Dit is de beste Netflix Marvel-serie, volgens IMDb

Inhoudsopgave:

Dit is de beste Netflix Marvel-serie, volgens IMDb
Dit is de beste Netflix Marvel-serie, volgens IMDb
Anonim

Het merk Marvel is tegenwoordig een van de meest herkenbare ter wereld, en veel hiervan is te danken aan jarenlange geweldige strips en het ongeëvenaarde succes van de MCU. Marvel heeft onderweg fouten gemaakt, maar ze hebben zoveel dingen gedaan op hun pad naar de top.

Jaren geleden nam Marvel de verstandige beslissing om shows exclusief op Netflix te gaan maken, en dit maakte plaats voor een ongelooflijk gedeeld universum dat gevuld was met enkele van de meest ondergewaardeerde personages in strips. Deze shows waren geweldig, maar er kan er maar één als de beste worden beschouwd.

De mensen van IMDb hebben gesproken en één Marvel-serie op Netflix steekt er bovenuit.

De Marvel-shows op Netflix waren succesvol

Het merk Marvel heeft jarenlang standgehouden in de pagina's en hun tijd op het grote en kleine scherm was een interessante rit voor fans. Sommige projecten hebben natuurlijk een aantal grote problemen gehad, maar het merk heeft meer dan een behoorlijk deel van de successen gehad. In 2015 zou Marvel shows exclusief op Netflix uitzenden, en het duurde niet lang voordat deze shows een groot publiek bereikten.

De samenwerking met de streaminggigant was geniaal voor Marvel, net als het gebruik van personages die mensen oprecht wilden zien op het kleine scherm. Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist en the Punisher stonden allemaal op het punt om hun moment te krijgen om op het kleine scherm te schitteren, en het zien van hen samen om de Defenders te vormen was een moment waar stripfans op hadden gewacht.

Veel van deze personages hadden de kans om te gedijen in meerdere seizoenen van hun eigen shows, en de cross-overs die plaatsvonden hielpen een laag diepte aan het algehele verhaal toe te voegen. De helden waren ongetwijfeld uitstekend, maar de schurken konden ook schitteren. Vincent D'Onofrio als Wilson Fisk was subliem, en David Tennant leverde een geweldige prestatie als de gemene Kilgrave.

Veel van deze shows kregen uitzonderlijke recensies en de twee shows die de toppositie nastreven, waren in een nauwe race naar de top.

‘The Punisher’ is een goede tweede met 8,5 sterren

Volgens de mensen van IMDb is The Punisher de op één na beste Marvel Netflix-show die ooit is gemaakt. Jon Bernthal was een ongelooflijke castingbeslissing, en degenen die zijn werk aan The Walking Dead hadden gezien, wisten dat hij een niveau van intensiteit zou zijn voor de rol die maar weinig andere artiesten konden. Dit zorgde er op zijn beurt voor dat Frank Castle een opvallende verschijning op televisie werd.

Voordat hij zijn eigen show kreeg, was The Punisher te zien in het tweede seizoen van Daredevil, wat een wijs besluit was van de mensen bij Marvel. Daredevil was een gloeiend hete show die zijn tweede seizoen inging, en miljoenen fans kregen een frisse kijk op de Punisher dankzij het succes van het tweede seizoen van Daredevil.

Toen hij alleen was, ging de Punisher van start als een sterpersonage met een verhaal te vertellen. In totaal zouden er 26 afleveringen van The Punisher te zien zijn, die twee volledige seizoenen op Netflix te zien zijn. De show heeft misschien niet de beste recensies gekregen van critici op Rotten Tomatoes, maar de fans die op IMDb stemmen, zijn dol op wat Marvel met de serie heeft gedaan.

Hoe geweldig The Punisher ook was, het was niet geweldig genoeg om de eerste plaats in deze competitie te behalen.

‘Daredevil’ staat bovenaan met 8,6 sterren

Op de eerste plaats komt de show waarmee het allemaal begon voor Marvel op Netflix. Het enorme succes van Daredevil was de start van alles voor veel hoofdpersonages waar mensen van gingen houden, en Charlie Cox had geen betere keuze kunnen zijn voor de hoofdrol in de serie. Op IMDb heeft de serie een beoordeling van 8,6 sterren, waardoor het nummer één is volgens de mensen die hebben gestemd voor de beste Marvel-show.

Drie seizoenen lang bracht Daredevil de zaken naar een ander niveau en hielp het een fantastisch verhaal te weven voor Matt Murdoch, die toe was aan een geweldig project. Eerdere pogingen om Daredevil tot leven te brengen mislukten, maar deze serie had het allemaal en creëerde het Netflix-universum waar fans urenlang naar konden kijken.

Hoewel Daredevil The Punisher ternauwernood versloeg voor de eerste plaats, bleef het comfortabel op andere Marvel-shows. Jessica Jones heeft een beoordeling van 7,9 sterren, Luke Cage en The Defenders hebben een beoordeling van 7,3 sterren en Iron Fist komt als laatste met 6,5 sterren. Arme Danny Rand.

De Marvel-shows op Netflix deden allemaal coole dingen op het kleine scherm, maar Daredevil wordt nog steeds als de beste van het stel beschouwd.

Aanbevolen: