‘House Of The Dragon’: fans denken dat Matt Smith niet ‘Targaryen genoeg’ is voor zijn rol

Inhoudsopgave:

‘House Of The Dragon’: fans denken dat Matt Smith niet ‘Targaryen genoeg’ is voor zijn rol
‘House Of The Dragon’: fans denken dat Matt Smith niet ‘Targaryen genoeg’ is voor zijn rol
Anonim

House Of The Dragon is officieel in productie! De Game of Thrones prequel-serie, die is gebaseerd op het boek Fire & Blood van George R. R. Martin, speelt zich 300 jaar voor de gebeurtenissen van de HBO-serie af.

Het zal het verhaal vertellen van Huis Targaryen, de voorouders van Viserys en Daenerys Targaryen, ook bekend als de Moeder der Draken.

Het geverifieerde Twitter-account voor de serie deelde foto's van wat de eerste tafel lijkt te zijn die wordt gelezen, met de hoofdpersonen erbij. Doctor Who alum Matt Smith zal een centrale rol spelen als prins Daemon Targaryen in de serie, naast Emma D'Arcy die zijn nicht-vrouw prinses Rhaenyra Targaryen portretteert.

Niet Targaryen Genoeg… Toch

Hoewel sommige fans enthousiast zijn om Matt Smith te zien veranderen in een drakenrijder en Targaryen-prins, vinden sommigen dat hij er niet "Targaryen genoeg" uitziet voor de rol. Volgens de beschrijving van R. R. Martin in de boeken, hebben Targaryens zilver of witblond haar met ogen die ofwel diepblauw, violet of helemaal paars zijn.

Het is duidelijk dat Smith een pruik zal moeten dragen voor zijn rol, zoals Emilia Clarke (die Daenerys speelde) en Harry Lloyd (Viserys) eerder deden.

Fans zijn nog steeds niet overtuigd en antwoordden met "NotMyDaemon", waarmee ze onthulden dat Smith niet hun ideale keuze was voor de rol.

@Turqmc deelde: "Hij ziet er niet uit als Targaryen, maar veel te vroeg om te beoordelen, toch?" eraan toevoegend dat een goede make-upafdeling wonderen kan doen voor elke karaktertransformatie.

@shaeraman zei: "Het trok me niet aan. Ik kon het einde van Game of Thrones nog steeds niet overwinnen."

@siren9 hoopte dat Smith "niet dezelfde Viserys/Rhaegar-pruik hoeft te dragen."

Zoals de auteur eerder heeft onthuld, staat prins Daemon Targaryen bovenaan de lijst van favoriete Targaryens van R. R. Martin en verslaat hij zelfs Daenerys… en Jon Snow.

Zijn karakter speelt een belangrijke rol in Fire & Blood als de echtgenoot van prinses Rhaenyra, die haar bewering ondersteunt tijdens de burgeroorlog in Targaryen; de Dans van Draken. 10 Targaryen-draken stierven tijdens dit gevecht, wat betekent dat fans kunnen verwachten dat de VFX-wezens in groten getale terugkeren voor de serie.

Andere aangekondigde castleden zijn Steve Toussaint als The Sea Snake, Paddy Considine als King Viserys Targaryen, Olivia Cooke als Alicent Hightower en Rhys Ifans als Otto Hightower.

Aanbevolen: