hartverscheurend bericht aan fans. Vanuit haar bed vertelde Hart: "Ik ben gevaccineerd en ik heb COVID en het is erg." Over haar symptomen gesproken, voegde ze eraan toe: "Het weegt op mijn borst. Het is moeilijk om te ademen. Een van mijn kinderen, denk ik, heeft het tot nu toe. Ik bid dat de anderen in orde zijn."

De 45-jarige acteur heeft drie kinderen, Tucker, Mason en Braydon, met haar man Mark Wilkerson. In haar korte video vertelt ze hartstochtelijk dat ze denkt dat ze het virus heeft opgelopen van haar kind dat naar een school gaat die geen maskermandaat afdwingt. De acteur zei: "Ik ben gek, echt gek. We hebben voorzorgsmaatregelen genomen en onze blootstelling aanzienlijk verminderd, maar we zijn een beetje lui geworden. En ik denk dat we als land lui zijn geworden."

Ze vervolgde: "Ik ben echt boos dat mijn kinderen geen maskers hoefden te dragen op school. Ik ben er vrij zeker van dat dit de oorzaak is."

Toen Hart opende over haar ervaring met de strijd tegen COVID-19, begon ze in te storten bij de gedachte dat haar familie het virus zou oplopen. In tranen zei ze tegen haar volgers: "Ik hoop echt dat mijn man en de anderen het niet krijgen, want als iemand naar het ziekenhuis moet, kan ik niet met ze mee."

Fans waren er kapot van toen ze hoorden over de recente diagnose van Hart. Velen wezen erop dat ze een constante pleitbezorger is geweest voor het nemen van veiligheidsmaatregelen en het dragen van een masker terwijl ze op de set is en het huis verlaat met haar familie, zoals blijkt uit haar talloze Instagram-afbeeldingen.

Jenna Leigh Turner, Hart's Sabrina costar, merkte op: "Dame!! Ik stuur je zoveel liefde en helende gebeden! Wees alsjeblieft niet zo streng voor jezelf! Rust en zorg voor jezelf. Bedankt u voor het aanmoedigen van anderen om voorzichtig en veilig te zijn!"

"Ik ben immuungecompromitteerd en gevaccineerd. Ik heb de Delta-variant en het is verschrikkelijk. Ik wens Melissa Joan Hart alle goedheid en gezondheid in dit dodelijke virus. Het is verschrikkelijk en ik zou de DeltaVariant niet op mijn ergste nachtmerrie, " twitterde een fan.

Acteur en model Ming Na Wen schreef: "Sorry! Ik hoop dat jij en je familie 100% herstellen. Zelfs met alle genomen voorzorgsmaatregelen, is het een virus. Kan het overal krijgen. Wees voorzichtig!"

Hart heeft verklaard dat ze haar video niet heeft gepost om "politiek te worden of medelijden te krijgen", maar ze wilde een belangrijk bericht delen dat de COVID-19-pandemie nog niet voorbij is. De Centers for Disease Control and Prevention raadt iedereen van 12 jaar en ouder aan een COVID-19-vaccinatie te krijgen om te helpen beschermen tegen het virus.

In de laatste update van de acteur staat dat ze zich beter voelt. Hart schreef: "Voel je vandaag beter! Maskeer je op, isoleer en test constant!"

Aanbevolen: