Bryce Dallas Howard nagelt 'Zola'-meme met on-point 'Black Mirror'-referentie

Inhoudsopgave:

Bryce Dallas Howard nagelt 'Zola'-meme met on-point 'Black Mirror'-referentie
Bryce Dallas Howard nagelt 'Zola'-meme met on-point 'Black Mirror'-referentie
Anonim

Nadat A24 de eerste trailer had uitgebracht voor Zola - wiens verhaal berucht is ontstaan uit een wilde, virale Twitter-thread over een strippersaga die zuur werd - hebben fans en beroemdheden hun eigen Zola-memes gedeeld.

Actrice Bryce Dallas Howard heeft haar eigen Zola-meme gemaakt die haar personage Lacie imiteert uit een aflevering van seizoen drie van Black Mirror.

De Jurassic World-ster speelde Lacie in 'Nosedive', een hoofdstuk van de dystopische anthologiereeks gemaakt door Charlie Brooker. In de aflevering kunnen mensen elkaar een cijfer geven van één tot vijf sterren voor elke interactie die ze hebben, en hun beoordeling kan hun sociaaleconomische status beïnvloeden.

Als Lacie en haar beste jeugdvriendin Naomi (Alice Eve) weer contact maken, denkt Lacie dat haar populaire vriend haar kan helpen haar status te vergroten. Net als Zola en haar strippervriendin Jessica beëindigen Lacie en Naomi hun relatie uiteindelijk op de slechtst mogelijke manier.

Bryce Dallas Howard is 'zo klaar' voor de wilde film 'Zola'

"Jullie willen allemaal een verhaal horen over waarom ik en deze btch hier ruzie hebben gemaakt?! Het is nogal lang maar vol spanning, "tweette Howard, de eerste zin in Zola's 148-tweet-thread kopiëren.

De actrice nam twee foto's op van Eve als Naomi en haarzelf als Lacie uit haar Black Mirror-aflevering.

“zo klaar”, schreef Howard ook bij het taggen van A24 en het Twitter-account voor Zola.

Dus… Waar gaat 'Zola' over?

De film, geregisseerd door Janicza Bravo, ging in première op het Sundance Film Festival in 2020 en wordt deze zomer in de bioscoop uitgebracht.

Ma Rainey's Black Bottom-ster Taylour Paige portretteert het titulaire personage, een serveerster die een sekswerker ontmoet genaamd Stefani, gespeeld door Riley Keough.

Nadat het klikt tussen de twee vrouwen, nodigt Stefani Zola uit voor een langlauftocht waarbij het doel is om zoveel mogelijk geld te verdienen met dansen in stripclubs in Florida.

Zola accepteert, maar raakt betrokken bij een wervelende tweedaagse reis met Stefani, haar vriend Derrek (Nicholas Braun) en Stefani's gewelddadige pooier, X (Colman Domingo).

De film is gebaseerd op het werkelijke verhaal van de Detroitse serveerster Aziah "Zola" King. Ondanks dat Zola toegaf dat ze enkele details in haar versie had verfraaid - waaronder prostitutie, moord en een poging tot zelfmoord - bevestigden enkele van de andere betrokkenen de algemene kern van het verhaal aan Rolling Stone.

Zola wordt op 30 juni in de VS uitgebracht

Aanbevolen: