Fetty Wap-fans blijven liefde sturen terwijl hij instort vanwege de dood van zijn baby

Fetty Wap-fans blijven liefde sturen terwijl hij instort vanwege de dood van zijn baby
Fetty Wap-fans blijven liefde sturen terwijl hij instort vanwege de dood van zijn baby
Anonim

Fetty Wap ontving een uitstorting van liefde toen hij in huilen uitbarstte op Instagram.

De 30-jarige bedankte ook zijn volgers voor hun ondersteunende woorden na de dood van zijn vierjarige dochter Lauren Maxwell.

Hij smeekte zijn fans om sociale media te overspoelen met 'vlinders' omdat zijn overleden dochter van ze hield.

"Man. Man. Bedankt allemaal, ja? Dat is liefde. Ik waardeer jullie echt. Verdomme. Dat is liefde. Ze zou heel blij zijn, "zei hij terwijl hij naar Instagram ging Live.

Fetty - echte naam Willie Junior Maxwell II - hield een foto vast van Lauren die hij zijn 'kleine tweeling' noemde.

"Dank jullie allemaal, ja? Ik waardeer jullie allemaal. Kijk naar mijn kleine tweelingbroer daar. Willen jullie me een plezier doen? Echt waar. Kunnen jullie me allemaal een plezier doen? Post gewoon alle vlinders. Alle vlinders. Shorty hield van vlinders. Kijk naar mijn kleine baby. Kijk naar mijn kleine tweeling daar. Ik hou van je, "zei hij.

Een fan zei: "Ik voel echt zijn pijn. Vlieg hoog Lauren, prachtige vlinder."

Het nieuws van Laurens dood werd zondag gedeeld door Laurens moeder Turquoise Miami, die geen doodsoorzaak noemde. Turquoise - wiens echte naam Lisa is - deelde haar dochter met de Grammy-genomineerde rapper Fetty - vooral bekend van zijn hits "Trap Queen" en "My Way."

De rapper heeft naar verluidt in totaal zes kinderen van vijf verschillende moeders.

Fetty's oudste dochter Aydin is 10. Hij deelt haar met zijn jeugdvriendin Ariel Reese. De twee besloten hun relatie in 2015 te beëindigen en Fetty kreeg toen nog een kind, Zaviera, met Lezhae Zeona.

Fetty kreeg in 2016 nog twee kinderen, Amani en Khari Barbie, met respectievelijk Elaynna Parker en Love & Hip Hop's Masika Kalysha.

Er waren al een maand geleden claims dat Lauren was overleden. Maar het werd pas dit weekend bevestigd toen haar moeder een video op sociale media deelde. In een Instagram-bericht dat op 31 juli werd geplaatst, bevestigde de moeder van Lauren dat de dochter van de rapper inderdaad is overleden

Fetty Wap Instagram Lauren Death Daughter
Fetty Wap Instagram Lauren Death Daughter

"Dit is mijn geweldige, mooie, grappige, levendige, liefdevolle, getalenteerde, slimme en koppige prinses-zeemeermin Waterman", schreef Turquoise bij een video van Lauren die in het zwembad speelde. "Als je dit bericht voorbij ziet scrollen met haar commentaar of gewoon tegen jezelf zegt 'ik hou van je LAUREN' omdat ze zeggen dat zielen je liefde kunnen voelen."

Turquoise's post komt nadat Fetty de dood leek te erkennen na zijn optreden op zondag in Miami.

Na zijn optreden op het Rolling Loud-festival in Miami plaatste hij op zijn verhaal: "LoLo daddy did that st for you last night baby girl."

Aanbevolen: