Is 1000 pond. Zussen die een pauze nemen voor seizoen 4?

Inhoudsopgave:

Is 1000 pond. Zussen die een pauze nemen voor seizoen 4?
Is 1000 pond. Zussen die een pauze nemen voor seizoen 4?
Anonim

TLC is de thuisbasis van wilde realityshows die een enorm publiek hebben aangetrokken. Deze shows brengen allemaal iets unieks op tafel, en op dit moment is het duidelijk dat 1000-Lb Sisters een van de populairste shows van het netwerk is.

Met in de hoofdrol de Slaton-zussen, heeft de show vooruitgang geboekt sinds het debuut in 2020. Het bevatte alles, van relatiedrama tot legitieme gezondheidsproblemen en zelfs enkele ongelooflijke transformaties. Dit is allemaal gebeurd in de eerste drie seizoenen, waardoor sommigen geloven dat er nog wilder dingen in petto zijn.

Fans zijn ongeduldig geworden tijdens het wachten op een nieuw seizoen, en ze willen weten of er daadwerkelijk een vierde seizoen plaatsvindt. Laten we eens kijken wat er aan de hand is met de show.

'1000 pond. Sisters' is een populaire show

Twee jaar geleden maakten de Slaton-zussen hun TLC-debuut op 1000-Lb Sisters. Het kostte de zussen geen tijd om viral te worden, en deze virale clips zorgden ervoor dat de show een must-see werd voor fans van reality-tv.

Aanvankelijk zag de show Tammy en Amy op een reis om af te vallen in de hoop een bariatrische operatie te ondergaan om het proces te versnellen. Amy zou uiteindelijk het oorspronkelijke doel voor haar bereiken en doorgaan met de operatie. Tammy bleef ondertussen achter.

Sindsdien is het alleen maar wilder geworden. Amy heeft een kind ter wereld gebracht, Tammy's gewicht schommelde sterk en er was ook relatiedrama, zowel binnen het gezin als met liefdesbelangen.

De eerste twee seizoenen van de show hebben geweldig werk geleverd door mensen in het leven van de Slaton-zussen te brengen, waardoor fans een toegangspas kregen op hun reis naar een gezondere levensstijl.

Na twee succesvolle seizoenen op het kleine scherm maakte de show een enorme comeback voor een derde seizoen, dat beloofde zelfs beter te worden dan zijn voorgangers.

Seizoen drie was wild

Vanaf eind vorig jaar werden fans getrakteerd op het derde en meest recente seizoen van 1000-Lb Sisters. Het ging een tijdje verder waar seizoen twee was geëindigd, en het werd intenser naarmate het seizoen vorderde.

Tijdens het seizoen moesten fans toekijken hoe Tammy's gezondheid verslechterde tot een breekpunt. Ze zagen ook een breuk in de relatie van de zussen, toen Amy en haar familie een nieuwe plek om te wonen veilig stelden.

Er waren andere opmerkelijke momenten, waaronder andere broers en zussen. Chris verloor met name een hoop gewicht tijdens het seizoen, omdat hij ook op weg is naar een gezondere levensstijl.

Tegen het einde van het seizoen zat Tammy weer in de afkickkliniek, was Chris nog steeds aan het afvallen en was Amy zwanger van haar tweede kind, dat ze sindsdien heeft gekregen.

Er is veel gebeurd sinds het einde van seizoen drie, en fans wachten nog steeds en vragen zich af of er ooit een vierde seizoen komt.

Komt er een seizoen 4?

Dus, komt er in de toekomst een vierde seizoen van de show op TLC? Helaas is er op het moment van schrijven nog niets bevestigd.

"TLC moet nog een datum aankondigen of bevestigen of de Slaton-zussen zullen terugkeren voor meer afleveringen. Amy sprak zich uit over het mogelijk pauzeren van het filmen in februari 2022, waarbij ze opmerkte dat ze niet contractueel verplicht was voor een vierde seizoen en wachtte nog steeds op bericht terug van het netwerk ", schrijft InTouch.

In een interview merkte Amy op dat het hebben van een opgroeiende jongen invloed heeft gehad op haar bereidheid om door te gaan met de show.

"Ik ben al drie jaar in de show. In het begin was het gemakkelijk, maar nu ik Gage heb, is het alsof hij me niet uit zijn zicht wil. Ik heb het gevoel dat ik een slechte moeder ben als ik aan het werk ben. Hij is altijd bij oma als we filmen en zo. Ik heb het gevoel dat ik kostbare tijd verlies. Ik wil niet echt nog een seizoen doen omdat ik zwanger ben, het is gewoon veel, "zei ze.

Ze bood echter een manier aan om terug te keren naar de show.

"Als ze mijn uren verminderen, komt het waarschijnlijk wel goed. Maar vorig seizoen werkte ik wekenlang elke dag, plus een huis renoveren, plus Gage, plus Tammy, plus mijn moeder. Het was gewoon veel vorig jaar en ik kan het niet doen. Ik kan niet bespreken hoeveel ik betaald krijg, maar dat is mijn hoofdtaak en het plaatsen van video's op YouTube, "vervolgde ze.

Als alles in orde is, krijgen fans nog een seizoen van de show. Zo niet, dan moeten ze de Slaton-zussen volgen op sociale media voor updates.

Aanbevolen: