Vrienden'-fans denken dat deze twee hoofdpersonages de meest verre relatie hadden

Inhoudsopgave:

Vrienden'-fans denken dat deze twee hoofdpersonages de meest verre relatie hadden
Vrienden'-fans denken dat deze twee hoofdpersonages de meest verre relatie hadden
Anonim

De klassieke sitcom ' Friends' kwam in de herfst van 1994 de huizen van miljoenen binnen. In het begin twijfelden velen aan het project, heck Jennifer Anistonkreeg te horen dat de plek in de sitcom niet haar grote doorbraak zou zijn… ouch.

De show bloeide tien seizoenen terwijl de cast erg rijk werd. In werkelijkheid had de show nog tien jaar kunnen duren, gezien alle fanfare. De reünie op HBO bewees dat de cast nog steeds relevant is, en dat zal niet snel veranderen.

Gedurende de lange duur hebben fans veel observaties gedaan. Een daarvan is in het bijzonder een twijfelachtige vriendschap tussen twee van de belangrijkste sterren in de show. Fans bespraken de vriendschap op Quora en gaven redenen waarom de twee niet zo hecht waren in vergelijking met sommige anderen.

Het blijkt dat de twee achter de schermen ook niet zo close waren. Een van de sterren gaf onlangs toe dat ze niet besefte hoe moeilijk het was voor haar collega achter de schermen toen hij niet kon lachen tijdens de show. Dat had ook wat twijfels over hun vriendschap buiten de camera.

Laten we eens kijken naar welke sterren de fans verwijzen.

Ik hoor van niemand

De betreffende relatie is tussen niemand minder dan Rachel en Chandler. Voordat we ingaan op hun vriendschap op het scherm, laten we hun relatie als Jennifer Aniston en Matthew Perry buiten de camera belichten.

Tijdens de reünie lachte Lisa Kudrow om uit te leggen hoe close iedereen is.

"We houden zeker contact", zei ze. "Misschien niet elke dag, maar weet je, we hebben zo'n band met het feit dat we deze show hebben gedaan en deze zeer hechte relatie hebben gesmeed dat wanneer je iemand sms't of belt, ze zullen opnemen. Ze zullen er zijn."

Perry kocht het niet en zei voor de grap: "Ik hoor van niemand."

Matthew zou ook serieuze opmerkingen maken over zijn worstelingen buiten de set als hij niet kon lachen.

"Voor mij voelde het alsof ik dood zou gaan als ze niet zouden lachen. En het is zeker niet gezond", vertelde hij zijn castgenoten.

"Maar ik zei soms een regel en ze lachten niet en ik zweette en kreeg gewoon stuiptrekkingen. Als ik niet de lach kreeg die ik moest krijgen, zou ik in paniek raken."

De nauwe band tussen Aniston en Perry werd in twijfel getrokken toen Jen naar buiten kwam en zei dat ze zijn strijd niet besefte.

"Ik begreep niet hoeveel angst en zelfkwelling (dat) Matthew Perry werd aangedaan, als hij niet zo kon lachen, en de verwoesting die hij voelde."

Op het scherm praten fans over de relatie van Chandler en Rachel. Volgens fantheorieën waren ze het minst close van het stel.

De verre vrienden

Zoek naar 'Chandler en Rachel' en een van de eerste dingen die naar voren komen, is hun ietwat ongemakkelijke relatie: "Waarom waren Chandler en Rachel ver weg in Friends?"

Fans hebben verschillende theorieën over waarom de twee niet zo close waren gedurende hun tijd in de show, vooral in vergelijking met anderen.

"Iedereen weet dat Chandler en Joey de beste vrienden van allemaal waren. Rachel was ook de laatste persoon die zich bij de groep voegde. Dus Chandlers band met Rachel was beslist niet dezelfde als die van Joey, Ross, Monica en Phoebe. Maar zelfs toen waren ze heel goede vrienden, bijna zoals anderen."

Andere fans wijten het aan het feit dat Chandler gewoon een rare geschiedenis had met vrouwen in het algemeen.

"Chandler was altijd ongemakkelijk met vrouwen. Misschien is dat de reden waarom hij nooit een hechte één-op-één vriendschap kon ontwikkelen met een van de meisjes, behalve Monica, die zijn zielsverwant was en dus moest het lot hen alleen maar samenbrengen."

Niet iedereen gelooft dat de twee niet close waren.

'The One With The Two Parties' en 'The One Where Rachel Quits' zijn enkele duidelijke voorbeelden van hun liefde voor elkaar.

Een fan gelooft dat hun vriendschap gewoon anders van aard was.

"Over het algemeen denk ik dat de waargenomen afstand tussen hen eenvoudig is omdat ze zo'n geweldige vriendschap hebben, waar hun liefde voor elkaar puur platonisch is."

"In een show die voornamelijk uit romantische affaires bestaat, lijkt hun band misschien afstandelijk, terwijl het in werkelijkheid een goede vriendschap is."

Dat laten we helemaal over aan 'Friends'-fans en hoe zij de show hebben ervaren. Sommige fans hielden van het soort relatie dat de twee hadden, terwijl anderen het gevoel hadden dat het niet hecht was in vergelijking met de rest van de groep.

Aanbevolen: