Dit is waarom Disney deze voormalige tienerster niet terug zal brengen

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Disney deze voormalige tienerster niet terug zal brengen
Dit is waarom Disney deze voormalige tienerster niet terug zal brengen
Anonim

Het kleine scherm is een belangrijk onderdeel van de entertainmentindustrie die elk jaar miljarden dollars genereert en kleine namen in een mum van tijd verandert in grote spelers. Netflix boekt vooruitgang met zijn originele aanbod, maar netwerken zoals Disney Channel doen nog steeds grote dingen.

Ronni Hawk had een grote doorbraak nadat ze een rol had gekregen in een Disney Channel-show, en het leek alsof ze op weg was naar nog grotere en betere dingen. In 2020 vond er echter een enorm incident plaats dat de zaken voor de artiest opschudde, en niet op de manier waarop ze hoopte.

Dus, wat is er gebeurd met Ronni Hawk en waarom zou Disney terugdeinzen om weer met haar samen te werken? Laten we eens kijken hoe het voor de artiest is afgelopen.

Ronni Hawk steeg naar bekendheid op 'Stuck In The Middle'

Ronni Hawk SITM
Ronni Hawk SITM

Het kleine scherm kan een geweldige plek zijn voor een jonge ster om naam te maken, aangezien ze te zien zijn in shows die in miljoenen huiskamers in het hele land zullen worden uitgezonden. Vooral het Disney Channel heeft een aantal jongere sterren beroemd gemaakt voordat ze uiteindelijk doorgingen met andere projecten. In 2016 kreeg Ronni Hawk haar start in de serie Stuck in the Middle.

Voordat hij een hoofdrol in de show kreeg, had Hawk niet veel ervaring in Hollywood. Ze was te zien in Playing Hooky uit 2014, maar dat was op dat moment geen grote boost voor haar carrière. Desalniettemin zou Hawk de kans krijgen om op een Disney Channel-show te landen en nooit meer achterom te kijken.

Debuteert in 2016 en loopt tot 2018, Stuck in the Middle was een populair aanbod op Disney Channel dat zich richtte op de fictieve Diaz-familie. In de show speelde Hawk het personage Rachel, en ze was te zien in de eerste twee seizoenen van de show. Voor seizoen drie zou Hawk een terugkerende rol op zich nemen, in tegenstelling tot een primaire rol zoals ze eerder had.

In totaal liep Stuck in the Middle drie seizoenen en 57 afleveringen, wat vergelijkbaar is met de meeste Disney Channel-shows. De hernieuwde blootstelling van de show opende de deur voor Hawk om verder te gaan en nieuwe rollen te vinden om op te nemen.

Ze kwam uiteindelijk op Netflix

Ronni Hawk Netflix
Ronni Hawk Netflix

In 2018, hetzelfde jaar waarin haar tijd op Stuck in the Middle ten einde liep, begon Ronni Hawk serieuze stappen te zetten in haar carrière. Misschien wel haar meest opvallende rol dat jaar kwam in de Netflix-serie, On My Block.

Voor On My Block was Ronni Hawk te zien in een terugkerende rol als het personage Olivia. Het was een leuke afwisseling voor de artiest, die jaren op Disney Channel had doorgebracht, en het was een nieuwe kans voor een groot publiek om te zien wat ze op het kleine scherm kon doen. Dat eerste seizoen van On My Block zou het enige zijn waarin Hawk verscheen.

Ook in 2018 verscheen Hawk in één aflevering van S. W. A. T. Ze was te zien in de aflevering "The Tiffany Experience", die weer een nieuwe verschuiving voor de actrice markeerde. Het leek goed te gaan met de artiest, die haar populariteit met haar werk gestaag groeide. Dingen zouden echter veranderen in 2020.

Ze werd gearresteerd voor huiselijk geweld

Ronni Hawk-show
Ronni Hawk-show

In juli 2020 werd Ronni Hawk gearresteerd voor huiselijk geweld. Toen de politie naar de plaats van het incident rolde, had het slachtoffer zichtbare verwondingen die hij opliep als gevolg van Hawk. Dit was niet het soort pers waar de actrice naar op zoek was, en het vertraagde zeker de zaken voor haar carrière.

Interessant is dat Hawk eerder dit jaar op Legacies verscheen, en we moeten ons afvragen of ze zelfs de terugkerende rol zou hebben gekregen als dit incident eind 2019 had plaatsgevonden, in tegenstelling tot de zomer van 2020. Hawk was maar twee afleveringen in de show en dit was het laatste grote ding dat ze heeft gedaan sinds haar arrestatie.

Zoals het er nu uitziet, heeft Ronni Hawk verschillende projecten aan dek, per IMDb. Twee van de projecten zijn korte films en twee zijn projecten zonder grote namen. Je moet je afvragen of studio's en netwerken aarzelen om met de artiest samen te werken vanwege de slechte pers die ze heeft gegenereerd met haar arrestatie.

Ronni Hawk leek vooruit en omhoog te gaan in haar carrière, maar haar arrestatie wegens huiselijk geweld heeft haar waardevolle pers gekost en een kans om mogelijk ooit nog met Disney Channel samen te werken.

Aanbevolen: