Hoeveel kost het om in de luchthavenbuurt van John Travolta te wonen?

Inhoudsopgave:

Hoeveel kost het om in de luchthavenbuurt van John Travolta te wonen?
Hoeveel kost het om in de luchthavenbuurt van John Travolta te wonen?
Anonim

Het is geen geheim, de rijken en beroemdheden leven een uitbundige levensstijl… tenminste de meeste doen dat. Heck, Lady Gaga heeft een geheime paniekkamer in haar landhuis.

Wat John Travolta betreft, de acteur heeft ook behoorlijk wat vermogen. Hij heeft het extra geld echt niet nodig, dit is de man die ooit een baanaanbod van $ 17 miljoen afwees.

In plaats daarvan heeft Travolta verschillende soorten dromen, zoals vliegtuigen op zijn gazon…

Laten we eens kijken naar zijn droomhuis en hoeveel het kost om een inwoner van Ocala, Florida te zijn.

Het huis van John Travolta heeft twee landingsbanen voor privévliegtuigen

We hebben allemaal onze eigen definities van dromen - voor John Travolta ging het bij die droom om vliegtuigen in zijn voortuin. Zijn ex-vrouw Kelly Preston onthulde: "Het was altijd de droom van John om vliegtuigen in zijn voortuin te hebben - om praktisch in staat te zijn om naar het huis te rijden - zodat wanneer je uit eten wilde gaan, alles wat je hoefde te doen was de deur uit stappen, in het vliegtuig stappen en wegvliegen."

Travolta herhaalde dit sentiment met Forbes en verklaarde dat het een voorrecht is om overal ter wereld te vliegen, wanneer de stemming toeslaat. "Vliegen is alles. Het is het ultieme om je wereldbol tot je beschikking te hebben en de landingsbaan in je achtertuin. Het is een droom."

Travolta, een gecertificeerde piloot, verklaarde verder dat het doel van het multifunctionele huis was om vliegen gemakkelijker en toegankelijker te maken dan ooit tevoren.

"We hebben het huis ontworpen voor de jets en om de wereld in een oogwenk te kunnen bereiken, en daar zijn we in geslaagd. De afgelopen 11 jaar hebben we kunnen wereldreizen voor Qantas en films… Ik heb echt vanuit dit huis kunnen opereren om zakelijke en persoonlijke redenen."

Zoals je zou verwachten, moet het niet goedkoop zijn om in het gebied met een enorme landingsbaan te wonen. In 2019 werd een huis in de buurt te koop aangeboden, opnieuw voor iemand die geïnteresseerd was om uit het gebied te vliegen.

Een luchtvaarthuis in de buurt van Ocala, Florida werd te koop aangeboden voor $ 10,5 miljoen

Dat klopt, voor slechts het prijskaartje van $ 10,5 miljoen kan de enorme 7, 550-voet landingsbaan in de buurt van Ocala, Florida, volgens Forbes van jou zijn.

De privéwoning past in zeven plattegronden en daarnaast is er ook een herenhuis op het land gebouwd. Forbes gaf enkele details uit: "De 550 hectare grote gemeenschap net ten noorden van Ocala staat op de markt voor $ 10,5 miljoen. Het prijskaartje omvat de grootste particuliere verlichte landingsbaan van het land."

"Het Muriel Vanderbilt herenhuis met vijf slaapkamers, een zwembad en een fitnesscentrum met originele Nautilus-apparatuur, een conferentiecentrum/banketzaal met zitplaatsen voor maximaal 400 gasten, een magazijncomplex van bijna 90.000 vierkante meter, en Jumbolair Aviation Estates onderverdeling, een 38-lot particuliere luchtvaart residentiële ontwikkeling met akte van toegang tot de landingsbaan."

De echte kicker is dat je op elk moment kunt vliegen. Het is echter ook een hele gemeenschap: "Dit is de plek voor iemand met een passie voor luchtvaart die deel wil uitmaken van een opwindende, levendige gemeenschap", zei McDonald. “Dit pand ligt ook in het hart van volbloedpaardenland. Ocala is de paardenhoofdstad van de wereld, en het World Equestrian Centre is slechts een korte afstand - perfect voor iemand die op zoek is naar een manege."

Het is niet alleen een behoorlijke gemeenschap, maar het krijgt ook bezoek van andere bekende beroemdheden.

Andere beroemdheden hebben ook gebruik gemaakt van Travolta's Private Home Runways

Aangezien John Travolta in het gebied woont, is het alleen maar logisch dat andere beroemdheden een bezoek hebben gebracht aan de acteur en zijn krankzinnige eigendom.

Een van de grotere namen is Jay Leno, die rechtstreeks het pand binnenvloog en een aflevering van Jay Leno's Garage filmde naast Travolta.

Het komt niet elke dag voor dat een celeb naar het huis van een andere celeb kan vliegen en naar hun deur kan lopen…

Interessant is dat Travolta andere prachtige huizen heeft, nadat ze een herenhuis in Clearwater, Florida heeft verkocht, terwijl ze nog steeds huizen in Maine, Brentwood en Calabasas heeft onderhouden.

Aanbevolen: