Kourtney Kardashian en Travis Barker zien er 'gelukkiger dan ooit' uit terwijl het posten van Spree doorgaat

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian en Travis Barker zien er 'gelukkiger dan ooit' uit terwijl het posten van Spree doorgaat
Kourtney Kardashian en Travis Barker zien er 'gelukkiger dan ooit' uit terwijl het posten van Spree doorgaat
Anonim

Ja, ze zijn nog steeds bezig. Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn al ongeveer zo close als twee mensen maar kunnen zijn (weet je nog wanneer ze een flesje van zijn echte BLOED kreeg?) maar de romantische gebaren en PDA blijven maar doorgaan.

Dit weekend was geen uitzondering voor het paar, met Kourtney en Travis die heel veel geliefde content voor hun fans deelden. Houd van ze of haat ze, het v alt niet te ontkennen: deze mensen hebben een geweldige tijd samen.

Wie had gedacht dat de laatste week van de uitzending van 'KUWTK' zo blij zou zijn voor Kourtney? Nou eigenlijk, misschien zouden sommige mensen…

Ze werden gezellig bij de auto

Travis' eerste hoofdfeed van het weekend met Kourtney was deze met zijn armen om haar heen geslagen terwijl ze op zijn auto leunden. Kourtney gaat van geknuffeld worden naar op zijn schoot zitten om te lachen met Travis - en laat fans zien hoe gelukkig het paar nu samen is.

Fans waren ook dol op de auto zelf, plus het brutale bericht dat Travis schreef over Kourtney die 'rijden met het dak naar beneden' leuk vond. Combineer die woorden met de eerste foto waarop ze aan haar eigen topje trekken en dat is een super suggestief bijschrift.

Ze vierden feest op Venice Beach

Kourtney Kardashian IG-verhalen
Kourtney Kardashian IG-verhalen

Samen met Megan Fox en Machine Gun Kelly (ook grote PDA-rs, zoals we allemaal weten), gingen Kourtney en Travis het strand op voor een liveconcert waarbij de mannen op een dak optraden voor menigten schreeuwende fans.

Kourtney keek naar Travis vanaf het zijpodium en nam BTS-foto's zoals die van zijn gebroken drumstick met "@travisbarker was here" hierboven gepost. Het toont ook de neergekrabbelde setlist die ze speelden, inclusief knalroze hits als 'Bloody Valentine,' 'Forget Me Too,' All I Know,; 'Love Race', 'Concert voor Aliens' en 'De beste vriend van mijn ex'.

Mensen houden van hun liefde

Ondanks dat sommige fans zich uitspreken over de verlovingsgeruchten van Travis en Kourtney (!) die te vroeg komen, hebben de meeste mensen die op hun berichten reageren, niets dan positieve berichten om te delen. Ze lijken opgewonden om het paar "gelukkiger dan ooit" en "zo gelukkig" te zien.

"JULLIE JULLIE," merkte Kardashian fam bestie Steph Shepherd op.

"Je ziet er zo gelukkig uit", schreef de jonge drummer Nandi Bushnell, en KROQ voegde eraan toe "echt blij voor jullie."

Aanbevolen: