Is Superman dood in de DCEU?

Inhoudsopgave:

Is Superman dood in de DCEU?
Is Superman dood in de DCEU?
Anonim

Het lijkt erop dat Superman de meeste pech heeft in de DCEU. Ja, behalve dat Doomsday hem spietste tijdens de climax van Batman v. Superman, zou de onlangs herrezen held de wormen misschien opnieuw kunnen voeden. De reden daarvoor is Bloodsport.

Idris Elba's Suicide Squad-personage heeft naar verluidt een merkwaardig verleden, waaronder gevangenisstraf. Gevangen worden intrigeert ons niet. Het zijn zijn misdaden die ons in de ban houden.

Heeft Bloodsport Superman neergeschoten?

Volgens regisseur James Gunn zit Bloodsport in de gevangenis voor het neerschieten van Superman met een Kryptonite-kogel. De regisseur onthulde de lekkernij tijdens een DC Fandome-panel en riep veel vragen op over wat het betekent voor de DCEU. Voor zover we weten, beet Supes voor de tweede keer in het stof.

Afbeelding
Afbeelding

Het publiek weet hoe kwetsbaar Kent is voor de buitenaardse rots, en een projectiel dat op het juiste lichaamsdeel is gericht, kan hem doden. Bloodsport lijkt niet over dezelfde schietvaardigheid te beschikken als Deadshot, maar alles aan het hoofd of vitale organen zou fataal zijn. De huid van Superman is alleen kwetsbaar voor Kryptonite, wat betekent dat chirurgen de schade niet snel kunnen herstellen. Bruce Wayne kan waarschijnlijk racen om een scalpel met de meteoriet af te leveren, hoewel hij het zonder waarschuwing misschien niet op tijd ha alt.

Ondanks dat hij niet wist of Bloodsport al dan niet succesvol was, suggereert zijn gevangenschap dat de huurling in zijn missie is geslaagd. Een poging tot moord brengt hem ook in de gevangenis, maar als Elba's personage in een Supermax zit, is dat meer dan genoeg reden om aan te nemen dat hij de Laatste Zoon van Krypton heeft vermoord.

Een ander punt dat het vermelden waard is, is de herstart in de maak. JJ Abrams regisseert de nieuwe film terwijl Ta-Nehisi Coates het script schrijft. Ze hebben geen details onthuld, wat jammer is. De zilveren voering is echter dat geruchten in een bepaalde richting wijzen.

Michael B. Jordan, de nieuwe superman

Creed-acteur Michael B. Jordan staat vermoedelijk in de rij om Henry Cavill over te nemen, wat zorgt voor een interessante opknapbeurt van het personage. Publicaties hebben Jordan de arm gedraaid voor antwoorden, maar hij heeft de geruchten bevestigd noch ontkend. Uit zijn vrijblijvende houding kan men afleiden wat ze willen. De kans is natuurlijk groot dat de claims legitiem zijn.

Afbeelding
Afbeelding

We hebben in de recente geschiedenis gezien dat geruchten van dit kaliber betrouwbaar zijn. Gesprekken over Robert Pattinson die de volgende Batman zou spelen - hoe ongelooflijk ze destijds ook waren - bleken juist te zijn. Hetzelfde geldt voor Warner Bros. die Johnny Depps Grindelwald herschikt in Fantastic Beasts 3, ondanks het feit dat hij het personage in twee eerdere uitstapjes had gevestigd.

Wat betreft hoe een dubbelganger-schakelaar zou werken, biedt Flashpoint een handige oplossing. De feature Flash-film - ervan uitgaande dat deze loyaal is aan de strips - zal het universum in zijn geheel vernieuwen. Genoeg veranderingen zullen vermoedelijk personages als Henry Cavill's Superman transformeren in totaal andere mensen binnen de hervormde tijdlijn, waardoor het idee dat Michael B. Jordan het overneemt geloofwaardig klinkt. Dit biedt WB ook het geschikte vertrekpunt om te investeren in andere helden zoals Shazam, Aquaman en Wonder Woman. Ben Affleck stopt er ook mee als Batman na The Flash. Het is dus logisch dat het nieuw leven ingeblazen universum zich meer richt op de hierboven genoemde personages in plaats van op de eerdere versies van Batman, Cyborg en Superman.

Of de beweringen nu kloppen of niet, een flashback naar Bloodsport die Superman vermoordt in James Gunns Suicide Squad zou een schok zijn. Cavill heeft geen cameo genoemd in de film, maar je weet maar nooit met DC-films. Affleck's Batman verscheen in meerdere originele scènes voor de andere Suicide Squad-film. Wie zegt dat de Man van Staal niet hetzelfde zal doen in Gunns film?

Aanbevolen: