Waarom Tom Holland eigenlijk deed Lip Sync Battle en of hij er stiekem een hekel aan had

Inhoudsopgave:

Waarom Tom Holland eigenlijk deed Lip Sync Battle en of hij er stiekem een hekel aan had
Waarom Tom Holland eigenlijk deed Lip Sync Battle en of hij er stiekem een hekel aan had
Anonim

Tom Holland ontkomt er gewoon niet aan een enorme ster te zijn. Tussen zijn geheime relatie met Zendaya en zijn bizarre Marvel Cinematic Universe-succes, is er niets dat Tom ervan weerhoudt om in de roddelbladen en nieuwsfeeds te verschijnen. Maar in 2017 was hij echt een nieuweling. Niemand wist wie hij was toen hij werd gecast als Spider-Man in Captain America: Civil War en kort daarna de eerste van zijn solo-webslingeravonturen. Het lijdt geen twijfel dat zijn verpletterende optreden op het internet in Lip Sync Battle Tom op een pad van superster heeft gebracht.

In een interview met Insider over de geschiedenis van Tom Holland's verschijning op Lip Sync Battle samen met zijn toekomstige vriendin Zendaya, werpen de crew achter de reality-wedstrijdshow licht op wat er werkelijk achter de schermen gebeurde, waarom Tom ervoor koos om op te treden een hit van Rihanna en of hij er eigenlijk bij wilde zijn of niet.

6 Waarom Tom Holland op Lip Sync Battle ging

De belangrijkste reden waarom Tom Holland, evenals Zendaya, werd gevraagd om op Lip Sync Battle te verschijnen, had te maken met de promotie van Spider-Man: Homecoming een paar maanden voor de release.

"Ik denk echt dat het in overeenstemming was met hoe ze Spider-Man destijds positioneerden, namelijk: het is allemaal nieuw. Het is jonger. In die geest wilden ze Tom voorstellen aan een Amerikaans publiek," Lip Sync Battle's uitvoerend producent Casey Patterson legde uit. "Ze hielden van het idee dat ze konden laten zien hoe veelzijdig hij is, omdat je de lichamelijkheid in Spider-Man gaat zien, maar je leert iemand echt kennen als ze naar Lip Sync Battle komen."

5 Waarom speelde Tom Holland Rihanna's "Umbrella"?

Volgens de choreografe van Lip Sync Battle, Danielle Flora, in haar interview met Insider, wordt elke keer dat een beroemdheid in de reality-wedstrijdshow komt, ze gevraagd om een lijst met muziek te geven waar ze graag naar luisteren. De schrijvers van de show, evenals Danielle, stellen vervolgens een lijst met ideeën samen op basis van de muziek en pitchen deze aan Casey Patterson.

"Tom heeft zo'n geweldige smaak in muziek, en we hebben veel ideeën uitgewisseld, maar we gooiden hem "Umbrella" omdat we dachten dat we in het begin "Singin' in the Rain" konden doen en het zou gewoon een geweldige manier zijn om ook de "Billy Elliot"-kant van hem te laten zien. Hij was onverschrokken. Hij had zoiets van, dat is het. Dat is het absoluut, "legde Casey uit. "Er was een beetje van, 'Casey, wat heb je gedaan?' soort dingen [van Sony] 'Je hebt Tom super enthousiast gemaakt over dit grote, riskante idee.' Maar het was gewoon zo organisch. Hij spreekt tot een publiek dat er niet over na zou denken dat hij een Rihanna-nummer zou doen en het zou doen als eerbetoon aan precies de manier waarop ze het deed in de video.

4 Rihanna moest toestemming geven aan Tom Holland

Lip Sync Battle heeft gewoon geen carte blanche om de nummers te kiezen die ze willen. Ze moeten iedereen ontruimen door de kunstenaar en hun vertegenwoordigers. Dus terwijl Casey en haar team wachtten tot Rihanna "Umbrella" opruimde, bereidden ze zich voor op Tom om "Oops I Did It Again" van Britney Spears te doen als back-up. Maar dit is nooit gebeurd.

"We zouden nummer voor nummer wissen en naar elke artiest moeten gaan. We zouden zeggen dat Tom Holland op de show komt, en Rihanna zou het moeten zegenen. Het is nooit een gegeven, "legde Casey uit. "Op het moment dat "Paraplu" [werd goedgekeurd] was het meteen, unaniem. We gaven een high-five, zoals: 'Dat is het. De wereld wordt gek.'"

Hoewel Rihanna een cameo tijdens het nummer afwees, keurde ze het wel goed met haar co-schrijver en producers, Kuk Harrell en Tricky Stewart. Hoewel de meesten van hen op dat moment niet eens wisten wie Tom was, blijkt uit hun interviews met Insider.

3 Tom Holland's Lip Sync Battle Fishnets

Tom Holland had twee heel verschillende looks op Lip Sync Battle. De eerste was een pak-en-stropdas om te lijken op Gene Kelly voor zijn "Singin' In The Rain"-bit. Maar des te beroemder was de outfit van het Franse dienstmeisje, inclusief visnetten, die hij droeg voor de veel bekendere Rihanna-cover.

"Mijn eerste reactie was: 'gaat hij zich verkleden als Rihanna?' Daar waren we allemaal enthousiast over", zegt danseres Marvin Brown tegen Insider. "En toen tijdens de eerste repetitie dacht hij: ik kom naar buiten en zing 'Singin' in the Rain.' En we dachten allemaal gewoon: 'Oh nee, dat betekent dat je voor de rest [verkleed als] een man zult zijn.' En hij zei: nee, nee, nee, ik wil snel iets veranderen."

Gelukkig ontwierp het kostuumteam een pak dat halverwege de voorstelling kon worden afgescheurd, waardoor de veel schandaliger outfit werd onthuld die ongetwijfeld heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de popcultuurlegende.

"Toen we eenmaal wisten dat hij in de Rihanna-look zou zijn, vervolgde Marvin, "hadden we zoiets van, 'Oké, dit wordt het optreden van de avond.'"

2 Wilde Tom Holland eigenlijk meedoen aan de Lip Sync Battle?

Nadat hij Tom Holland de gechoreografeerde voorstelling had laten zien, werd hij door Danielle Flora gevraagd of hij iets wilde toevoegen of veranderen. Volgens de choreograaf was Toms reactie eenvoudig: "Oh mijn God. Ik doe mee. Ik kan het allemaal."

"Hij was zo toegewijd, hij wilde extra tijd om binnen te komen en met de dansers te werken," zei Casey. "Hij leunde echt naar voren, geen aarzeling, hij deinsde niet terug."

"Hij pakte de choreografie zo snel op", voegde Danielle eraan toe. "Toen wilde hij die kleine nuances perfect krijgen. Dus bijvoorbeeld het rollen van de heupen of de heupen die omhoog worden geduwd, die accenten zijn een beetje vrouwelijker dan misschien de manier waarop hij ze gewoon van nature zou doen. Dus het is was dat gewoon aan het finetunen."

1 Tom Holland deed de routine in één keer goed

Terwijl Tom heeft toegegeven dat zijn Lip Sync Battle "zenuwverscheurend" was, kreeg hij er bij de eerste opname in april 2017 al helemaal kippenvel van. dat Tom het niet meteen helemaal zou snappen. Maar hij bewees al snel dat ze ongelijk hadden en pronkte met zijn waanzinnige dansvaardigheden terwijl hij in karakter bleef.

Aanbevolen: