De waarheid over Sutton Foster's auditie voor 'Jonger

Inhoudsopgave:

De waarheid over Sutton Foster's auditie voor 'Jonger
De waarheid over Sutton Foster's auditie voor 'Jonger
Anonim

Fans waren enthousiast over een jongere spin-off over Kelsey Peters, aangezien het personage een inspirerende en succesvolle jonge redacteur is in NYC. Fans hebben uitgekeken naar seizoen 7 van de show en aangezien het momenteel wordt gestreamd, krijgen ze de kans om te zien hoe Liza, Kelsey, Charles, Maggie, Lauren, Diana en Josh hun verhaallijnen afronden.

Het is leuk om te horen hoe het was toen sterren auditie deden voor de tv-rol die hen beroemd maakte. Sutton Foster heeft veel te vertellen over haar auditie voor Younger, met name de outfit die ze droeg, en het is echt interessant om erover te leren. Laten we eens kijken naar deze auditie die haar de rol van Liza Miller op Younger opleverde.

Sutton Foster's Audition

Younger is gebaseerd op een boek over een vrouw van in de 40 die doet alsof ze in de twintig is, zodat ze bij een uitgeverij in New York City kan werken.

Sutton Foster verscheen op Glamour's "What I Wore When" podcast en sprak over auditie voor Younger.

Foster zei dat ze in Bunheads speelde toen ze het script voor Younger kreeg. Ze hoorde dat Bunheads was geannuleerd en geen nieuw seizoen meer zou krijgen, en ze zei dat toen ze het Younger-script las, ze het staande in haar keuken las, en ze voelde dat deze baan goed voor haar zou werken.

Ze zei: "Ik wist dat ik ze moest laten zien dat ik het kon om iemand van in de twintig te zijn, eruit te zien alsof ze in de twintig was en eruit te zien alsof ze in de veertig was." Ze legde uit dat ze 'de perfecte kleine zwarte jurk' van Dolce en Gabanna in haar kast had gevonden en dat ze met haar beste vriendin naar een paar kringloopwinkels op Ventura Avenue ging en een klein tweedjasje van Marc Jacobs kocht.

Ze vertelde over haar vastberadenheid om de rol van Liza Miller te winnen en hoe ze iemand inhuurde om haar make-up en haar te doen. Ze wilde er zeker van zijn dat het een geweldige auditie was.

Het is fascinerend om te horen over de auditie van Sutton Foster terwijl ze de rol aankleedde. Toen ze Liza als twintiger moest afbeelden, haalde ze haar haar naar beneden en liet ze zien dat ze er jonger uit kon zien. Dit klinkt als een geweldig idee.

Sutton Foster deelde dat dit de rol is die ze het liefste heeft gewild.

In een interview met Entertainment Weekly voorafgaand aan het laatste seizoen, legde ze uit: "Ik herinner me dat ik het script kreeg en ik dacht meteen: 'Oh Darren Star!' Ik herinner me dat ik dacht: 'Ik denk dat ik dit misschien voor elkaar kan krijgen…' Toen was ik vastbesloten. Ik had nooit meer een baan gewild, maar in geen miljoen jaar had ik me zeven jaar kunnen voorstellen… Het is wild."

Foster vertelde Buzzfeed News dat Liza Millers beslissing om te doen alsof ze in de twintig was, heel logisch voor haar was, aangezien ze net Michelle had gespeeld in Bunheads, die ze beschreef als "vasthoudend aan haar verloren jeugd." Ze zei ook dat ze Liza heel herkenbaar vindt, aangezien Liza een beetje overal is, een 'zorgeloze' levensstijl van twintigers belichaamt terwijl ze te maken heeft met het echte leven omdat ze eigenlijk al in de veertig is.

Het klinkt alsof Sutton Foster's jongere auditie geweldig was, in tegenstelling tot een verhaal dat ze vertelt over het uitgaan voor een andere rol.

Volgens Variety.com zei Foster dat ze in de jaren '90 een rol wilde spelen in de Annie-revival en dat dat helemaal niet goed ging.

Foster zei: Ik deed auditie voor de revival van 'Annie' in 1996. Ik kwam binnen en de enige bladmuziek die ik had was 'Oklahoma'. Ik droeg vreselijke klittenbandsandalen omdat het de jaren '90 waren. De directeur zei: ‘Ik wil dat je terugkomt. Ik wil dat je een ander lied zingt. En ik wil dat je andere schoenen draagt. En breng alsjeblieft een foto mee en hervat, want ik had er geen.”

Het klinkt alsof het spelen van Liza in Younger een echte droomrol was voor Sutton Foster en ze heeft een ongelooflijke tijd gehad. In een interview met ny1.com deelde ze dat er veel is veranderd in haar persoonlijke leven terwijl ze dat heeft gedaan. aan de voorstelling gewerkt. Ze werd verliefd en zij en haar man adopteerden een kind.

Foster zei ook dat het als iemand die al twee decennia in New York woont, geweldig is om te zien hoeveel Younger de schoonheid van de stad laat zien. Ze legde uit: "New York is het mooiste decor. Het is een karakter van de show. En het is ook zoals in een tijd waarin ik het gevoel heb dat New York een moeilijk jaar heeft gehad. En dus is het echt geweldig om "Younger" te zien. omdat het New York op zijn best is."

Aanbevolen: