Black Panther 2'-fans 'niet klaar' terwijl de film doorgaat zonder Chadwick Boseman

Black Panther 2'-fans 'niet klaar' terwijl de film doorgaat zonder Chadwick Boseman
Black Panther 2'-fans 'niet klaar' terwijl de film doorgaat zonder Chadwick Boseman
Anonim

In een gloednieuwe video met de titel Marvel Studios Celebrates The Movies werd het nieuwe Black Panther-vervolg officieel aangekondigd.

Black Panther: Wakanda Forever staat gepland voor release op 8 juli 2022.

Fans konden ook een glimp opvangen van Captain Marvel 2, nu bekend als The Marvels,, die gepland staat voor een releasedatum op 11 november 2022. Acteur Michael B. Jordan, die Killmonger speelde in Black Panther, besprak onlangs of hij terug kon keren naar de franchise.

Verschijnen op Jess Cagle's SiriusXM-show eerder deze maand, werd Jordan gevraagd wat de kans was dat hij terugkeerde op een schaal van één (nooit) tot 10 (zeker).

"Ik moet voor een solide 2 gaan", zei hij, voordat hij plaagde: "Ik wilde niet naar nul gaan! Zeg nooit nooit. Ik kan de toekomst niet voorspellen."

The Creed-ster voegde eraan toe dat hij "helemaal niet veel wist" over welke richting het verhaal zou uitgaan, behalve dat Marvel aan het script werkte en het "veel omstandigheden en tragedie zal weerspiegelen die we hebben het afgelopen jaar te maken gehad."

Maar sommige fans vonden dat ze niet van de film konden genieten zonder wijlen Chadwick Boseman in de hoofdrol.

Chadwick Boseman in de Marvel-breakout-film Black Panther
Chadwick Boseman in de Marvel-breakout-film Black Panther

"Niet voor altijd hetzelfde zal zijn zonder hem CHADWICK", schreef een fan online.

"Zal niet hetzelfde zijn zonder de originele Black Panther," een tweede toegevoegd.

"Ik ben er emotioneel gewoon niet klaar voor om dit te kijken zonder Chadwick," viel een derde in.

De nieuwe Black Panther-film komt nadat fans hun teleurstelling hebben geuit nadat acteerlegende Anthony Hopkins de overleden ster versloeg tot Oscar-glorie. Hopkins, 83, won de felbegeerde gong voor zijn rol in The Father en werd daarmee de oudste persoon die ooit een acteer-Oscar won.

Dit markeert de tweede Academy Award van het Britse icoon. Hij won 29 jaar geleden voor het eerst voor zijn rol als Hannibal Lecter in The Silence of The Lambs.

Boseman - die afgelopen augustus op slechts 43-jarige leeftijd stierf aan darmkanker - werd alom getipt om postuum een prijs te winnen voor zijn rol in Ma Rainey's Black Bottom.

De Academy Awards eindigen meestal met de bekendmaking van de prijs voor beste film.

Maar dit jaar werd besloten dat Beste Acteur de laatste prijs van de avond zou zijn. Het gerucht ging dat Boseman als winnaar zou worden aangekondigd en dat de prijsuitreiking zou eindigen met een eerbetoon aan zijn levenswerk.

Toen dat niet gebeurde, veroorzaakte Hopkins overwinning massahysterie op sociale media. Tientallen beweerden dat de beslissing "het slechtste tv-einde sinds Game of Thrones" was.

Sir Anthony Hopkins was niet aanwezig bij de prijsuitreiking - die werd gehouden in het Union Station in Los Angeles.

"Ze bouwden de hele show rond een Chadwick Boseman-einde en toen won Anthony Hopkins en kwam niet opdagen", twitterde een fan.

Aanbevolen: