Sebastian Stan en Anthony Mackie nemen een pauze van hun bromance

Inhoudsopgave:

Sebastian Stan en Anthony Mackie nemen een pauze van hun bromance
Sebastian Stan en Anthony Mackie nemen een pauze van hun bromance
Anonim

Acteur Sebastian Stan is een begrip geworden en speelt momenteel zijn vertolking van Tommy Lee in de Hulu-serie Pam en Tommy. Hij deed echter ook geweldig werk in de Disney+ miniserie The Falcon and the Winter Soldier en werd geprezen om zijn chemie op het scherm met Anthony Mackie. Het paar had met succes samengewerkt aan Avengers-films en heeft zelfs een sterke vriendschap ontwikkeld. Helaas lijkt die vriendschap voorlopig stil te staan.

Stan verscheen onlangs in een interview waarin hij zijn aankomende film Fresh promootte, en besprak de huidige relatie tussen hem en Mackie. "Anthony heeft sinds november 2021 geen sms van mij teruggestuurd", zei hij. "We nemen een pauze."

De acteur bracht het laatste bericht dat hij stuurde naar voren, waardoor het klonk alsof Mackie hem spookte. "Ik stuurde hem een foto van mijn kerstboom en ik kreeg er niets voor terug, dus…" De tweet van Stan's interview bevatte ook een opmerking van Hulu, waarin stond: "we zouden hem altijd terug sms'en."

Stan en Mackie's vriendschap is op een goede manier gepubliceerd

De twee hebben een schattige "bromance" gehad, zowel op als buiten het scherm, en hebben het duidelijk gemaakt in prijsuitreikingen, talkshows en de rode loper. Toen Stan in The Late Show met Stephen Colbert Show verscheen, gaf hij toe dat hij bijnamen voor elkaar had. Toen hem werd gevraagd, zei Stan: "Hij is Chocla-chino en ik ben Vanilla Ice." Hij vertelde Colbert ook dat hij "Sexy Sea Bass is, en hij is Mack Attack."

Ze hebben ook verschillende keren rondgehangen en zelfs over hun ervaring verteld in een escape room op Extra. Bij het afsluiten van hun verhaal zei Mackie: "Weet je wat? We hebben gewoon zoveel gemeen, kerel. Het is echt raar. Het is alsof elke keer dat we elkaar ontmoeten, we elkaar weer opnieuw ontmoeten."

Zouden hun drukke schema's een reden kunnen zijn voor hun verslechterende vriendschap?

Sinds hun tijd bij The Falcon and the Winter Soldier zijn Stan en Mackie het afgelopen jaar druk bezig geweest. Behalve Fresh zal Stan ook samen met Julianne Moore de hoofdrol spelen in de thrillerfilm Sharper. Vanaf deze publicatie wordt er gefilmd sinds de herfst van 2021. Hij maakt ook kans op Emmy-nominaties voor zijn deelname aan Pam en Tommy, samen met zijn co-ster Lily James.

Mackie heeft het ook druk gehad met werk en zal de hoofdrol spelen in de aankomende film Spark. Hij zal ook schitteren in de hoofdactiefilm Ending Things, samen met Priyanka Chopra Jonas. Vanaf deze publicatie zijn die films in pre-productie. Hij zal echter ook schitteren in de aankomende Peacock-show Twisted, die waarschijnlijk in de herfst of winter van 2022 in première zal gaan.

Vanwege hun carrière kunnen hun schema's een factor zijn in hun vriendschapsbreuk. Stan verklaarde echter ook in zijn interview dat hij geen hekel heeft aan Mackie. 'Je moet begrijpen dat ik van hem hou,' zei hij. "Dat is het echte probleem. Ik hou van hem. Ik mis hem eigenlijk."

Stan heeft ook duidelijk gemaakt dat hij steunt voor Mackie in de aankomende Captain America-film. Hoewel hij er geen deel van uitmaakt, is hij dolblij dat Mackie de nieuwe superheld wordt. "Ik heb erg veel zin in die film en ik denk dat hij geweldig gaat worden."

Aanbevolen: