9 Nickelodeon-sterren die nu ouders zijn

Inhoudsopgave:

9 Nickelodeon-sterren die nu ouders zijn
9 Nickelodeon-sterren die nu ouders zijn
Anonim

Soms is het moeilijk te geloven dat onze favoriete acteurs en actrices kinderen hebben. Als je opgroeit met het kijken naar een personage, worden ze soms vereeuwigd in je hoofd als kind of preteen. Toegeven dat je favoriete sterren ouder worden, betekent ook dat je moet accepteren dat jij ook ouder wordt. Het is echter onvermijdelijk dat elke persoon het verouderingsproces doormaakt. Deze Nickelodeon sterren zijn niet alleen opgegroeid, ze hebben nu zelf kinderen.

Terwijl acteurs en actrices vaak hopen op die droomrol die hun leven zal veranderen, is die droomrol soms het ouderschap. Ouders spelen vele rollen als financiële supporters, therapeuten en cheerleaders. Het werk van een ouder houdt nooit op, en sommige beroemdheden houden zelfs zo veel van kinderen dat ze meer dan vijf kinderen hebben! Hier zijn 10 Nickelodeon-sterren die nu ouders zijn.

9 Emma Roberts

Emma Roberts speelde van 2004-2007 in Unfabulous en speelde Addie Singer, een meisje dat liedjes schreef over haar middelbare schoolleven. De 29-jarige actrice verwelkomde haar zoon Rhodos in december 2021 met haar vriend van twee jaar, Garrett Hedlund, bekend van films als Friday Night Lights. De American Horror Story-actrice houdt zich liever onopvallend. Ze heeft foto's van haar baby Rhodos op Instagram gedeeld, maar heeft zijn gezicht nog niet onthuld. Ze verwijst naar hem als een helder licht.

8 Josh Peck

Josh Peck speelde het titulaire personage op Drake & Josh van 2004-2007, met in de hoofdrol tegenover Drake Bell. De show volgde de grappige, liefdevolle en altijd tumultueuze relatie van stiefbroers op de middelbare school met heel verschillende persoonlijkheden. Op 31 december 2018 brachten Peck en zijn vrouw Paige O'Brien, Instagram-persoonlijkheid, cameraman en filmeditor, een zoon, Max ter wereld. Peck zei dat hij bang was dat hij niet zou weten hoe hij een vader zou moeten zijn omdat hij zijn vader nooit zou hebben ontmoet, maar hij is blij dat Max hem lesgeeft.

7 Nathan Kress

Nathan Kress speelde Freddie Benson op iCarly van 2007-2012. De show gaat over tiener Carly Shay, gespeeld door Miranda Cosgrove, die een populaire webshow heeft met veel shenanigans. Freddie is de technische producer van de show en de beste vriend van Carly Shay. Kress is een meisjesvader. Hij heeft twee dochters genaamd Rosie en Evie met zijn vriendin, London Elise Moore, die speelde in de film Into The Storm en Kress.

6 Nick Cannon

Nick Cannon staat bekend om veel dingen, zoals acteren in Drumline, de ex-man van Mariah Carey zijn en The Masked Singer hosten. Hoewel Cannon een bekende naam is in Hollywood, begon zijn bescheiden begin op Nickelodeon's All That van 1998-2000 en had hij een eigen Nickelodeon-show, The Nick Cannon-show van 2002-2003.

In 2011 bracht Cannon de twee-eiige tweeling, dochter Monroe en zoon Moroccan, ter wereld met Carey. In 2017 verwelkomde hij zoon Golden Cannon ter wereld en dochter Powerful in 2020. Maar wacht, er is meer! People Magazine meldde dat Cannon opnieuw een tweeling verwacht (beide jongens) met vriendin Abby De La Rosa, een omroep en internationale DJ.

5 Kenan Thompson

Kenan Thompson en zijn dochters
Kenan Thompson en zijn dochters

Net als Cannon begon Kenan Thompson met acteren op All That en had hij een show, Kenan & Kel, met co-ster Kel Mitchell. Hij is ook een meisjesvader. Zijn dochter Georgia is zes jaar oud en zijn dochter Gianna is twee jaar oud. Christina Evangeline, met wie Thompson in 2011 trouwde, is de moeder van Georgia en Gianna. Ze is binnenhuisarchitect en actrice. Kenan Thompson vertelde People Magazine dat het zijn van een vader hem 'cool' maakte. De Saturday Night Live-ster heeft benadrukt dat het voor hem het belangrijkst is om tijd vrij te maken voor zijn vrouw en kinderen.

4 Christina Vidal

Taina was van korte duur maar zeer geliefd, met kijkers die genoten van het pittige themalied. De show was populair en had hoge kijkcijfers, maar duurde slechts van 2001-2002. De show ging over een Latina-tiener die naar een middelbare school voor podiumkunsten ging, gespeeld door Christina Vidal. Na Taina acteerde Vidal in films als Freaky Friday en I Think I Love My Wife. Ze heeft twee dochters, Willa en, met haar man, medeacteur Marcus Mitchell.

3 Melissa Joan Hart

Clarissa Explains It All werd uitgezonden van 1991 tot 1994 en was Nickelodeon's eerste show met een hoofdrolspeelster. Melissa Joan Hart speelde het titulaire tienerpersonage. De serie behandelde typische adolescente problemen zoals verliefd zijn, een rijbewijs halen en voorbereiden op de universiteit. Hart is een jongensmoeder van de zonen Tucker, Braydon en Mason, en Harts echtgenote is Mark Wilkerson, voormalig zanger en gitarist van rockband Course of Nature. Hart vindt het heerlijk om moeder te zijn en pakt het ouderschap anders aan. Volgens Insider zorgt ze ervoor dat haar kinderen in haar leven passen in plaats van andersom.

2 Vanessa Baden

Vanesa Baden had twee rollen op Nickelodeon. Ze verscheen voor het eerst in Gullah Gullah Island in 1994-1998. Baden speelde toen Kyra, Kenan's jongere zus, op Kenan & Kel van 1996-2000. Veel mensen weten ook niet dat ze de webserie Giants van James Bland speelde, meeschreef en coproduceerde, die begon in 2017. Actrice Issa Rae hielp bij het produceren van deze serie. Haar zoon Ryder James werd geboren op 17 november 2015, nadat hij in 2013 met muzikant RJ Kelly was getrouwd.

1 Jamie Lynn Spears

Zoey 101 is een dramedy die werd uitgezonden van 2005-2008. Het richtte zich op het tienerleven op een fictieve kostschool genaamd Pacific Coast Academy. Geruchten begonnen zich te verspreiden dat de show werd uitgezonden vanwege de zwangerschap van Jamie Spear, maar dit is niet waar. Producenten waren niet op de hoogte van de zwangerschap van Spears tot twee maanden nadat de productie van de serie was beëindigd. Toen ze zestien was, beviel Spears in 2018 van haar dochter Maddie. Haar middelbareschoolvriendje Casey Alridge is de vader. In 2018 beviel Spears ook van haar dochter Ivey. Haar man Jamie Watson, een zakenman, is de vader en ze zijn sinds 2014 getrouwd.

Aanbevolen: