Leonardo DiCaprio heeft een dure speelgoedcollectie die fans niet zouden geloven

Inhoudsopgave:

Leonardo DiCaprio heeft een dure speelgoedcollectie die fans niet zouden geloven
Leonardo DiCaprio heeft een dure speelgoedcollectie die fans niet zouden geloven
Anonim

Filmsterren zijn net als wij, behalve dat hele roem en fortuin gedoe. Velen van hen staan bekend als fervente verzamelaars van verschillende dingen. Sommigen verzamelen auto's, anderen moeten horloges bemachtigen en velen staan bekend als sneakerheads. Ongeacht het item, sterren moeten gewoon bankieren voor hun collecties.

Leonardo DiCaprio is een legitieme A-lister en de man heeft een fortuin te besteden. Interessant is dat maar weinig mensen zich bewust zijn van het feit dat DiCaprio een unieke collectie heeft die misschien meer dan een paar mensen zal verrassen.

Laten we eens kijken naar de ster en de collectie in kwestie.

Leonardo DiCaprio is een toptalent

Sinds hij in de jaren negentig tot het sterrendom groeide, is Leonardo DiCaprio een van de populairste mannen ter wereld. Van jongs af aan was hij in staat om serieuze acteerprestaties te demonstreren, en naarmate zijn credits groter werden, verbeterden zijn uitvoeringen, en dit speelde een belangrijke rol in het feit dat hij werd aangekondigd als een van de beste acteurs van zijn generatie.

Eén DiCaprio was actief in Hollywood, hij was in voor vrijwel elk groot project dat er was. Een vaardigheid die hij regelmatig heeft laten zien, is om op het juiste moment bij het juiste project betrokken te raken. Natuurlijk heeft hij een aantal hits gemist, maar over het algemeen heeft hij uitstekende projecten geselecteerd die zijn filmografie buitengewoon indrukwekkend hebben gemaakt.

Hoewel hij niets meer te bereiken heeft in de wereld van acteren, treedt DiCaprio nog steeds op in belangrijke speelfilms. Hij heeft momenteel verschillende projecten op de tap, die allemaal een schat aan potentieel hebben. Fans kunnen niet wachten om te zien hoe die foto's uitpakken.

Als je zo groot en succesvol bent geweest als DiCaprio, is het overduidelijk dat je ook bankier zou zijn geworden.

Hij is een fortuin waard

Volgens Celebrity Net Worth heeft Leonardo DiCaprio momenteel een enorm fortuin van $ 260 miljoen. Dat is een onvoorstelbare hoeveelheid geld voor de meerderheid van de mensen, en DiCaprio heeft er elke cent van verdiend.

Voor DiCaprio verdiende hij een groot deel van zijn fortuin via zijn lucratieve contract voor de film Titanic

"Leonardo's basissalaris voor Titanic was $ 2,5 miljoen. Hij onderhandelde ook wijselijk voor een aandeel van 1,8% in de backend-punten van de bruto-inkomsten. Nadat Titanic wereldwijd $ 3 miljard bruto had verdiend aan de kassa, dvd en via syndicatie, totale kijk op Titanic was $ 40 miljoen, " schrijft Celebrity Net Worth.

Zijn vermogen steeg ook dankzij massale aantekeningen, onroerendgoeddeals en een hele reeks andere films die hem allemaal een premie betaalden voor zijn diensten. Bijvoorbeeld: "Toen hij in 2010 begon, onderhandelde Leo opnieuw bruto procentpunten waardoor hij iets minder dan $ 60 miljoen kon verdienen", meldt Celebrity Net Worth.

Met al dat geld bij de hand, kan Leonardo DiCaprio alles verzamelen wat hij wil. Interessant genoeg koos hij iets dat maar weinigen hadden voorspeld.

Zijn unieke collectie

Dus, wat is de unieke collectie die Leonardo DiCaprio heeft? Sommigen zouden verbaasd zijn om te horen dat DiCaprio een fan is van speelgoed, en hij staat erom bekend een behoorlijk uitgebreide collectie te hebben.

"Als hij niet bezig is met het redden van de planeet om aan een filmset te werken, houdt Leonardo Dicaprio een grote verzameling actiefiguren en verzamelfiguren bij, zoals vintage 'Star Wars'-figuren, zeldzame 'He-Man'-figuren, "E. T.", "The "A" Team", "2001: A Space Odyssey" en "Planet of The Apes". Dicaprio veilt af en toe enkele van zijn vintage items als een liefdadigheidsdonatie aan de " Leonardo DiCaprio Foundation ", Nicky Mohr schrijft.

Als je net zoveel geld hebt als hij, is het logisch dat je gewoon gaat halen wat je wilt. DiCaprio is al een ster sinds hij nog maar een kind was, dus misschien krijgt hij gewoon alle dingen waar hij geen tijd voor had om van te genieten toen hij nog jong was.

Over het veilen van zijn speelgoed gesproken, Scoop schreef kort wat sommige van zijn speelgoed enige tijd terug konden ophalen.

"Onder de opvallende kavels op de eerste dag van de veiling waren kavels uit de Leonardo DiCaprio Star Wars-collectie. De staat van bijna alle figuren was onberispelijk. Elk was nog op de originele kaart en velen waren niet geperforeerd Veel van de prijzen overtroffen de schattingen vóór de veiling. Vooral opmerkelijk was de $ 4.500 die werd ontvangen voor het zeldzame vinyl Jawa-figuur uit de allereerste golf van Star Wars-figuren ", schrijft de site.

Niemand weet of DiCaprio ooit volledig foto's van zijn speelgoedcollectie zal vrijgeven, maar als hij dat doet, denken we dat het ronduit indrukwekkend zal zijn.

Aanbevolen: