Cobra Kai': 10 verrassende feiten over de cast

Inhoudsopgave:

Cobra Kai': 10 verrassende feiten over de cast
Cobra Kai': 10 verrassende feiten over de cast
Anonim

De wereld maakte voor het eerst kennis met The Karate Kid in 1984. Het vertelde het verhaal van Daniel LaRusso (Ralph Macchio), die karate leerde van Mr. Miyagi Pat Morita), om hem te helpen zijn pestkoppen het hoofd te bieden in een toernooi. De plot werd verdraaid door het feit dat een van Daniel's pestkoppen, Johnny Lawrence (William Zabka), een ex-vriend van zijn liefdesbelang was, Ali Mills (Elisabeth Shue). De film, geschreven door Robert Mark Kamen, werd een kassucces en veranderde in een cultklassieker. Het enorme succes leidde ertoe dat het in franchise ging.

34 jaar na zijn debuut werd Cobra Kai, een spin-off met een deel van de originele cast, geboren. Het meest opvallend was de ontbrekende aanwezigheid van Mr. Miyagi (Pat Morita), overleden in 2005. De remake vertelt het verhaal door de ogen van Johnny. Het begon als een YouTube-origineel in 2018 en verhuisde naar Netflix waar het opblies. Met meer dan zes miljard minuten bekeken, zijn hier enkele verrassende feiten over de cast:

10 Ralph Macchio's eerste baan betaalde hem $ 1 per uur

Nooit ouder worden op de show
Nooit ouder worden op de show

Lang voordat Ralph Macchio de 100 Greatest Teen Stars van VH1 bereikte en zichzelf een huis in Long Island veroorloofde, wist hij wat het was om voor extra's onder het minimumloon te werken. In een interview met Us Weekly onthulde hij een paar feiten over zichzelf. De details van zijn eerste baan waren behoorlijk opvallend; hij maakte zijn eerste paar munten in de wasserette van zijn vader. Zijn loon: $1 voor elk uur dat hij werkte.

9 William Zabka is een atheïst

Door de ogen van Johnny
Door de ogen van Johnny

William Zabka heeft veel lof gekregen voor hoe hij Johnny Lawrence op Cobra Kai portretteert. De meeste fans denken dat hij ook goed ouder is geworden. Op The Jenny McCarthy Show schreef hij zijn geweldige prestaties toe aan goede chemie met de schrijvers van de show. Hoewel dit zou worden gezien als een spirituele connectie die geweldige kunst maakt, is William Zabka een atheïst. Hij voegt zich bij de lijst van beroemdheden zoals Brad Pitt, die niet-religieus zijn.

8 Courtney Henggeler heeft een unieke rap-gewoonte

Gezien in het derde seizoen
Gezien in het derde seizoen

Buiten haar rol als Daniels vrouw Amanda LaRusso, is Courtney Henggeler diep geworteld in het moederschap. Als ze niet de nep-running LaRusso Auto Group is, verschoont de moeder van twee de luiers van peuters. Ze is zo ingebed in de rol dat ze rapt over luiers. Wat zouden we daar graag naar luisteren!

7 Tanner Buchanan is geen social media-persoon

In seizoen twee van The Show
In seizoen twee van The Show

Voordat Cobra Kai in première ging, had Tanner Buchanan minder dan 100.000 volgers. Het was slechts een kwestie van tijd voordat zijn aanhang omhoog zou schieten. Op dit moment heeft hij maar liefst 1,8 miljoen volgers op Instagram, een teken dat de show zijn cult-achtige erfenis heeft waargemaakt. Het is verrassend om te horen dat, hoewel zijn aanhang groot is, Tanner Buchanan niet zo'n liefhebber van sociale media is.

6 Mary Mouser had nog nooit naar 'The Karate Kid' gekeken

Sam in actie
Sam in actie

Samantha LaRusso heeft zich een weg gebaand om een van de beste studenten van 'Miyagi-Do Karate' te worden. Een gevecht met Tory Nichols zorgde voor een conflict; ze was onzeker over vechtsporten. Langzaam maar zeker kreeg ze haar zelfvertrouwen terug. Het gemak waarmee Mary Mouser haar rol vertolkt, zou iemand blind kunnen maken voor het feit dat ze vóór Cobra Kai nooit naar The Karate Kid had gekeken.

5 Jacob Bertrand speelt gitaar

De schurk in het verhaal
De schurk in het verhaal

Als Eli 'Hawk' niet wordt gecorrumpeerd door Cobra Kai's 'No Mercy'-beleid, gebruikt hij een andere benadering om met emoties om te gaan: muziek. Hij heeft een YouTube-kanaal waar hij video's deelt van zichzelf terwijl hij aan de snaren werkt. In een kort interview met Flaunt onthulde hij dat hij naast gitaar spelen een fervent bergbeklimmer is. Zonder Covid-19 zou hij wandelen met zijn vrienden.

4 Martin Kove verafgoodt James Bond

Klaar voor actie!
Klaar voor actie!

Op de vraag wie de meeste invloed heeft gehad op zijn carrière, wees Martin Kove naar wijlen Sean Connery (James Bond). Martin Kove ontmoette Sean Connery op de set van The Anderson Tapes, een film uit 1972. Jaren later werden ze tennisvrienden en Sean gaf hem levensveranderend advies. Verscheurd tussen school en een professionele acteur worden, zei Sean Connery tegen hem: Als je de klassiekers kunt doen, kun je alles.” Die woorden van wijsheid veranderden zijn hele leven.

3 Peyton List heeft deze garderoberegel

Als Tory in de show
Als Tory in de show

In een interview met InStyle Magazine gaf Peyton List een paar van haar modegeheimen prijs. Haar favoriete ontwerper is Carolina Herrera, wiens ontwerpen ze moeiteloos vindt. De gouden regel van de mode is echter deze: "Er zijn drie lichaamsdelen die je kunt laten zien: decolleté, buik en benen. Maar als je ze alle drie tegelijk laat zien, is het niet gepast om uit te gaan." Dat is zeker de moeite waard om naar te leven.

2 Vanessa Rubio is een schilder

Een glimlach per dag
Een glimlach per dag

Fans van Vanessa Rubio waren opgetogen toen werd aangekondigd dat zij, naast Peyton List, een vaste waarde zou zijn in de serie. Als ze geen gecompliceerde relatie heeft met Johnny op het scherm, schildert Vanessa Rubio graag en doet ze dat in veel media, volgens haar IMDb-profiel.

1 Xolo Mariduena is geobsedeerd door bloemenpatronen

In het ziekenhuis, seizoen 3
In het ziekenhuis, seizoen 3

Miguel Diaz werd zo snel een van de beste studenten van Cobra Kai. Afgezien van de stoere vechtsport-persoonlijkheid, is hij vrij zacht van binnen. Hij is geobsedeerd door bloemenpatronen. Stukken van zijn bloemenoutfits zijn willekeurig verspreid over zijn Instagram-account. " Of ze nu op een overhemd, jas of zelfs sokken staan, met bloemen kun je nooit fout gaan." Hij zei.

Aanbevolen: