Twitter verpest Chris Pratt voor zijn 'uiterst domme' tijdreisfilm 'The Tomorrow War

Inhoudsopgave:

Twitter verpest Chris Pratt voor zijn 'uiterst domme' tijdreisfilm 'The Tomorrow War
Twitter verpest Chris Pratt voor zijn 'uiterst domme' tijdreisfilm 'The Tomorrow War
Anonim

Chris Pratt's nieuwste film The Tomorrow War is vandaag (2 juli) digitaal uitgebracht onder zeer gepolariseerde recensies.

The Guardians of the Galaxy-ster speelt in een hybride film, waarin sci-fi en militaire actie worden gecombineerd, van regisseur Chris McKay. De acteur leidt een ensemble met GLOW-ster Betty Gilpin en The Handmaid's Tale-actrice Yvonne Strahovski, evenals J. K. Simmons.

Ondanks de uitstekende cast heeft de film over hedendaagse soldaten die naar de toekomst zijn gestuurd om te vechten tegen een buitenaards leger gemengde kritieken ontvangen van critici - en zelfs meer genadeloze opmerkingen van kijkers op sociale media.

Wat is 'The Tomorrow War' met Chris Pratt in de hoofdrol?

Oorspronkelijk gepland voor bioscooprelease, werd de film overgenomen door Amazon Studios vanwege de Covid-19-pandemie en digitaal uitgebracht op Amazon Prime Video.

Volgens de officiële synopsis wordt biologieleraar en oorlogsveteraan Dan Forester (Pratt) opgeroepen om te vechten in een toekomstige oorlog waarin het lot van de mensheid afhangt van zijn vermogen om zijn verleden onder ogen te zien.

De actie begint in december 2022 als het WK op televisie speelt. Het spel wordt onderbroken door soldaten uit het jaar 2051 die de mensheid waarschuwen voor een buitenaardse invasie die de bevolking decimeert. Om deze toekomstige dreiging te bestrijden, begint een wereldoorlogstrekking en wordt Forester naar de toekomst gestuurd. Hij vecht samen met zijn volwassen dochter, gespeeld door Strahovski.

Twitter heeft geen medelijden met 'The Tomorrow War' met in de hoofdrol Chris Pratt

Ondanks het intrigerende, zij het een beetje afgeleide uitgangspunt, werden kijkers niet verkocht voor de film.

“Goede heer, dat Chris Pratt tijdreizende apocalyps buitenaardse invasiefilm verschrikkelijk is,” leest een fanrecensie.

"op dit moment zal ik studio's betalen om nooit meer het gezicht van Chris Pratt te hoeven zien", twitterde een gebruiker.

“Absoluut gehaaaaaated DE MORGEN OORLOG, sorry iedereen. De PTSD-subplot deed me hardop schreeuwen van woede”, schreef een filmcriticus.

"Chris Pratt had een leraar moeten schaduwen om zich voor te bereiden op zijn rol als leraar op een middelbare school die probeert een generatie les te geven die weet dat hun toekomst somber is", was een andere opmerking.

“Bijna precies 5 minuten in MORGEN OORLOG, ploft Chris Pratts personage neer op een bank en zegt, eigenlijk tegen de camera: 'Ik ga iets belangrijks doen met mijn leven!'” merkte een andere kijker op.

Anderen lijken echter te hebben genoten van de onzin-sci-fi-film en prezen de uitvoeringen van Pratt en Strahovski.

“The Tomorrow War was echt vermakelijk. @prattprattpratt en @Y_Strahovski hebben het echt goed gedaan”, schreef een fan.

The Tomorrow War wordt gestreamd op Prime Video

Aanbevolen: