Wow': Marvel-fans zouden dol zijn op Tom Hiddleston om Owen Wilson te imiteren op 'Loki

Inhoudsopgave:

Wow': Marvel-fans zouden dol zijn op Tom Hiddleston om Owen Wilson te imiteren op 'Loki
Wow': Marvel-fans zouden dol zijn op Tom Hiddleston om Owen Wilson te imiteren op 'Loki
Anonim

Marvel heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de langverwachte serie Loki, die in juni van dit jaar naar Disney+ komt.

In de serie keert Tom Hiddleston terug naar zijn rol van god van het onheil uit de MCU-films. De Engelse acteur zal verschijnen tegenover Gugu Mbatha-Raw, His House-ster Wunmi Mosaku en Owen Wilson. Sasha Lane, Sophia Di Martino, Erika Coleman en Richard E. Grant zullen ook de hoofdrol spelen.

Gloednieuwe 'Loki'-trailer geeft fans een blik op Owen Wilson en Tom Hiddleston's Banter

"Loki's tijd is gekomen", twitterde Marvel vanaf hun officiële account om Loki's nieuwe trailerrelease aan te kondigen.

Loki is de derde serie in de Fase Vier van de MCU, na de veelgeprezen WandaVision en de nieuwe The Falcon and the Winter Soldier.

De show - gebrandmerkt als een sci-fi misdaadthriller - vindt plaats tijdens de gebeurtenissen van de film Avengers: Endgame uit 2019 nadat Loki de Tesseract steelt en door de tijd reist en de menselijke geschiedenis ermee verandert.

In deze gloednieuwe trailer zien we The Royal Tenenbaums als Mobius M. Mobius. Het personage verwelkomt Loki bij de Time Variance Authority, een politieorganisatie die de tijdlijn en het multiversum bewaakt.

Het videofragment bevat een behoorlijk deel van de scherts tussen Loki en Mobius die Marvel-fans behoorlijk enthousiast maakte.

“Ik wist tot nu toe niet dat ik Tom Hiddleston en Owen Wilson samen nodig had in de mcu”, schreef een fan op Twitter.

"Ik heb dit vier keer bekeken en heb de interactie van owen wilson en loki nog steeds niet volledig verwerkt", was een andere opmerking.

"Loki kan gewoon Owen Wilson en Tom Hiddleston zijn die 40 minuten praten en ik zou het geweldig vinden", schreef een gebruiker.

Zal Tom Hiddleston Owen Wilson nadoen op 'Loki'?

Maar er is één ding dat kijkers hopen te zien in de nieuwe serie, die al is vernieuwd voor een tweede seizoen.

Hiddleston, die samen met Wilson speelde in de film Midnight in Paris uit 2011, staat erom bekend af en toe een opmerkelijke indruk van de Texaanse acteur te maken. Zal het de snit maken voor Loki ?

"Als we Tom Hiddleston niet krijgen die Owen Wilson imiteert als Loki in de Lokiseries, wat heeft het dan voor zin?" een fan getweet.

"Mijn belangrijkste hoop voor deze serie is dat Hiddleston zijn Owen Wilson-indruk op Owen Wilson doet", was een andere opmerking.

Gezien de algehele grappige toon van de serie, is het niet onwaarschijnlijk dat dit zal gebeuren. Hier hopen we op zijn minst op een goed getimede "wow" à la Wilson.

Loki gaat in première op 11 juni op Disney+

Aanbevolen: