Dit is hoe Owen Wilson zich voorbereidde op zijn rol in 'Loki

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Owen Wilson zich voorbereidde op zijn rol in 'Loki
Dit is hoe Owen Wilson zich voorbereidde op zijn rol in 'Loki
Anonim

Het interessante personage Mobius, in de nieuwe Marvel-serie Loki, is snel een favoriet bij fans geworden. Hoewel er weinig bekend is over Mobius, speelde hij een grote rol bij de vervolging van de Fantastic Four vanwege hun verschrikkelijke gebruik van tijdreizen die leidden tot de verandering van het ruimte-tijdcontinuüm. Hij zal zeker een groot deel uitmaken van de Disney+ serie.

De rol van babysitter spelen voor de God of Mischief is zeker geen sinecure. Mobius is van Owen Wilson, die wat scholing nodig had in het Marvel Universum. Hier zijn een paar dingen die Wilson deed om zich voor te bereiden op deze rol.

7 De toon en context van de film leren kennen

In een nieuw interview vertelt Owen Wilson hoe Tom Hiddleston (Loki) hem hielp zich voor te bereiden op zijn rol als Mobius. De acteur onthulde hoe Tom hem enkele dagen door de scènes leidde en alles wat hij moest weten. Hiddleston liet hem enkele scènes uit andere Marvel-films zien en legde uit hoe ze in het huidige verhaal passen. Het karakter van Mobius is een interessant karakter. Met een beetje geluk zullen we meer van hem te zien krijgen in het Marvel Cinematic Universe (MCU).

6 Het karakter van Loki begrijpen

Wilson legde ook uit dat hij verstrikt moest raken in de 'need to know'-evenementen van Marvel Cinematic Universe (MCU). Leren over Loki en zijn achtergrondverhaal binnen de MCU speelde een grote rol in Mobius die een relatie met Loki ontwikkelde. Wilson verklaarde dat Tom Hiddleston het karakter van Loki aan hem moest uitleggen, wat best handig was. Het is de taak van Mobius om Loki samen te laten werken met de Time Variance Authority (TVA). Mobius weet veel over Loki en heeft zijn gedrag bestudeerd. Wilson beschrijft de relatie als een schaakwedstrijd.

5 Het personage dat hij speelt begrijpen (Mobius)

Mobius_Owen
Mobius_Owen

Owen Wilson, een acteur met jarenlange ervaring op zak, wist dat om de rol van Mobius, de gemakkelijke agent van de Time Variance Authority, perfect te kunnen weergeven, hij een grondige kennis moest hebben van het personage. Hoewel het personage van Mobius eenvoudig leek, realiseerde hij zich dat het personage veel complexer was dan op het eerste gezicht lijkt. Hetzelfde scherm delen met de God van Onheil is geenszins een taak voor een push-over.

4 Hij las geen strips

god_of_mischief
god_of_mischief

In een recent interview met SiriusXM werd Wilson gevraagd of hij Marvel-strips had gelezen ter voorbereiding op zijn rol als Mobius. Als je erover nadenkt, zou je denken dat het een solide ja zou zijn. In reactie hierop ontkrachtte de acteur dat feit echter openlijk met een eenvoudig "nee" als antwoord. Wilson zei later dat hij misschien toch de strips had moeten lezen. Zo te zien heeft het lezen van de strips of niet weinig of geen effect gehad op zijn toch al verbluffende prestatie als Mobius.

3 Wilson had twijfels over deelname aan het Marvel Cinematic Universe

Gezien een acteur als Owen Wilson met zijn uitstekende cv, is het moeilijk te geloven dat het spelen van het personage Mobius zijn toegangsbewijs was tot het Marvel Cinematic Universe. De acteur onthulde dat hij overtuigd moest worden om zelfs maar te overwegen een voet in de MCU te zetten. Deel uitmaken van een franchise die zo populair is als Marvel, plus het filmen van een wekelijkse show, kan iemands leven enorm veranderen. Wilson wist niet helemaal zeker of hij in dat universum wilde opgaan.

2 Wilson zorgde ervoor dat hij elk klein detail rond de film kende

De acteur onthulde ook dat hij elk klein detail van de film Loki wilde weten. Tom Hiddleston vertelde hem maar al te graag over de complexe aard van het verhaal. Wilson verklaarde ook dat de Loki-ster hem hielp, niet alleen voor het filmen, maar ook tijdens het filmen. Dit alles resulteerde in de perfecte weergave van een personage dat MCU-fans graag weer zullen zien. Fans van het verhaal van Loki en Thor zullen zeker veel vinden in Wilsons vertolking van Mobius M. Mobius.

1 Wilson was verrast door de passie van MCU-fans

Wilson verklaarde in een van zijn interviews dat hij niet voorbereid was op de passie van de fans. Omdat hij niet eerder betrokken was bij het Marvel-universum, vond hij de geheimhouding rond het filmen verrassend. Hij verklaarde dat details over alles, van decorontwerp tot kostuums van personages, goed bewaarde geheimen waren. De belangrijkste reden zijn de enthousiaste fans die hongerig zijn naar elk detail van de opnames, en de net zo enthousiaste Disney-execs die alles een verrassing willen houden. Wilson verklaarde dat hij het uiterlijk van de personages en sets leuk vindt. Hier zijn nog meer verrassingen voor de fans!

Owen Wilson is zeker een favoriet bij fans als het erom gaat mensen blij te maken met een film of programma waarin hij speelt. Hij is een lust voor het oog, hij heeft die surfer-boy-vibe die mensen op hun gemak stelt. Hij heeft zeker een lange weg afgelegd van de man in Wedding Crashers naar een rol in een van de grootste franchises van vandaag.

Aanbevolen: