Dit is wat deze winnaars van 'America's Next Top Model' nu doen

Inhoudsopgave:

Dit is wat deze winnaars van 'America's Next Top Model' nu doen
Dit is wat deze winnaars van 'America's Next Top Model' nu doen
Anonim

America's Next Top Model is een van de meest iconische shows aller tijden, waar aspirant-modellen strijden om de titel "America's Next Top Model" voor een kans om hun modellencarrière een vliegende start te geven. Toen de show in 2003 in première ging, werd het meteen een hit en kijkers van over de hele wereld waren verslaafd. Gemaakt door Tyra Banks, was de show aanvankelijk gericht op het helpen van jonge vrouwen om hun modellendromen te realiseren, maar later hielp het ook jonge mannen om hun modellendromen te realiseren.

Hoewel de show een succes was toen hij voor het eerst werd uitgezonden, kreeg hij later serieuze reacties, waarbij veel aandacht werd besteed aan Tyra Banks vanwege de manier waarop ze de deelnemers behandelde. In één geval werd Tyra bespot met een van de deelnemers die een tandgat had, door haar te vertellen dat ze geen CoverGirl-contract zou hebben omdat haar gat niet verhandelbaar was. Laten we eens kijken naar wat sommige winnaars van de show tot nu toe doen.

10 Dani Evans uit cyclus 6 van 'America's Next Top Model'

Na het winnen van cyclus zes, scoorde Danielle Evans een modellencontract met Ford Models, een contract van $ 100.000 met CoverGirl-cosmetica en was ze te zien in een aantal tijdschriften, waaronder Elle Magazine. Evans ging ook door met het schrijven van een boek met de titel "The Skinny On Getting In" dat fungeert als een handleiding voor iedereen die in de modellenindustrie probeert te komen.

Dit model woont momenteel in New York, waar ze Monrowe heeft opgericht, een unisex-lijn van prêt-à-porter hoeden.

9 Sophie Sumner uit cyclus 18 van 'America's Next Top Model'

Sophie Sumner won cyclus 18 en maakte later billboard-advertenties voor CoverGirl en voor America's Next Top Model-parfum, Dream Come True.

Ze woont momenteel in New York en presenteert shows voor Amazon Live, HSN en Picticular. Sumner is ook actief in het werven van fondsen voor borstkankeronderzoek met de hulp van Darcy, haar roze hond.

8 India Gants uit cyclus 23 van 'America's Next Top Model'

Het winnen van cyclus 23 voor India Gants betekende het krijgen van een talentcontract bij VH1, een modebericht in Paper Magazine en een contract van $ 100.000 met Rimmel London Cosmetics. Ze tekende later bij Major Model Management, Ford Models in New York City en heeft nog steeds een contract bij Seattle Models Guild.

Gants maakte ook haar weg naar de muziekindustrie als DJ.

7 Saleisha Stowers uit cyclus 9 van 'America's Next Top Model'

Nu bekend als Sal Stowers, zat Sal ruim voor de show in de modellenindustrie en verscheen hij zelfs op Tyra Banks Show als een model voor Rami. Ze won cyclus negen en werd getekend bij Elite Model Management en L. A. Model Management.

Beyond modeling, Sal Stowers is ook een actrice en speelde onder meer in shows als Days of Our Lives. Ze werkt ook met liefdadigheid World Vision USA en zegt dat het iets is dat haar ziel vult en gelooft dat het een deel van de reden is waarom ze hier is.

6 Lisa D'Amato uit cyclus 5 en cyclus 17 van 'America's Next Top Model'

Lisa D'Amato zit al vanaf haar achttiende in de modellenindustrie, dus haar overwinning tijdens cyclus zeventien kwam niet als een verrassing. Na de show tekende D'Amato bij L. A Models en L. A Talent, wat ertoe leidde dat ze in verschillende advertentiecampagnes schitterde.

Ze verlegde haar carrièrefocus echter van modellenwerk naar muziek en leunde meer naar rap, electro-rap en hiphop. D'Amato verscheen ook op Shark Tank voor een productpitch en sloot een deal met Barbara Corcoran.

5 Jourdan Miller uit cyclus 20 van 'America's Next Top Model'

Jourdan Miller is een Amerikaans fotomodel, vooral bekend door het winnen van cyclus twintig, waarmee ze de enige vrouw is die een cyclus heeft gewonnen met mannelijke modellen.

Volgens haar Instagram-pagina is Miller nog steeds aan het modelleren en is ze onlangs verschenen in Remix Magazine en Blum Magazine met redactionele spreads in verschillende andere tijdschriften.

4 Kyla Coleman uit cyclus 24 van 'America's Next Top Model'

Kyla Coleman won cyclus 24 en kreeg een contract bij Next Model Management, een modeartikel in Paper Magazine en een geldprijs van $ 100.000 van Pantene-shampoo.

Ze was te zien op Dua LIpa's 'Don't Start Now' in 2019 en is momenteel getekend bij Photogenics Media en Heffner Management.

3 Keith Carlos uit cyclus 21 van 'America's Next Top Model'

Voordat hij naar America's Top Next Model ging, was Keith Carlos eigenlijk een professionele voetballer, maar moest hij vanwege een blessure vervroegd stoppen. Hij had ook een paar modellenwerk gedaan voordat hij met pensioen ging, dus meedoen aan de competitie was niet zo vreemd voor hem. Hij werd het eerste mannelijke model dat won in de geschiedenis van de show. Dit leverde hem een contract op bij NEXT Model Management, een shoot bij Nylon Magazine en een geldprijs van $ 100.000.

Carlos is nog steeds een model en heeft een paar spraakmakende modelleringscampagnes gekregen en liep de catwalk op voor een aantal topontwerpers.

2 Nyle DiMarco uit seizoen 22 van 'America's Next Top Model'

Op de show zijn voor Nyle DiMarco was geen gemakkelijke rit, aangezien hij niet gemakkelijk kon communiceren vanwege zijn doofheid, waardoor het moeilijk voor hem was om contact te maken met anderen. Dit weerhield DiMarco er echter niet van om de tweede mannelijke winnaar en de eerste en enige dove winnaar van de show te worden.

DiMarco werd ook de eerste dove winnaar van Dancing With The Stars en regisseerde onlangs twee Netflix docuseries gericht op de dovengemeenschap.

1 Eva Pigford uit cyclus 3 van 'America's Next Top Model'

Eva, die nu Eva Marcille heet, was het eerste zwarte model dat de show won, wat een belangrijke stap was als het gaat om het vertegenwoordigen van de zwarte gemeenschap. Ze verklaarde in haar toespraak na het winnen van de titel dat ze niet het schattige meisje op school was, en ze ging met de meeste onzekerheden naar de show, en ze vertegenwoordigde nu alle kleine meisjes die zich net als haar voelden.

Marcille is nu een acteur en verscheen in shows zoals het tiende seizoen van The Real Housewives of Atlanta, als een vriend van Nene Leakes.

Aanbevolen: