‘Twilight’: Deze ‘Suicide Squad’-acteur deed origineel auditie voor Edward Cullen

Inhoudsopgave:

‘Twilight’: Deze ‘Suicide Squad’-acteur deed origineel auditie voor Edward Cullen
‘Twilight’: Deze ‘Suicide Squad’-acteur deed origineel auditie voor Edward Cullen
Anonim

De meeste fans kennen Scott als de charmante zoon van de legendarische acteur Clint Eastwood, maar je hebt hem misschien gezien in The Outpost (2020), Gran Torino (2008) en The Longest Ride (2005). Scott Eastwood speelde in de loop der jaren ook in verschillende films van zijn vader, het Hollywood-icoon Clint Eastwood, maar een van zijn meest memorabele rollen was in The Suicide Squad!

In de film uit 2016 speelde de acteur het personage van luitenant GQ Edwards in het DC Extended Universe. Hij is een geweldige soldaat die aan het einde van de film vroegtijdig stierf toen hij een bom aan de voeten van Incubus plaatste. Vanwege de nabijheid van GQ bij de bom, lijkt hij te zijn omgekomen bij de explosie, maar fans herinneren zich zijn personage nog steeds met liefde.

Scott speelde bijna Edward Cullen in Twilight

De acteur onthulde onlangs dat hij oorspronkelijk auditie had gedaan voor de rol van Edward Cullen (gespeeld door Robert Pattinson) in Twilight.

Destijds vond hij het "dom" en een typische "YA-film", maar de acteur denkt daar nu zeker anders over.

De acteur dacht na over zijn mening over Twilight en deelde dat hij er niet veel over nadacht vanwege het YA-genre en niet hard werkte om de rol in de wacht te slepen.

De acteur deed auditie voor de hoofdrol van Edward Cullen, een van de hoofdpersonen in de vampierromans van auteur Stephanie Meyer. Scott onthulde dat hij niet alle aandacht aan de rol besteedde en nooit had gedacht dat het een enorm succes zou worden.

"Ik denk niet dat ik echt zo hard mijn best heb gedaan. Dan verandert de film in zeven films en heeft Robert Pattinson een biljard dollar verdiend", zei hij.

Robert Pattinson verdiende meer dan een aardige cent dankzij zijn terugkerende rol en doorbraakkarakter in de films. Voor de eerste aflevering van Twilight verdiende de acteur $ 2 miljoen voor zijn rol en verdiende later $ 40 miljoen voor elk van de laatste twee films, Breaking Dawn Part 1 & 2.

De Twilight-serie heeft sinds de release wereldwijd meer dan $ 3,3 miljard opgebracht en speelde een belangrijke rol bij het succesvol maken van de carrière van Robert Pattinson. Als Scott Eastwood de rol van Edward Cullen op zich heeft genomen, is het niet te zeggen waarom hij vandaag misschien geen Batman was!

Aanbevolen: