Shameless': 10 interessante feiten over de cast

Inhoudsopgave:

Shameless': 10 interessante feiten over de cast
Shameless': 10 interessante feiten over de cast
Anonim

Gelegen aan de zuidkant van Chicago, Shameless hield Amerika tien jaar vast aan Showtime. De show is een bewerking van een Britse serie met dezelfde naam. Het was gecentreerd rond de Gallaghers, een gebrekkig gezin geleid door een alleenstaande vader, Frank. Franks alcohol- en middelenverslaving had grote invloed op de dynamiek van zijn relatie met zijn familie. Hij voldeed schaamteloos aan de titel van de show. Of hij nu overwoog om met zijn eigen dochter in bed te liggen of zijn zoon Liam probeerde te gebruiken als onderpand voor een gokschuld, kijkers konden geen genoeg krijgen van de gedurfde theatrics die hij tot leven bracht.

De show had een aantal beroemde gasten, waaronder Courtney Cox, die nog steeds een goede band heeft met voormalig Friends-co-ster Jennifer Aniston. April was niet zo'n goede maand voor de massale aanhang van de show, omdat het het einde van een tijdperk markeerde. Het was triest dat Amerika afscheid moest nemen van Shameless. Ter ere van de vele keren dat de cast ons bezig hield, hebben we een paar interessante feiten opgesteld.

10 Het gekste wat William H. Macy moest doen voor 'Shameless'

In het laatste seizoen van de show
In het laatste seizoen van de show

Frank Gallagher deed een aantal krankzinnige dingen in de show, sommige nog gemener dan andere. Echter, op de vraag wat het meest krankzinnige was dat hij moest doen, had William H. Macy dit te zeggen: “Dit seizoen begon met mij op het graf, seks hebbend met het graf van mijn overleden vriendin. Dus het is constant zoeken geweest, waar is de realiteit hierin?”

9 Justin Chatwin was dol op grappen

Is het Jimmy of Stevie?
Is het Jimmy of Stevie?

In 2014 onthulde Justin's co-ster Emmy Rossum dat hij nooit een tekort had aan grappen op de set. Gezien hun hechte relatie buiten de camera, zou Justin opzettelijk zijn adem verknoeien voor hun romantische scènes. Zijn favoriete snack, vlak voordat ze een beetje knuffelen, was een broodje tonijn.

8 Ethan Cutkosky keek 'Shameless' pas toen hij 14 was

Geld in zijn hoofd
Geld in zijn hoofd

Toen Ethan de rol van Carl Gallagher begon te spelen, was hij pas twaalf. Het is grappig dat hij werd aangenomen omdat de producers vonden dat hij er ‘een beetje stoned uitzag’. Desalniettemin stonden Ethans ouders hem pas op 14-jarige leeftijd toe om naar de show te kijken. Onbekend bij hen was Ethan al bekend met 'dat spul', zoals een deel ervan op school gebeurde.

7 Shanola Hampton ooit vervloekt tijdens een auditie

Naar niets in het bijzonder staren
Naar niets in het bijzonder staren

Als Gallaghers vriendelijke buurvrouw Veronica Fisher, was Shanola altijd bereid om te helpen en te feesten wanneer de tijd erom vroeg. Terwijl haar auditie voor Shameless goed verliep en haar de baan opleverde, had ze een slechte ervaring tijdens een auditie. In 2005, toen ze jongleerde met bartending en audities, woonde ze een castingoproep bij waar ze helemaal blanco was. Pas toen de vloekwoorden begonnen te stromen, herinnerde ze zich dat ze zich in een professionele omgeving bevond.

6 Emmy Rossum financierde haar eigen album

Wat is er in de lucht?
Wat is er in de lucht?

Op het moment van haar vertrek speelde Emmy Rossum bijna tien jaar de rol van Fiona Gallagher. Ze stortte haar hart uit naar haar Facebook-familie, hoewel ze geen reden gaf waarom ze wegging. Afgezien van de show is Emmy Rossum een muzikant met drie albums op haar naam. 'Sentimental Journey', haar tweede album, werd uit eigen middelen gefinancierd, na onenigheid met haar platenlabel.

5 Steve Howey bracht het grootste deel van zijn jeugd door op een boot

Steve Howey
Steve Howey

In een interview met Forbes onthulde Howey, die Kevin Ball speelde, dat hij het grootste deel van zijn jeugd doorbracht op een jacht van 67 voet. Het gezin lag aangemeerd in Mariner's Village in San Pedro. Later reden ze door Californië en Mexico. Terwijl hij de Pacifische kust verkende, leerde hij Spaans door zich te mengen met Mexicaanse kinderen. De ervaring, zei hij, was veel beter dan het lezen van een boek.

4 Emma Kenney schreef, regisseerde en speelde in haar eigen film

In seizoen 9
In seizoen 9

Op 21-jarige leeftijd heeft Emma Kenney veel meer bereikt dan elke acteur van haar leeftijd zou kunnen dromen. Met optredens in 13 producties en nog veel meer, is ze niet alleen een ster voor de camera, maar houdt ze ervan om achter de schermen haar handen vuil te maken. In 2009, toen ze nog maar 9 jaar oud was, schreef, regisseerde en speelde ze in een film, A New Girl in Town, waarmee ze finalist werd op het New Jersey International Film Festival.

3 Noel Fisher sponsort een klein meisje in Zambia

Visser in seizoen 9
Visser in seizoen 9

Hoewel Noel Fisher zijn carrière in 1999 begon, duurde het tot 2007 voordat zijn vlucht van start ging. Toen hij in The Riches werd gegoten, vierde hij zijn succes door terug te geven. Hij onthulde aan The Hollywood Reporter dat hij een meisje uit Zambia sponsort. Hij beschreef de ervaring als een van de meest lonende dingen die hij heeft gedaan.

2 Emma Greenwell stopte met school

Waarom die blik, Emma?
Waarom die blik, Emma?

Toen ze klaar was met de middelbare school, ging Emma Greenwell een jaar naar de London Academy of Music and Dramatic Art. Het duurde niet lang voordat de drang om het in Hollywood te maken sterker werd dan de wil om op school te blijven. Ze ging ervoor en trouw aan haar voorgevoel, vond ze haar weg naar het sterrendom.

1 Deze co-ster was de oppas van Joan Cusack

Wat een schok!
Wat een schok!

Hollywood-toevalligheden zijn niet zeldzaam. Vaak kruisen de paden van beroemdheden elkaar lang voordat ze beroemd worden. Dat is het geval voor William H. Macy, die op Joan Cusack en Jeremy paste. Zoals onthuld door Access Online in 2010, was Jeremy's vader de mentor van William. Toen het financieel niet goed ging, kreeg William klusjes aangeboden, zoals babysitten en handwerk om de eindjes aan elkaar te knopen.

Aanbevolen: