Deze 10 televisieprogramma's werden na één aflevering geannuleerd

Inhoudsopgave:

Deze 10 televisieprogramma's werden na één aflevering geannuleerd
Deze 10 televisieprogramma's werden na één aflevering geannuleerd
Anonim

Het produceren van een televisieprogramma is geen wandeling in het park. Voordat de eerste aflevering uitgezonden wordt, hebben de producers het allemaal gezien. Van conceptualisering, scenarioschrijven, talent scouten, tot postproductie, het enige woord dat geschikt genoeg is om het hele proces te beschrijven is 'hectisch'. In een interview uit 2016 met een station in Idaho werpen producenten van Game of Thrones enig licht op wat er achter de schermen gebeurt. David Benioff en D. B. Weiss deelde wijsheid uit waar elke aspirant-verhalenverteller veel profijt van zou hebben.

Gezien de uitdagingen die showrunners moeten doorstaan, brengt het ongeluk als een show niet zo goed wordt ontvangen, wat resulteert in annulering. Het is normaal dat een show na één seizoen wordt geannuleerd. Zelfs populaire beroemdheden zoals Khloe Kardashian hebben met dit soort nederlaag te maken gehad. Wat zeldzaam en tragisch is, is wanneer een show niet voorbij de eerste aflevering komt. Dit is in het verleden een paar keer gebeurd en kan worden toegeschreven aan slechte beoordelingen, publieke afkeuring en andere omstandigheden waarover niemand controle heeft. Hier zijn een paar shows die nooit voorbij de eerste aflevering kwamen:

10 De Herman Cain Show

Ik zal de stropdas heel snel aanpassen
Ik zal de stropdas heel snel aanpassen

Herman Cain, geboren in Memphis, was een vooraanstaand zakenman. Zijn uitgebreide politieke netwerken zagen hem in 2012 de Republikeinse presidentiële kandidatuur zoeken. Hij groeide een publiek als een FOX-commentator en via zijn in Atlanta gevestigde radioshow, The Herman Cain Show. Na een enkele productie van een televisieversie van The Herman Cain Show in 2020, bezweek hij aan Covid-19.

9 Barkruk Van Talk

barkruk van talk
barkruk van talk

De ESPN-show op de late avond was een bewerking van de Pardon My Take-podcast. Hoewel Pardon My Take een favoriet bij de fans was, maakte de tv-show geen indruk op ESPN-managers. In een verklaring van ESPN's president John Skipper was de annulering te wijten aan afkeuring van de site van Barstool en de inhoud ervan. Hij erkende echter de inspanningen van de gastheren, Dan Katz, en PFT Commenter.

8 Breaking Boston

Leidende leden van de cast
Leidende leden van de cast

Breaking Boston ging in première op A&E in 2014. Gemaakt door acteur Mark Wahlberg, ging het over de levens van vier vrouwen die de eindjes aan elkaar probeerden te knopen in Boston. De eerste aflevering van de show trok iets meer dan 300.000 kijkers. Met in de hoofdrollen Courtney Devoy, Kristina Dilorenzo, Valarie LaPaglia en Caitlin Norden, werd het afgebroken, hoewel Mark Wahlberg een andere serie had met A&E.

7 Osbournes Reloaded

De Variety Show
De Variety Show

In 2008 kondigt FOX verheugd de nieuwste show aan boord aan. Osbournes Reloaded zou op een leuke en boeiende manier de levens van de Obsbournes uitgebreid behandelen. Het zou sketches, muzikale acts, optredens van beroemdheden bevatten en de Osbournes-ontmoetingsfamilies met wie ze een naam deelden, bevatten. In 2009, toen alles klaar was, kozen een aantal FOX-filialen ervoor om de show niet uit te zenden. Vervolgens werd er maar één aflevering uitgezonden.

6 Quarterlife

De cast in beeld
De cast in beeld

De show begon als een webserie. Gemaakt door de producers van Once and Again, vertelde het het verhaal van twintigers die te maken hadden met de quarterlifecrisis, terwijl ze hun artistieke dromen nastreefden. In november 2007 kondigde NBC aan dat het de serie zou oppakken. Een aflevering in, de show had lage kijkcijfers en werd uiteindelijk geannuleerd. Sommige afleveringen zijn echter beschikbaar gesteld op de website van NBC.

5 De wil

Wie wint de prijs?
Wie wint de prijs?

De productie uit 2005 was gebaseerd op het leven van Bill Long, een miljonair uit Arizona. Op de show zouden tien van zijn familie en vrienden het tegen elkaar opnemen om de ultieme prijs te winnen: een ranch. Het was die week de laagste in ratings met slechts 4,2 miljoen views tijdens de première, wat resulteerde in de annulering. Het werd uiteindelijk vervangen door een herhaling van Cold Case.

4 Wetteloos

Brian Bosworth in actie
Brian Bosworth in actie

Lawless, gemaakt door Mark Mason, was een detectiveserie uit 1997. Voormalig NFL-speler Brian Bosworth werd gecast als de hoofdrol. Andere leden van de cast waren Glenn Plummer als Reggie, Janet Hubert als Esther Hayes en Oscar Torre als Rico. De show concentreerde zich op het leven van het hoofdpersonage John Lawless nadat hij de speciale troepen had verlaten en privédetective werd. Het werd uit de lucht gehaald vanwege slechte beoordelingen.

3 geheime talenten van de sterren

Afbeelding
Afbeelding

Het concept van de show van 2008 was geniaal op zijn best. Beroemdheden zouden uit hun comfortzone worden gehaald en de opdracht krijgen om te concurreren op gebieden die ver van hun expertisedomein liggen. De optredens werden bekritiseerd door juryleden Debbie Reynolds, Brian McKnight en Gavin Polone. Het zou een toernooi van zeven weken worden in overvloed. De tijd in de lucht werd door CBS ingekort toen het niet aan de vereiste beoordelingen voldeed.

2 Emily's redenen waarom niet

De cast op een verlaten weg
De cast op een verlaten weg

De sitcom uit 2006 was gebaseerd op een roman met dezelfde naam. Met Heather Graham in de hoofdrol, was het gecentreerd rond het ongelukkige datingleven van Emily Sanders. Haar consult met een therapeut onthulde tien redenen waarom haar relatieleven in de loopgraven was. Ondanks de zware promotie die ABC in de show had gestopt, werd deze na één aflevering geannuleerd vanwege het onaangename karakter van de hoofdpersoon.

1 Publieke moraal

De cast van 'Public Morals&39
De cast van 'Public Morals&39

Een enkele aflevering van de show, gemaakt in 1996, werd uitgezonden door CBS. Het was gebaseerd op een groep onverenigbare detectives en speelde Peter Gerety en Donal Logue in de hoofdrollen. De gebruikte taal werd als ongeraffineerd beschouwd voor een groot aantal kijkers. Naast de onsmakelijke woordenschat voldeed de show nauwelijks aan de gewenste netwerkbeoordelingen, wat resulteerde in de uiteindelijke annulering. Jaren later suggereerde castlid Donal Logue op Twitter dat de show 'te donker was voor die tijd'.

Aanbevolen: