De echte reden waarom ze stopten met het maken van Phineas en Ferb

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom ze stopten met het maken van Phineas en Ferb
De echte reden waarom ze stopten met het maken van Phineas en Ferb
Anonim

De Phineas and Ferb-show is een van de meest iconische Disney-tekenfilms voor de toenmalige kinderen, maar nu generatie Z-kijkers uit de jaren twintig. Het werd een dagelijkse basis voor kinderen die 22 minuten naar grappige en vermakelijke tekenfilms willen kijken. Toen Disney echter het verrassende einde aankondigde, vroegen fans zich af waarom het zo plotseling eindigde.

Heeft het gebrek aan kijkers van de Phineas and Ferb-show de annulering veroorzaakt? Werd de show gedwongen te stoppen? Komt er een aanstaande Phineas and Ferb-versie 2.0? Blijf lezen om de details te weten te komen…

Waarom zijn Phineas en Ferb geannuleerd?

Nadat Disney officieel had aangekondigd dat Phineas en Ferb zijn allerlaatste aflevering ooit zou uitzenden op 12 juni 2015, kwamen er veel theorieën naar boven over waarom ze plotseling wilden dat de show zou eindigen.

Sommige fans speculeren dat het zou kunnen zijn omdat Phineas en Ferb een waarschuwing hebben gegeven aan het Disney-management over een aantal ongepaste scènes die ze in de show hebben opgenomen. Omdat er al veel gevallen zijn geweest waarin Disney-tekenfilms ongepast waren, kunnen Phineas en Ferb zich ook schuldig maken aan de daad. Sommige volwassen kijkers van de show hebben al op sociale media gepost over sommige scènes die naar verluidt een 'dubbele betekenis' hadden, maar Disney heeft geen verklaring vrijgegeven om de klachten aan te pakken.

Volgens Dan Povenmire, een van de twee makers van Phineas of Ferb, is de echte reden waarom ze de show plotseling hebben geannuleerd, echter dat ze sterk wilden worden. In een blog geschreven door Jim Hill, expert op het gebied van W alt Disney-bedrijf, vermeldt hij dat Dan uitlegde: "En wij [de makers] wilden gewoon niet dat dit het geval zou zijn met Phineas and Ferb. We wilden niet dat onze show een van degenen die zijn verwelkoming versleten. We wilden sterk naar buiten gaan. De productie stopzetten terwijl mensen nog steeds dol waren op de show en de personages."

Wat is de ware betekenis achter Phineas en Ferb?

Er zijn veel Phineas en Ferb-fantheorieën, waaronder één die zich afvraagt of Doofenshmirtz de vader van Phineas is. De meeste theorieën draaien echter om de ware betekenis achter de personages in de Phineas and Ferb-show. Een van de beroemdste theorieën van Wiki-fans is dat Candace Flynn geestesziek is vanwege alle trauma's op de middelbare school die ze heeft doorgemaakt, en dat Phineas en Ferb niet echt zijn en slechts een deel van haar verbeelding zijn.

Veel fans beschouwen dit als juist omdat Candace elke aflevering altijd boos lijkt te worden over de dagelijkse zomeractiviteiten van Phineas en Ferb. De ouders van Candace, Ferb en Phineas negeerden Candace meestal als ze hun moeder of vader vertelde over de buitensporige plannen van haar broers. Het kan zijn dat hun ouders haar negeren omdat het allemaal in haar verbeelding is, en er zijn toch geen echte Phineas en Ferb.

Komt Phineas en Ferb terug in 2022?

Met de manier waarop Dan Povenmire de finaliteit van Phineas and Ferb na vier seizoenen heeft aangekondigd, is het onwaarschijnlijk dat Disney een comeback voor de tekenfilmserie toestaat. Omdat ze de show op een goede manier willen beëindigen, zou het openstellen voor het publiek het positieve einde dat ze al hebben, kunnen verpesten.

Bovendien zijn de stemacteurs voor de hoofdpersonen, Phineas, Ferb, Candace, Isabella en Baljeet, al verder. Ashley Tisdale, de stemactrice voor Candace Flynn in de serie, is nu moeder van haar eenjarige dochter Jupiter. Thomas Brodie-Sangster was de stemacteur voor Ferb, maar is nu ook klaar met zijn rol in de Game of Thrones-serie. Alyson Stoner, die Isabella vertolkt, richt zich nu op haar muziek.

Gezien het feit dat de laatste keer dat ze hun rol inspeelden, minder dan tien jaar geleden was, zijn de acteurs zelf gegroeid uit hun rol in Phineas en Ferb.

Komt er nog een serie van Phineas en Ferb?

Het is onwaarschijnlijk dat Phineas and Ferb een nieuw seizoen zal hebben, maar fans speculeren dat er binnenkort een reboot zal zijn. Aangezien Dan Povenmire nu actief is op TikTok, waar hij de vragen van Phineas en Ferb-fans over de tekenfilmserie beantwoordt, bewijst hij dat hij nog steeds net zoveel om de show geeft als zijn fans.

Een Reddit-fantheorie is viraal gegaan waarin een fan denkt dat de Phineas and Ferb 2020-film Candace Against The Universe een manier was voor Disney om de wateren voor hun plannen te testen. Zodra ze geloven dat Phineas en Ferb nog steeds relatief beroemd zijn, kunnen ze een beperkt aantal afleveringen uitbrengen als hun reboot.

Wat is de nieuwe show van Dan Povenmire?

Hoewel Dan Povenmire de fans van Phineas en Ferb heeft laten hangen, stopte hij niet met het maken van tekenfilmshows met vergelijkbare animatie- en tekenfilmontwerpen als de vorige.

Hamster and Gretel, Dan's nieuwe show, komt uit in de zomer van 2022 en bevat een verhaal van twee tieners genaamd Kevin en Gretel, die een hamster hebben die een superkracht deelt met Gretel. Fans denken dat Gretel aanzienlijk lijkt op Candace Flynn wat betreft gelaatstrekken, aangezien ze allebei blond haar hebben met sterke persoonlijkheden.

Een ander goed nieuws is dat Dan Povenmire heeft bevestigd dat Hamster en Grietje, en Phineas en Ferb hetzelfde tekenfilmuniversum delen. Daarom kunnen fans hopelijk een cameo van Phineas and Ferb zien in de toekomstige afleveringen van Hamster and Gretel.

Aanbevolen: