17 jaar later hebben fans nog steeds last van dit 'vrienden'-plotgat

Inhoudsopgave:

17 jaar later hebben fans nog steeds last van dit 'vrienden'-plotgat
17 jaar later hebben fans nog steeds last van dit 'vrienden'-plotgat
Anonim

In het najaar van 1994 kwamen 'Friends' voor het eerst in huis. Bijna drie decennia later stromen fans nog steeds over de show, met een recente Friends Reunion die de fans meer details geeft over wat er achter de schermen gebeurde. Het was een enorm succes en fans konden niet anders dan glimlachen om de band weer bij elkaar te zien.

Zoals elke andere show die tien seizoenen duurt, waren er onderweg bepaalde plotgaten. Met meer dan 236 afleveringen zou dat zeker gebeuren. Insider vond verschillende plotgaten, zoals het feit dat Ross drie seizoenen niet ouder werd. In dit artikel kijken we naar een ander plotgat dat fans nog steeds bereikt, gezien het potentieel van de verhaallijn. Het gaat over Phoebe en het vinden van haar ouders. Laten we ons verdiepen in het plotgat dat nog steeds wordt besproken op plaatsen als Reddit en Twitter.

Phoebe spelen was niet makkelijk om mee te beginnen

Lisa Kudrow nam de rol van Phoebe op zich gedurende de tien jaar durende show. In een onthullend interview met Kevin Nealon gaf Kudrow toe dat het krijgen van de rol een proces op zich was: Tijdens de auditie was ik de enige die het auditieproces aankon en zo kreeg ik het, denk ik. Dus ik moest werk er hard aan om Phoebe te zijn, weet je.'

Kudrow zou verder toegeven dat ze zichzelf veel druk oplegde om te gedijen in de rol. Er was een gesprek van Matt LeBlanc voor nodig om haar tot rust te brengen: Matt LeBlanc zei: 'Wat is er met je aan de hand?' En ik zei: 'Ik kan het niet, ik denk niet dat ik het heb. 'Ik weet niet wat ik doe.' En hij zei: 'Jij bent haar, ontspan, je snapt het. Je doet dit verdomde personage al drie jaar. Je werkt te hard. Dat is jouw probleem. Je hoeft niet zo hard te werken. Ontspan.’ En hij had gelijk.”

Tijdens seizoen drie stonden Phoebe in de schijnwerpers, want in de finale ontdekt ze dat haar biologische moeder nog leeft. Ondanks de allure van het verhaal, verdwijnt ze na seizoen vijf.

The One When Phoebe's Mom & Dad Vanish

Phoebe's moeder wordt een paar keer genoemd, maar ze verdwijnt in feite na seizoen 4. Om de dingen nog veel bizarder te maken, gaat ze niet eens naar Phoebe's bruiloft. Vreemd genoeg was de vader van Phoebe na slechts één aflevering ook een afschrijving van de show.

Phoebe's moeder
Phoebe's moeder

Volgens een Reddit-gebruiker was dit een groot plotgat en fans lijken het erover eens te zijn: "Dit is een van mijn grootste problemen met de show. Ik bedoel, de schrijvers gaven nooit te veel om continuïteit, maar ik wou ten minste één van haar biologische ouders zou blijven. We zagen haar vader voor een enkele aflevering. Phoebe accepteerde hem om voor de hand liggende redenen niet meteen weer in haar leven, maar het zag ernaar uit dat ze in ieder geval zouden proberen de boel op te lappen. Toen ging ze in feite terug om te doen alsof hij niet eens bestond. Ik kan aannemen dat ze hem uiteindelijk niet kon vergeven, en het zou begrijpelijk zijn als ze hem nooit meer zou noemen. Behalve dat haar zoektocht naar haar biologische vader tot dan toe een groot deel van haar karakter was geweest, en we hebben zelfs nooit te zien gekregen hoe het allemaal verliep. Ze hadden haar op een bepaald moment later in de serie op zijn minst terloops kunnen noemen dat ze niet over haar biologische vader wil praten omdat het te pijnlijk is of zoiets. In plaats daarvan hebben we niets."

In de reacties op Reddit hadden fans een paar eigen theorieën. Een fan zei dat MS een reden was voor de afwezigheid van Phoebe's moeder: "Teri Garr, die de biologische moeder van Phoebe speelde, heeft MS, dat rond seizoen 8 of 9 publiekelijk werd aangekondigd, dus dat kan een rol hebben gespeeld bij het niet verschijnen in de latere afleveringen, hoewel ik het ermee eens ben dat ze een vermelding op Phoebe's bruiloft had moeten rechtvaardigen."

Een andere fan had zijn eigen slimme theorie over Phoebe's moeder die de bruiloft miste: "Ik dacht gewoon dat ze de bruiloft niet kon halen vanwege alle sneeuw."

Sommige fans beweren dat het gewoon de show was die het personage misschien beu was, zoals in het geval van Ben: "Ik heb het gevoel dat de schrijvers Ben hebben laten beginnen met het verhaal van Ross, er vervolgens spijt van hadden en dat probeerden te negeren hij bestond. Ik bedoel, kom op, hij zou een behoorlijk groot ding moeten zijn in het leven van Ross, vind je niet?"

Wie weet echt wat de logica was. In werkelijkheid zou het leuk geweest zijn om in ieder geval het laatste seizoen een soort update te krijgen. We zullen onze eigen verhaallijn moeten bedenken over wat er is gebeurd.

Aanbevolen: