Friends-fans denken dat dit het moment is waarop de show stierf

Inhoudsopgave:

Friends-fans denken dat dit het moment is waarop de show stierf
Friends-fans denken dat dit het moment is waarop de show stierf
Anonim

Gedurende de hele televisiegeschiedenis zijn er een handvol sitcoms geweest die zo geliefd zijn geworden dat ze de wereld gingen betekenen voor miljoenen fans. Hoewel je zou kunnen discussiëren over welke shows zo'n lijst zouden maken, zou het bijna onmogelijk zijn om de meeste mensen ervan te overtuigen dat Vrienden het niet verdienen om te worden opgenomen.

Gezien hoeveel mensen van Friends houden, zou het niet al te verbaasd zijn als de meest toegewijde fans van de show beweerden dat de sitcom nooit de haai besprong. De waarheid is echter dat er een brede consensus lijkt te zijn onder Friends-fans dat de show bergafwaarts ging nadat een bepaalde verhaallijn centraal kwam te staan.

Andere opties

Sinds Friends tien seizoenen in de lucht is gebleven, zijn er 236 afleveringen van de ongelooflijk populaire serie die fans keer op keer kunnen bekijken. Met dat in gedachten zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat er verschillende Friends-momenten en verhaallijnen zijn waar fans van de show niet zo lovend over zijn. Fans zijn het er bijvoorbeeld meestal over eens dat sommige cameo's van beroemdheden van Friends slecht waren. Wat nog belangrijker is, er zijn verschillende Friends-momenten die fans niet leuk genoeg vonden om te beweren dat ze het moment markeren waarop de show de haai besprong.

Volgens sommige fans was de première van het vierde seizoen van de show, getiteld "The One at the Beach", de slechtste aflevering van Friends. Het belangrijkste argument voor die aflevering die een dieptepunt in de geschiedenis van de serie markeert, is het gedrag van Rachel daarin. Het is bijvoorbeeld moeilijk om te zien hoe Rachel de vriendin van Ross genadeloos manipuleert in een poging hun relatie te beëindigen. Hoewel dat al erg genoeg is, zijn fans het ook oneens met Rachel die probeert Ross de volledige verantwoordelijkheid te laten nemen voor het uit elkaar gaan in het verleden.

Volgens een Rolling Stone-artikel uit 2014 besprong Friends de haai toen Ross tijdens zijn bruiloft per ongeluk Rachel zei in plaats van Emily. Zoals het artikel uitlegt, "die Freudiaanse verspreking is Vrienden die in wezen toegeven dat het altijd zo manipulatief en heen en weer zou zijn met deze geliefde personages, voor altijd". Om die reden zou Friends na dat moment je favoriete programma kunnen blijven, maar "het zou nooit meer iets zijn dat je volledig zou kunnen respecteren".

Enkele van de andere momenten die fans hebben betoogd, markeerden de permanente achteruitgang van de show, waaronder de bruiloft van Ross en Rachel in Vegas, haaienporno en Monica die een karikatuur van zichzelf werd. Ten slotte wordt het feit dat één aflevering van de show aanvoelt als een advertentie voor Pottery Barn, ook gezien als het begin van het einde voor Friends in termen van kwaliteit.

Het gekozen moment

Gedurende de tien seizoenen van Friends zagen fans van de show de hoofdcast van de serie romantisch betrokken raken bij een zeer lange lijst met gastpersonages. Helaas waren sommige kortetermijnrelaties behoorlijk vervelend, inclusief de tijd dat Ross met de veel jongere Elizabeth uitging. Toch zijn de meeste Friends-fans het erover eens dat bij de meest verbijsterende relatie in de geschiedenis van Friends twee van de hoofdpersonages van de show betrokken waren.

Tijdens de laatste paar seizoenen van Friends heeft de show heel erg haar best gedaan om Rachel en Joey iets te maken, ook al wilden fans dat absoluut niet zien gebeuren. Sommige Friends-fans zouden zelfs zo ver gaan om te zeggen dat de relatie van Rachel en Joey ervoor zorgde dat Friends stierf. De top drie antwoorden op een r/tv-subreddit-thread waarin wordt gevraagd wanneer Friends over de haai is gesprongen, hebben bijvoorbeeld allemaal betrekking op de romantische geschiedenis van Joey en Rachel.

Als je naar de dieptepunten van de romantische geschiedenis van Rachel en Joey kijkt, is het meest voor de hand liggende dat in je opkomt het moment waarop ze daadwerkelijk probeerden te daten. Immers, na een lange tijd van opbouw en een enorme hoeveelheid drama, hadden de twee personages geen chemie en gingen ze vrijwel onmiddellijk uit elkaar. Hoe vervelend dat ook was, er zou gemakkelijk kunnen worden beweerd dat Friends echt stierf na een eerder deel van Rachel en Joey's romantische verhaallijn.

Tijdens het achtste seizoen van Friends begon Joey gevoelens voor Rachel te ontwikkelen en uiteindelijk bekent hij dat feit aan haar en Ross. Wanneer Rachel voor het eerst van zijn gevoelens hoort, maakt ze liefdevol duidelijk dat ze niet geïnteresseerd is. Dan komt Rachel ten onrechte tot de conclusie dat Joey haar een aanzoek doet vlak nadat ze is bevallen en ze accepteert. In plaats van dat Joey de fout meteen opruimt, wat hij gemakkelijk had kunnen doen voordat de zaken verder gingen, mag Ross leren van de vermeende verloving. Een gekke reeks gebeurtenissen die duidelijk was ontworpen als een flauwe poging om de wil van Ross en Rachel te behouden of ze hun relatie wel of niet willen behouden, alles aan de verkeerde verloving was frustrerend.

Aanbevolen: