Sebastian Stan zegt dat je met iemand handelt zolang Anthony Mackie 'alsof je een familielid krijgt

Sebastian Stan zegt dat je met iemand handelt zolang Anthony Mackie 'alsof je een familielid krijgt
Sebastian Stan zegt dat je met iemand handelt zolang Anthony Mackie 'alsof je een familielid krijgt
Anonim

Tijdens een recent interview met Adam B. Vary, senior entertainmentschrijver van Variety, deelde de ster van The Falcon en The Winter Soldier, Sebastian Stan, zijn mening over de band die ontstaat tussen het team van een franchise als je blijft samenwerken voor een lange tijd.

De Monday-ster vertelde over verschillende onderwerpen tijdens het interview, dat plaatsvond op de Just For Variety-podcast met Marc Malkin. Vary nam Stan mee uit zijn herinnering aan hoe Marvel hem voor het eerst benaderde om de rol van James 'Bucky' Barnes te spelen, tot de verwondingen die hij opliep tijdens de opnames voor The Falcon and The Winter Soldier, tot de recente onthulling van zijn uiterlijk als Tommy Lee voor een aankomende Hulu-serie, Pam & Tommy.

Toen hij lachend werd gevraagd of hij het leuk vindt om Bucky te spelen tot hij 80 jaar oud is, antwoordde Stan enthousiast dat hij dat zou doen. "Mag ik zoveel geluk hebben", zei de acteur eerlijk. "Het is echt heel wild, echt waar."

Stan legde uit dat je minder een collega en meer een lid van het gezin wordt nadat je lange tijd met dezelfde groep mensen aan een project als dit hebt gewerkt.

“Er zijn shows die al zoveel seizoenen doorgaan, [zoals] Friends. Ik bedoel … je mag zo'n lange tijd een personage spelen. Het is alsof je een familielid krijgt. Je krijgt, in dit geval, een broer of zoiets voor mij. Je krijgt dit personage keer op keer te zien, en dan groei je altijd op, en ze groeien op een rare manier met je op."

Toen hem werd gevraagd hoe lang hij zichzelf het personage realistisch kon zien spelen, zei de Avengers: Endgame-acteur eerlijk: "het is niet aan mij", maar hij zal klaar zijn voor de rol "zolang ze bellen."

Stan maakte ook van de gelegenheid gebruik van dit interview om eventuele romantiek tussen zijn personage en de Falcon van het Marvel Cinematic Universe te bespreken. Er is veel fandom-speculatie en opwinding geweest over de koppeling, waarbij sommige fans geloofden dat ze het eerste openlijk homopaar in de MCU zouden kunnen zijn.

Helaas waren het geen antwoorden die Stan gaf - alleen een bevestiging. Hij zei dat hoewel het niet aan hem was om de relatie tussen Bucky en Sam te veranderen, hij blij was dat mensen de band van het duo waardeerden.

Tijdens het interview werd Stan ook gevraagd naar de eerste keer dat Marvel contact met hem opnam voor de rol van de Winter Soldier. Hij vertelde hoe het allemaal begon met een willekeurig telefoontje.

Stan legde uit dat hij eigenlijk aan het fotograferen was voor een ander project op 1 april toen hij werd gebeld door een onbekend nummer. Omdat het gebruikelijk is dat beroemdheden onbekende nummers niet beantwoorden, liet hij het overgaan. Toen hij een paar uur later zijn voicemail controleerde, vond hij echter een bericht van de president van Marvel Studios, Kevin Feige zelf!

De Marvel-baas had gezegd: Hé, we proberen je te bereiken. Ik wil je even laten weten dat we dit graag met je willen doen. We willen graag dat je James 'Bucky' Barnes speelt. Bel me terug.”

Die ene onbeantwoorde oproep is waarom we de ongelooflijke Stan hebben die Bucky speelt in het Marvel Cinematic Universe - mogelijk voor de komende 40 jaar, als hij zijn zin krijgt!

Aanbevolen: