Friends': waar zijn de ouders van Ross en Monica vandaag?

Inhoudsopgave:

Friends': waar zijn de ouders van Ross en Monica vandaag?
Friends': waar zijn de ouders van Ross en Monica vandaag?
Anonim

Het lijkt alsof elke Friends-fan de klassieke serie uit de jaren 90 opnieuw bekijkt. Veel hiervan heeft te maken met de recente reüniespecial van HBO Max. Hierdoor is er ook hernieuwde interesse om erachter te komen wat er is gebeurd met enkele van de secundaire personages in de show. De meeste mensen weten wat er met Jennifer Aniston en de rest van de hoofdcast is gebeurd na de show, maar wat er met de ouders van Ross en Monica is gebeurd, is een ander verhaal. We hebben een korte glimp van hen opgevangen tijdens de reüniespecial en in de interviews voorafgaand aan het evenement in mei 2021, maar weten we echt wat ze van plan waren nadat Friends was geëindigd?

Dit is wat er gebeurde met Elliott Gould en Christina Pickles… AKA Jack en Judy Gellar.

Jack Gellar, AKA Elliott Gould, Before And After Friends

In tegenstelling tot de meerderheid van Joey Tribinani's zussen, zijn de acteurs die de ouders van Ross en Monica speelden andere projecten gaan doen. Kortom, ze zijn niet in de vergetelheid geraakt. Dit geldt met name voor Elliott Gould.

Hoewel een hele generatie Elliott eigenlijk alleen kende als Jack Gellar, was de man buitengewoon beroemd voordat hij een terugkerende gastrol kreeg in de populaire sitcom. Elliott begon zijn carrière op Broadway, maar maakte al snel de overstap naar het grote scherm. Het was rond deze tijd dat hij kort getrouwd was met Barbra Streisand, met wie hij een zoon had.

In de jaren zestig was Elliott constant aan het werk en kreeg hij verschillende veelgeprezen rollen in films zoals Bob & Carol & Ted & Alice. Het was zijn optreden in die film die Elliott een Academy Award-nominatie opleverde.

Onmiddellijk daarna werd Elliott gecast in een andere film die populair was bij de Oscars; MASH. Elliott speelde een van de hoofdrollen in de satire van de Vietnamoorlog, die later werd aangepast voor televisie.

Sinds MASH speelde Elliott in een aantal Robert Altman-films en in Woody Allen's Everything You've Wanted To Know About Sex (But Were Afraid To Ask). Door al zijn blootstelling aan film was hij meerdere keren gastheer van Saturday Night Live.

Het maakte hem ook een shoo-in voor de terugkerende gastplek op Friends. Tijdens zijn run op Friends speelde hij ook in American History X en de enorm succesvolle Ocean's 11-trilogie.

Na Friends hernam hij kort het personage van zijn Ocean, Reuben Tishkoff, voor Ocean's 8. Daarnaast verscheen hij in Contagion, Ruby Sparks, Ray Donovan, The Kominsky Method en Grace and Frankie.

Ongeacht al zijn succes voor en na Friends, de mainstream kent Elliott Gould het beste als de aardige, enigszins onwetende en soms ronduit gênante vader van Ross en Monica.

Elliott is te zien in enkele van de beste afleveringen van Friends, iets waar hij sinds het einde van de show enorm dankbaar voor is geweest in interviews.

Christina Pickles, AKA Judy Gellar, Before And After Friends

Christina Pickles had een enigszins gecharmeerd leven in Engeland, waar ze werd geboren bij een burgemeester in West Yorkshire. Op 15-jarige leeftijd werd ze toegelaten tot de prestigieuze Royal Academy of Dramatic Arts in Londen. Ze wist niet dat haar uitgebreide opleiding en geschiedenis in het theater haar ertoe zouden brengen om de geopereerde, harde en favoriete spelende moeder van Monica en Ross, Judy Gellar, te spelen.

Voordat ze werd gecast in Friends en na haar tijd op het podium in Londen, werkte Christina aan de show Guiding Light en aan St. Elsewhere, waarvoor ze werd genomineerd voor een Emmy-award. Deze shows maakten van Christina een televisielieveling. Het duurde niet lang voordat ze terugkerende rollen of felbegeerde gastrollen had in series als Murder, She Wrote, The Nanny, Touched By An Angel, Matlock en Family Ties.

Dit is precies wat Christina ertoe bracht om op Friends te worden gecast. Tegelijkertijd speelde ze ook bijrollen in een aantal veelgeprezen films zoals The Wedding Singer, Legends of the Fall en Romeo + Juliet van Baz Luhrmann.

Terwijl haar carrière een beetje vertraagde na Friends, maakte Christina een beetje een comeback toen ze een Emmy Award won voor haar werk in de webserie, Break A Hip. Ze was 83 jaar oud toen ze het uiteindelijk won. Dit is na maar liefst zes nominaties gedurende haar ongelooflijke carrière bij de televisie.

Hoewel we Elliott Gould en Christina Pickles misschien niet opnieuw zullen zien als Jack en Judy Gellar, lijdt het geen twijfel dat de twee de waanzinnige liefde en waardering van fans zullen blijven verdienen, aangezien Friends een van de de meest binged series op streamingplatforms.

Aanbevolen: