De waarheid over de relatie tussen Meghan McCain en Whoopi Goldberg

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen Meghan McCain en Whoopi Goldberg
De waarheid over de relatie tussen Meghan McCain en Whoopi Goldberg
Anonim

Als je één nieuwsbron leest, is Meghan McCain de duivel. Als je er nog een leest, is Whoopi Goldberg onwetend en boos. Kortom, iedereen komt aan tafel met zijn eigen politieke vooringenomenheid als hij het heeft over de vaak ruziënde co-hosts van View.

Dit is de realiteit, beide vrouwen zijn intelligent, gepassioneerd en brengen unieke perspectieven naar de tafel. Alleen is het formaat van The View niet altijd bevorderlijk voor gedetailleerde, ongeremde en op feiten gebaseerde gesprekken. Waarom? Nou, The View is in de eerste plaats een netwerkentertainmentshow. Er zijn regels en voorschriften waar ze zich aan moeten houden. En dat omvat het hoog houden van het aantal kijkers om adverteerders te sussen. Kortom, de producers willen dat de hosts tegen elkaar schreeuwen omdat het kijkers trekt. Kast en punt; de hele situatie met Rosie O'Donnell en Elisabeth Hasselbeck.

Maar gezien de intensiteit van sommige argumenten van Whoopi en Meghan, met name de laatste, zijn fans benieuwd hoe de twee vrouwen over elkaar denken… Hier is de waarheid…

Whoopi en Meghan's nieuwste gevecht

Zoals altijd kreeg Whoopi en Meghan's nieuwste on-air spuug veel aandacht. Linkse nieuwsbronnen gaven Meghan de schuld, terwijl rechtse nieuwsbronnen Whoopi de schuld gaven. Het resultaat was dat ze er geen van beiden goed uitzagen… maar het zorgde ervoor dat mensen over The View gingen praten, dus we wedden dat de producers blij waren.

Kortom, de twee hadden ruzie over de confronterende reactie van president Joe Biden op vragen van de pers over zijn ontmoeting met de Russische president, Vladimir Poetin. Zijn reactie, waarvoor president Biden zich later verontschuldigde, was iets waar Meghan kritiek op had. Vooral omdat ze deze president aan dezelfde normen wilde houden als president Donald Trump.

"Alleen omdat Trump zo slecht was, ontslaat het Bidens slechte gedrag niet", zei Meghan McCain in de uitzending. "Wat hij deed was 100% Trumpy. En ik denk dat ik gewoon een beetje intellectuele consistentie zou willen. Als Trump dat had gedaan, zouden we op de een of andere manier uit onze longen schreeuwen."

Meghan, die ondanks conservatief te zijn bevriend is met president Biden en allesbehalve vriendelijk met president Trump, bekritiseerde hem ook omdat hij zo afgeschermd was door zijn regering in termen van de vragen die hij door de pers werd gesteld.

In plaats van hier een doordachte discussie over te voeren, verdedigde Whoopi president Biden terwijl hij zich verontschuldigde voor zijn daden. Wat, volgens Whoopi, iets is dat president Trump nooit zou doen.

"Met alle respect, het kan me niet schelen of hij zich verontschuldigt," zei Meghan, Whoopi onderbrekend. "Hij schaamde zich gewoon en hij lijkt op Trump."

"Het kan me niet schelen dat het je niet kan schelen, hoor gewoon wat ik zeg" schreeuwde Whoopi Goldberg terug.

"Nou, het kan me niet schelen dat het jou niet kan schelen Whoopi, dus we staan gelijk!"

"Nou, goede Meghan, want je kunt zijn zoals je altijd bent."

"Je kunt zijn wie je altijd bent!"

Vervolgens gingen ze over op reclame.

Natuurlijk werd de pers hier gek van. Yahoo! News zei zelfs dat Meghan zou worden ontslagen… Maar iedereen die iets weet over hoe de show werkt, weet dat dit onjuist is.

Na een reclameonderbreking verontschuldigden de twee vrouwen zich publiekelijk bij elkaar voor hun ruzie en gingen snel verder… Dit lijkt de belangrijkste factor in hun relatie te zijn.

De waarheid over de relatie van Whoopi Goldberg en Meghan McCain

Whoopi Goldberg heeft gecompliceerde relaties gehad met een aantal van haar mede-hosts van View, het meest opmerkelijk is degene die ze heeft met Rosie O'Donnell. Maar ze heeft ook beweerd dat ze geen enkele kwade wil heeft tegen iemand met wie ze samenwerkt.

Hoewel Whoopi en Meghan het over veel dingen oneens zijn, hebben ze allebei beweerd dat het een deel is van de reden waarom ze zo goed samenwerken. Per slot van rekening zouden nieuwszenders er niet over praten als ze saai waren. Het publiek wil dat de twee ruzie maken. En de twee hebben authentieke meningsverschillen… en dat is oké!

"Dit maakt deel uit van wat we doen", zei Whoopi tegen het publiek na een van haar beroemdste ruzies met Meghan. "En iedereen, waar je ook zit in dit alles, ga er niet vanuit dat we hier zijn met slagersmessen onder de tafel."

"Whoopi en ik kunnen goed met elkaar overweg", zei Meghan authentiek nadat Whoopi haar stuk had gezegd. "Ik hou heel veel van je. Ik hou al heel lang van je. Je was een goede vriend van mijn vader [wijlen senator John McCain]. We vechten alsof we familie zijn. Het is allemaal goed. We zijn niet aan het huilen de set apart. Rustig aan."

Dit zijn gevoelens die de twee talloze keren hebben gesteund. Hoe dan ook, de pers wil de twee afschilderen als vijanden.

Meghan heeft ook beweerd dat Whoopi erg "eerlijk" is als het gaat om het horen van meerdere kanten van een argument en de twee staan oog in oog over kwesties die sommige van de andere linkse gastheren niet doen, voornamelijk vuurwapens rechten en het belang van het Tweede Amendement.

Dus het lijkt erop dat Whoopi en Meghan een zeer respectvolle en vriendschappelijke relatie hebben als ze geen verhitte discussies aangaan over zaken die voor hen belangrijk zijn.

Aanbevolen: