Waarom deze moderne familiesterren een hekel hadden aan de show en het wonderbaarlijke dat als gevolg daarvan gebeurde

Inhoudsopgave:

Waarom deze moderne familiesterren een hekel hadden aan de show en het wonderbaarlijke dat als gevolg daarvan gebeurde
Waarom deze moderne familiesterren een hekel hadden aan de show en het wonderbaarlijke dat als gevolg daarvan gebeurde
Anonim

Een acteur die het in Hollywood wil maken, moet zulke ongelooflijk lange kansen overwinnen dat het moeilijk te overschatten is hoe moeilijk het voor iemand is om die prestatie te leveren. Als gevolg hiervan is het aan de buitenkant misschien moeilijk voor iemand om te begrijpen hoe iemand die een opmerkelijke rol krijgt, dat feit kwalijk neemt. De waarheid is echter dat een verrassend grote groep acteurs hun beroemdste rollen zijn gaan haten.

Als een acteur een rol krijgt in een populaire tv-show, is het natuurlijk een groot probleem als hij er een hekel aan krijgt om deel uit te maken van de serie. Sommige shows blijven tenslotte jaren in de lucht, dus het zou voor iedereen klote zijn om het gevoel te hebben dat ze vastzaten in een show die ze al zo lang haten. Aangezien Modern Family elf seizoenen in de lucht was, had het een enorm probleem kunnen zijn dat een paar van de sterren van de show er een hekel aan hadden om erin te spelen. Gelukkig blijkt er echter iets geweldigs te zijn gebeurd doordat die acteurs hun rollen haten.

Wie haatte de hoofdrol in het moderne gezin?

Voor televisiekijkers maakt de grootte van de cast van een show niet echt uit. Of een show nu 15 of 2 sterren heeft, het maakt de kijkers niet echt uit, omdat hun enige zorg is of de serie goed is. Voor de mensen die tv-shows produceren, kan er echter veel meer druk zijn om een serie met een grote cast te laten slagen, uitsluitend gebaseerd op hoe duur het is om al die acteurs te betalen. Als een show een enorme cast heeft, kan het bovendien een hele uitdaging zijn om ze allemaal tevreden te houden.

Op het hoogtepunt van het succes van Modern Family was de show zo'n enorme hit dat Sofia Vergara zeven jaar op rij de best betaalde televisieactrice werd. Met dat in gedachten, is het veilig om te zeggen dat ze heel blij was om elf seizoenen in Modern Family te spelen en de meeste cast van de show voelde hetzelfde. Het blijkt echter dat de producers van Modern Family twee van de originele sterren van de show niet tevreden konden houden.

Tijdens de eerste twee seizoenen van Modern Family, deelde ze de rol van het jongste personage van de show, Lily Tucker-Pritchett. Uiteindelijk verschenen de Hiller-zussen in 36 afleveringen van de hitshow en het lijdt geen twijfel dat ze schattige baby's waren die veel mensen op dat moment aan de show toegevoegd voelden.

Helaas voor iedereen die genoten heeft van de optredens van Jaden Hiller en Ella Hiller in de eerste twee seizoenen van Modern Family, blijkt dat de zussen tegen het einde een hekel hadden aan de hoofdrol in de show. Nadat de Hiller-zussen Modern Family hadden verlaten, legde hun moeder uit hoe ze erachter kwam dat haar dochters niet in de show wilden schitteren. “Halverwege seizoen 2 begonnen hun persoonlijkheden zich te ontwikkelen en het was ons echt duidelijk dat ze niet van hun tijd op de set genoten.”

Hoeveel werd de Hiller-tweeling betaald voor het moderne gezin?

Lang voordat Jaden Hiller en Ella Hiller werden ingehuurd om te schitteren in Modern Family, was er een lange geschiedenis van baby's die de hoofdrol speelden in tv-shows en films. Helaas werd in veel van die gevallen later duidelijk dat die kinderen om te beginnen nooit acteur wilden worden. In plaats daarvan waren het hun ouders die ervan droomden dat hun kinderen rijk en beroemd zouden worden. In feite zijn er veel te veel voorbeelden van voormalige kindsterren die opgroeien om te ontdekken dat hun ouders al het geld hebben gestolen dat ze als kind verdienden.

Gelukkig voor Ella en Jaden Hiller is het duidelijk dat hun ouders meer om hun geluk gaven dan om geld of roem. Immers, zoals hun moeder ooit heeft uitgelegd, belden de ouders van de tweeling toen ze erachter kwamen dat ze niet gelukkig waren op de set van Modern Family, de producenten van de show en stopten. "Dus we hebben de producenten verteld dat de meisjes niet terug zouden komen."

Het is begrijpelijk dat de producers van Modern Family een van de hoofdpersonages van hun show niet wilden herschikken, dus probeerden ze de ouders van Ella en Jaden Hiller te overtuigen hun kinderen in de rol te houden. Toen de tweeling werd ingehuurd om te schitteren in Modern Family, kregen ze slechts $ 200 per aflevering. In het bovengenoemde interview onthulde de moeder van de tweeling dat ze een enorme verhoging kregen aangeboden om in de rol te blijven. "Ze probeerden ons van gedachten te laten veranderen en ze boden ons steeds betere voorwaarden."

Het bleek dat de producers van Modern Family de ouders van Ella en Jaden Hiller $ 34.000 per aflevering boden zodat de tweeling de hoofdrol in de show kon blijven spelen. De ouders van de tweeling lieten zich echter niet beïnvloeden door dat enorme loonaanbod en ze kozen er toch voor om hun kinderen uit de show te halen om ervoor te zorgen dat ze een gelukkige jeugd hadden. Bovendien is de tweeling nooit meer gaan acteren, wat inhoudt dat hun ouders hen ook niet hebben gepusht.

Gezien alle verhalen die er zijn over Hollywood-ouders, is het echt verfrissend om meer te weten te komen over de vader en moeder van de Hiller-tweeling. Bovendien werden de Hiller-tweeling vervangen door Aubrey Anderson-Emmons en het is wild om te zien hoe volwassen ze is geworden.

Aanbevolen: