The Proud Family'-revival bevestigd voor Disney+

The Proud Family'-revival bevestigd voor Disney+
The Proud Family'-revival bevestigd voor Disney+
Anonim

Millennials over de hele wereld waren behoorlijk opgewonden toen het nieuws uitlekte dat The Proud Family van Disney Channel zou terugkeren.

Afgelopen augustus onthulde acteur Tommy Davidson, de stem van Oscar Proud, dat de serie zou terugkeren op Disney's streamingdienst, Disney+. Fans waren er niet zo zeker van of het nieuws officieel was. Tommy, die een komiek is, had gemakkelijk een grap kunnen uithalen. Bovendien werd het nieuws ook gedeeld op een niet-geverifieerd Proud Family Twitter-account, dat niet betrouwbaar was.

Het nieuws bracht fans ertoe te speculeren of de personages ouder werden en zo ja, zou de hilarische Suga Mama nog in leven zijn? De show eindigde in 2005, dus de personages kunnen in de loop van de tijd ouder zijn geworden. Gelukkig leeft Suga Mama nog steeds in de reboot en zijn de personages iets ouder dan we ze voor het laatst zagen in The Proud Family Movie.

Blijkt dat Davidson geen grapje maakte, omdat Disney+ donderdag de concept art van de reboot uitbracht, en het lijkt erop dat Penny Proud een tiener op de middelbare school is die graag selfies maakt. Naast het artwork was er nieuws dat de originele cast hun stemrollen zou herhalen.

Reprising hun Proud Family stemrollen zijn Kyla Pratt als Penny, Tommy Davidson als Oscar, Paula Jai Parker als Trudy, Jo Marie Payton als Suga Mama, Karen Malina White als Dijonay Jones, Soleil Moon Frye als Zoey Howzer en Alisa Reyes als LaCienega Boulevardez. Cedric the Entertainer keert terug als oom Bobby.

Jo Marie Payton bevestigde dat de reboot zou plaatsvinden tijdens een optreden op Strahan Sara en Keke in november.

Tijdens het segment vroeg presentator Keke Palmer aan Jo Marie of ze zoiets als Suga Mama was en ze antwoordde: Ja, Suga is groot en heeft de leiding, dat is alles wat ik te zeggen heb. Behalve dat Suga Mama in februari een aantal nieuwe afleveringen zal doen!”

Hoewel het grootste deel van de originele cast terugkeert, krijgt de reboot een nieuwe titel: The Proud Family: Louder and Prouder. Schepper/uitvoerend producent Bruce W. Smith en uitvoerend producent Ralph Farquhar, die de originele serie leidde, leiden de heropleving van de serie en herenigen ze met Calvin Brown Jr., die co-uitvoerend producent en verhaalredacteur is.

"In onze gedachten ging de show nooit echt weg, omdat we nog heel veel verhalen te vertellen hadden. Het is de perfecte tijd om deze show terug te brengen, en we kunnen niet wachten om fans, oud en nieuw, op deze reis met ons, "zeiden Smith en Farquhar in een gezamenlijke verklaring.

De originele serie werd uitgezonden op Disney Channel van 2001 tot 2005 en werd geprezen om zijn berichten over inclusie en culturele diversiteit. De show won een BET Comedy Award, twee Casting Society of America Awards en een NAACP Image Award voor Cedric the Entertainer, samen met het verdienen van nominaties van de Annie Awards, Kids' Choice Awards en anderen. Alle voorgaande seizoenen van The Proud Family zijn momenteel beschikbaar op Disney+.

We hebben alleen een paar vragen over de reboot: Zal Orlando Brown terugkeren als de stem van Sticky Webb? Zal Solange &Destiny's Child het themalied opnieuw opnemen? Komt er een nieuw themalied? We hebben antwoorden nodig.

Helaas is er geen woord wanneer de show terugkomt, maar het is onnodig om te zeggen dat fans enthousiast zijn.