Chris Pratt's 'The Tomorrow War' wordt bekritiseerd na de aankondiging van het vervolg

Inhoudsopgave:

Chris Pratt's 'The Tomorrow War' wordt bekritiseerd na de aankondiging van het vervolg
Chris Pratt's 'The Tomorrow War' wordt bekritiseerd na de aankondiging van het vervolg
Anonim

Spoilers voor The Tomorrow War hieronder!

De gloednieuwe film van The Guardians of the Galaxy-ster combineert thema's van sci-fi en militaire actie, maar de slechte uitvoering heeft zowel fans als critici gefrustreerd. De film volgt een groep hedendaagse soldaten die 30 jaar in de toekomst reizen om tegen een buitenaards leger te vechten.

Twitter-gebruikers hebben genadeloze recensies gedeeld voor The Tomorrow War en noemen het "vreselijk". Hoewel Pratts optreden en het concept werden geprezen, werkte de film niet echt voor de kijkers - maar het lijkt er niet toe te hebben gedaan. Er is een vervolg op de film aangekondigd, ook al is de eerste release pas een week geleden!

The Tomorrow War krijgt de vervolgbehandeling

Deadline meldde dat er een vervolg voor de film in de maak was bij Amazon, waarbij Chris Pratt terugkeerde naar de hoofdrol en Chris McKay opnieuw regisseerde. Twitter-gebruikers kunnen niet begrijpen waarom er überhaupt een vervolg op de film nodig was, aangezien de soldaten de oorlog wonnen en de film een definitief einde had. Het buitenaardse leger is verslagen, dus waar zou het vervolg over gaan?

De Tomorrow War omvatte echter tijdreizen, dus het is waarschijnlijk dat Pratt en zijn team in de tijd heen en weer zullen reizen om de planeet te ontdoen van eventuele binnenkomende monsters.

Zodra het vervolgnieuws werd aangekondigd, begonnen Twitter-gebruikers de film te bekritiseren omdat hij "onzinnig" was.

"Deze film is zo, zo, zo erg slecht. Niet kijken. Serieus, als je je was opvouwt, zul je meer plezier beleven", schreef een gebruiker.

"Hebben ze het probleem in de eerste film niet opgelost?" vroeg een ander.

"Gezien de slechte recensies denk ik dat ze een deal voor meerdere films hebben getekend", zei een gebruiker.

Een ander was het ermee eens en verklaarde dat de film geen vervolg nodig had, maar de tweede "ze lokten ons met een andere buitenaardse soort" maakte duidelijk dat er al een vervolg gepland was.

Sommige gebruikers dachten dat de film aanvankelijk vermakelijk was, maar "viel echt uit elkaar" in de tweede helft en duurde langer dan nodig was.

"De eerste helft van deze film was vermakelijk en leuk … viel echter echt uit elkaar in de tweede helft voor mij en voelde ongeveer 30 minuten te lang", schreef een gebruiker, eraan toevoegend dat de film "het beste werkte wanneer hij probeerde om een oorlogsfilm te zijn en geen film van Chris-Pratt-is-een-wetenschapper."

In de film spelen ook Sam Richardson en The Handmaid's Tale-actrice Yvonne Strahovski.

Aanbevolen: