Dit is waarom fans denken dat Zoe Saldana niet in Guardians Of The Galaxy 3 zal zijn

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans denken dat Zoe Saldana niet in Guardians Of The Galaxy 3 zal zijn
Dit is waarom fans denken dat Zoe Saldana niet in Guardians Of The Galaxy 3 zal zijn
Anonim

Terwijl het Marvel Cinematic Universe (MCU) zich voorbereidt om zijn Fase Vier-filmreeks uit te brengen, neemt ook de opwinding toe voor zijn Fase Vijf-films. Onder degenen die fans graag willen zien, is de derde aflevering van de Guardians of the Galaxy-films.

En hoewel velen verwachten dat alle belangrijke Guardians of the Galaxy-personages terugkeren (met Thor op sleeptouw), lijkt het erop dat regisseur James Gunn iets anders suggereert. Een recent bericht suggereert zelfs dat Gamora van Zoe Saldana deze keer niet bij haar mede-bewakers zal zijn.

Marvel heeft grote plannen voor Guardians of the Galaxy

Het is een aantal jaren geleden sinds de laatste Guardians of the Galaxy-film werd uitgebracht en het lijkt erop dat Marvel vastbesloten is om het goed te maken. Afgezien van het uitbrengen van Guardians of the Galaxy Vol. 3, kondigde Marvel Studios ook aan dat het in 2022 met The Guardians of the Galaxy Holiday Special zou uitkomen.

De plannen werden onthuld na het besluit van Marvel om James Gunn opnieuw in dienst te nemen. De regisseur werd ontslagen vanwege een reeks controversiële tweets die hij enkele jaren geleden plaatste. Nu Gunn uit is (en Suicide Squad voor DC regisseert), leek het er ook op dat de originele Guardians-cast nooit meer compleet zou zijn. Om te beginnen heeft acteur Dave Bautista, die Drax speelde in de eerste twee Guardians-afleveringen en andere MCU-films, duidelijk gemaakt dat hij Marvel zou verlaten als Gunn niet zou terugkeren. Die acteur bekritiseerde Disney en tweette zelfs dat het "behoorlijk misselijkmakend was om voor iemand te werken die een lastercampagne door fascisten zou stimuleren." De acteur verklaarde ook: "Ik zal doen wat ik wettelijk verplicht ben te doen, maar @Guardians zonder @JamesGunn is niet waarvoor ik me heb aangemeld."

Toen Marvel Gunn terugbracht, lijkt het erop dat alles nu water onder de brug is. In feite, toen Marvel-baas Kevin Feige werd gevraagd of ze zouden verhuizen om Bautista te herschikken als hij was vertrokken, zei hij tegen IGN: We zullen het nooit weten. We zullen het nooit weten. We hoeven ons er nooit zorgen over te maken.” Aan de andere kant geeft een recente tweet van Gunn fans nog een reden tot zorg.

Wat zei James Gunn dat fans in de war bracht?

Onlangs ging Gunn naar Twitter om te bevestigen dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 wordt uitgebracht op 5 mei 2023. Velen vierden de aankondiging, met Star-Lord zelf, Chris Pratt, die voor de grap opmerkte: Ik kan niet wachten! Ik vond de eerste twee geweldig!!”

Tegelijkertijd leidde de post ook tot vervolgvragen van fans. Eentje vroeg zelfs om castingnieuws. Als reactie hierop antwoordde Gunn: "Star-Lord is @prattprattpratt, Drax is @DaveBautista, Mantis is @PomKlementieff, Nebula is @karengillan en Kraglin is @seangunn. Daar ga je!" En hoewel het antwoord nuttig is, kunnen fans het ook niet helpen, maar merken dat hij een belangrijk castlid heeft weggelaten, met name Saldana.

Sommigen hadden ook de indruk dat Saldana niet mee zal doen aan de film na wat er is gebeurd in Avengers: Endgame. Zoals fans zich misschien herinneren, nam een eerdere versie van Gamora deel aan het laatste gevecht tegen Thanos (Josh Brolin). Nadat ze hem echter hebben verslagen (en nadat Tony Stark van Robert Downey Jr. sterft), verdwijnt ze. Het leek er ook op dat Gamora er alleen vandoor ging, aangezien de rest van de Wachters haar niet konden vinden toen ze zich klaarmaakten om te vertrekken.

Desalniettemin kunnen fans opgelucht zijn om te horen dat Gamora in de komende aflevering zal verschijnen. Saldana had dit zelf al snel na de aankondiging van Disney bevestigd dat Gunn terug was. "Ik ben erg opgewonden, en ik ben trots op Bob Iger en Alan Horn voor het opvoeren en het nemen van een beslissing om James Gunn te herstellen", vertelde de actrice aan Variety in 2019. "En natuurlijk ben ik blij dat mijn kapitein terug aan boord omdat we in paniek waren. Geen enkele andere persoon kan zijn zoals James Gunn voor ' Guardians.'”

Dit is wat Zoe Saldana heeft gezegd over Guardians Of The Galaxy Vol. 3

Saldana speelt Gamora sinds 2014 en weet waarschijnlijk meer over dit Marvel-personage dan wie dan ook. En met de recente ontwikkelingen rondom Gamora, denkt de actrice ook dat het nu een goed moment is om een andere kant van haar te laten zien.

"Er is een deel van mij dat wil dat ze teruggaat. Vind haar weg terug naar de Guardians, "legde Saldana uit tijdens het bijwonen van de ACE Comic-Con in Seattle in 2019. "Maar er is ook een deel van mij dat een slechte Gamora wil verkennen. Ik heb dat nog nooit gezien en ze is, weet je, ze wordt beschouwd als de meest dodelijke moordenaar. De meest dodelijke vrouw in de melkweg. Dus ik zou willen zien hoe die toorn eruit ziet, ook omdat het me gewoon lagen zou geven om aan te werken. Maar ja, ik wil dat ze teruggaat naar de Guardians.'

Het lijkt erop dat alles goed is met de MCU en de Guardians. En nog belangrijker, de bende zal compleet zijn als ze over een paar jaar op een nieuw avontuur gaan.

Aanbevolen: