The Bachelor' krijgt Olympische Spelen en spin-offs met muziekthema

Inhoudsopgave:

The Bachelor' krijgt Olympische Spelen en spin-offs met muziekthema
The Bachelor' krijgt Olympische Spelen en spin-offs met muziekthema
Anonim

The Bachelor is sinds het debuut in 2002 een van de meest populaire reality-datingseries ter wereld en heeft geleid tot een aantal succesvolle spin-offs zoals The Bachelorette en Bachelor in Paradise. ABC probeert naar verluidt dit jaar verder te profiteren van de franchise en zal twee nieuwe spin-offs uitbrengen die deelnemers zullen dwingen te strijden om meer dan alleen rozen en een mogelijk voorstel.

In april gaat het netwerk in première The Bachelor: Listen to Your Heart, dat gevuld zal zijn met getalenteerde muzikanten die laten zien hoe 'liefde, emotie en muziek met elkaar verweven zijn'. In juli zal een spin-off, gebaseerd op de Olympische Zomerspelen, de vaardigheden van de deelnemers testen in verschillende Olympische evenementen.

De bachelor zal evolueren met een nieuwe muzikale spin-off

ABC kondigde vorige maand aan dat een nieuwe spin-off van hun populaire Bachelor-franchise in première gaat op 13 april, tussen de Bachelor-finale en de start van het volgende seizoen van The Bachelorette in mei.

The Bachelor: Listen to Your Heart zal "een evolutie" zijn van de franchise, en ABC-directeur Karey Burke zegt dat de spin-off is als The Bachelor meets A Star Is Born.

“De deelnemers zullen getalenteerde muzikanten zijn en mensen wiens leven en werk draaien om muziek. [De serie zal] vastleggen wat we allemaal weten: liefde, emotie en muziek zijn met elkaar verweven, "verklaarde Burke. "Hoe mensen elkaar vinden door middel van songwriting en zang is de strekking van de show."

Luister naar je hart zal paren testen met muzikale uitdagingen

In The Bachelor: Listen to Your Heart gaan 20 alleenstaande mannen en vrouwen op zoek naar liefde door middel van muziek. De singles zullen nog steeds samenleven en uitgaan op de typische Bachelor-manier, maar in deze nieuwe serie zullen hun dates zich richten op muziek.

De koppels worden vervolgens getest door middel van muzikale uitdagingen, en hun live optredens zullen worden beoordeeld door "enkele van de grootste namen in de muziekbusiness".

“Door bekende liedjes te zingen, zullen de deelnemers proberen attracties te vormen door middel van de melodieën, hun gevoelens vinden en onthullen en uiteindelijk verliefd worden ", vertelde ABC aan The Hollywood Reporter. " Uiteindelijk zullen de koppels wiens uitvoeringen ' hun liefde en toewijding aan elkaar onthullen' zal doorgaan tijdens de wedstrijd, totdat er nog maar één paar overeind blijft."

Er komt in juli ook een Bachelorette Spin-off van de Olympische Zomerspelen

In 2018 draaide ABC een seizoen van The Bachelor Winter Games als Olympische tegenprogrammering, en het netwerk zal iets soortgelijks doen voor de Olympische Zomerspelen van dit jaar. Rob Mills, senior vice-president alternatieve programmering van ABC, bevestigde het nieuws deze week op de Bachelor Party-podcast en verklaarde dat de spin-off "heel leuk gaat worden."

“Het worden vrijgezellenzomerspelen. Wat leuk is aan Summer Games, is dat toen we Winter Games deden, Bachelor nog steeds werd uitgezonden, dus het was veel. Dit zijn de Zomerspelen, en dan zal het Paradijs beginnen', zei hij. "Het zal zo leuk zijn om deze mensen te zien in deze geweldige, je weet wel, atletiek en zwemmen … dit zijn echte Olympische Spelen."

Het netwerk heeft de castingdetails voor deze spin-off nog niet afgerond, maar Mills hoopt dat ze een paar fanfavorieten kunnen overtuigen om deel te nemen, ongeacht of ze single zijn of niet.

"Ik denk nog steeds dat we naar het creatieve moeten kijken, en het is als, heb je - als iemand bij iemand is of niet, kunnen ze erin zitten? Want er zijn bepaalde mensen die je graag zou willen zien - ik bedoel, ik zou graag Jordan [Rodgers] of Colton [Underwood] willen zien."

Aanbevolen: